Help:Gevorderd/Sig

Uit Oncyclopedia
< Help:Gevorderd
Versie door Roye7777777 (Overleg | spam) op 15 mrt 2013 om 13:40 (Heeft "Help:Gevorderd/Sig" beveiligd: Preventieve beveiliging veelbezochte pagina (‎[edit=sysop] (vervalt niet) ‎[move=sysop] (vervalt niet)))
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
De Gids
Om nóg beter te worden
Jezelf herkenbaar maken

Wie is dat??
Een overzichtje is altijd handig
Wat kleur, altijd leuk
Handtekening, hoe doe je dat?

Voor de verbetering

Whaa!! Ze spammen m'n overleg vol!!
Is er ook een chat?
Het heet niet voor niks bevordering
Kom op de voorpagina!
Katjes Catjes

Kijk ook eens hier...

Inhoud Help

Als je op een overlegpagina gaat kijken, zul je zien dat de meeste mensen daar niet gewoon hun (gebruikers)naam hebben staan, maar een versierde versie ervan. Dit kun jij ook maken.

Hoe doe ik dat?

  1. Ten eerste maak je een pagina aan, genaamd Gebruiker:Henk de Vries/sig. daar typ je je handtekening, je kan dit doen met een hoop versieringen. Kijk maar eens bij Wikicode voor hulp met kleurtjes en vetgedrukte tekst en nog meer trucjes.
  2. Als je een leuke sig hebt gemaakt, of met hulp van iemand anders (mag je altijd vragen op iemands overlegpagina), dan maak je een tweede pagina, genaamd Gebruiker:Henk de Vries/sig2. Hier zet je {{Gebruiker:Henk de Vries/sig}}.
  3. Ga nu naar je voorkeuren en vul bij Tekst voor ondertekening in: {{SUBST:Gebruiker:Henk de Vries/sig2}}.
  4. Vink nu het vakje eronder aan en klik op opslaan. Je kunt het testen in de zandbak of door ergens een commentaar neer te zetten en dat te ondertekenen (Met 4 tildes ~~~~)

Volgende Bladzijde