Overleg gebruiker:GeorgiusNL

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springenGeachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
 • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
 • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
 • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
 • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
 • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
 • Volgens de automatische teller hebben we 3.101 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
 • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.

Hey Georgius NL, en welkom op Oncyclopedia! Ik hoop dat je het hier erg naar je zin zal hebben! Aarzel zeker niet om nog te bewerken. Ik heb wel jammer genoeg jouw bewerkingen aan de pagina met Sovjet-Ruslandgrappen teruggedraaid, omdat er een lange tijd geleden beslist is om er geen meer bij te maken, omdat er al veel zijn en ze eigenlijk een beetje afgezaagd beginnen te worden. Het is dus niet jouw schuld hoor! Veel plezier op Oncyclopedia! Dood aan Wikia!

Tiz

6 okt 2014 18:26 (UTC)

Geest van Otto

Oh jee, is ie weer terug?

7 okt 2014 09:15 (UTC)

BAM

Ik heb het artikel voorzien van een Werk in Uitvoering-sjabloon, dat zegt dat je nog een week aan het artikel kan werken om het te verbeteren en uit te breiden; in de huidige toestand is het te kort (te weinig inhoud). Ik wil je een paar pagina's aanraden om eens te lezen (het achterliggende idee is voor de gein, maar ze zijn - al zou je het misschien niet denken - in alle serieusheid opgesteld helpen een hoop):

Misschien kan ik je wat helpen dat je inspiratie kan opdoen van andere artikelen, zoals bijvoorbeeld banaan, auto of zwembad. Als je willekeurig artikelen leest zie je dat ze vaak een vast stramien hebben qua opmaak (uitlijning van afbeeldingen bijv.). Ook kun je m.b.t. het onderwerp 'bam' er wat wetenschappelijk op ingaan (hoe de bam is ontstaan, of zijn neefje boem) en ook het gelijknamige bouwbedrijf BAM. Groetsels en succes (als je vragen hebt kun je ook bij mij terecht), R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 7 okt 2014 20:36 (UTC)

Zie, dat is 't 'm juist... Ik was 'Bam' begónnen om het bouwbedrijf... Zeker na een wat ironisch moment, dat een auto van het bouwbedrijf een ongeluk kreeg (op de N348, ofwel den Elterweg bij Zutphen). Urenlang was ik aan het zoeken geweest, maar ik kon géén foto vinden... Maar de pagina had ik alvast gestart in de hoop dát, en het zal wel weer 'ns niet goed wezen, ik wél zo een foto vond. Dus... GeorgiusNL 1 nov 2014 06:54 (UTC)
Weetje George, ik heb de originele BAM omgetoverd tot Striptaal, maar je kunt gewoon nog een Nieuwe Pagina BAM aanmaken, die dan in plaats van de redirect komtBHJ 1 nov 2014 15:36 (UTC)
Aha! Dus jij was dat!! Haha geintje... ik zie wel wat te doen. PS: vergeet het citaat hier beneden, die had ik geplaatst voordat ik een beetje verstand kreeg van WikiCode. GeorgiusNL 1 nov 2014 15:49 (UTC)

Geen probleem, ik zal er aan denken.
~ Ik over jouw kritiek tips

Even iets anders

Ik ben zo een persoon die tussendoor graag z'n werk wil bekijken als -ie bezig is, dus sorry van het GeorgiusNL heeft zus bewerkt en GeorgiusNL heeft zó bewerkt. Hopelijk begrijpen julle het of weten jullie een oplossing.

Daar hebben we de "Bewerking ter controle tonen"-knop voor. Probeer hem eens, zou ik zeggen. Em11.png Zou je daarnaast geen dingen van je overleg willen verwijderen? Dankje!
9 okt 2014 06:15 (UTC)

Aaaargh!!!

Ik heb een nieuw sjabloon bedacht en gemaakt, MAAR: Het sjabloon komt er telkens twee keer! Hnnng! ʋi kɑn mɘ helpɘn? Sjabloon:Omdat 't Kan

Oh nee, laat maar... het is al goed... ? BAM!!! Weer 'n lading tekst door mij: GeorgiusNL! 15 okt 2014 05:20 (UTC)
Omdat ik het heb verbeterd. Em11.png
12 okt 2014 11:56 (UTC)
Och, bedankt... nee echt! Ik meen 't! Ja serieus bedankt! Oh, wacht... Sh*t serieus is verboden... BAM!!! Weer 'n lading tekst door mij: GeorgiusNL! 15 okt 2014 05:20 (UTC)
En vergeet niet te ondertekenen met vier tildes Em02.png
13 okt 2014 13:08 (UTC)

BAM!!! Weer 'n lading tekst door mij: GeorgiusNL! 14 okt 2014 08:13 (UTC)Zo goed?... --BAM!!! Weer 'n lading tekst door mij: GeorgiusNL! 14 okt 2014 08:13 (UTC)

Gådværdåmmæ!!!

Ik had een lumineus idee voor een pagina, dus ik begon eraan. Meteen 'n heleboel tekst en het was ge-ni-aal! Maar door mijn domheid heb ik de pagina verlaten ZONDER OP TE SLAAN!!! En nu is het helemaal weg! BAM!!! Weer 'n lading tekst door mij: GeorgiusNL! 15 okt 2014 05:20 (UTC)

Tjah, ik zeg altijd: het leven is hard, maar niets is zo hard als het brood van de Aldi. Misschien een tip: het is altijd handig om regelmatig kopieën van je tekst te bewaren via Word. Zo heb je altijd een back-up. En vergeet niet te ondertekenen! (Je kan dit ook via het knopje "Button sig.png" doen) Dood aan Wikia!
Tiz
14 okt 2014 18:34 (UTC)

Zoals dit? BAM!!! Weer 'n lading tekst door mij: GeorgiusNL! 15 okt 2014 05:20 (UTC)

Ja! Goed zo!
15 okt 2014 12:11 (UTC)

Jippiiieee!!!

SHIT! Mislukt! BAM!!! Weer 'n lading tekst door mij: GeorgiusNL! 15 okt 2014 12:19 (UTC)

~~~~

Zou je willen ondertekenen met vier tildes (~), alvast bedankt. BHJ 12 okt 2014 06:14 (UTC)

Chronologie

Ik zag daarnet dat je op BHJ's OP iets toegevoegd had tussen twee dingen die van de maand juni dateerden. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk chronologisch werkt, en onderaan een nieuw kopje toevoegt, tenzij het verband houdt met iets heel recent dat hooguit één of twee kopjes hoger staat, en waar daarover een discussie aan de gang is. Anders moet de geïnteresseerde eerst de geschiedenis van de OP in kwestie nagaan om te weten waar iets toegevoegd is, en da's nogal gebruiksonvriendelijk. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 16 okt 2014 09:31 (UTC)

Ik heb het kopje intussen onderaan gezet. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 16 okt 2014 09:35 (UTC)
En zou je daarnaast willen ophouden met verborgen commentaar plaatsen? Dat is voornamelijk gereserveerd om onoverzichtelijke code duidelijker te maken en om bij bepaalde pagina's tips te geven aan mensen die de pagina bewerken (en in dat laatste geval gaat het dus puur om bewerkingstips).
Wat betreft je artikel, Ondanks dat ik (wij) je enthousiasme ontzettend gaaf vinden, was het artikel in originele staat niet bijzonder leuk. Ik had het artikel waarschijnlijk alsnog verwijderd als het niet veel beter zou worden. Maak je hier niet al te druk over, iedere beginnende schrijver moet het leren (en in mijn geval: Ik kan nog steeds geen leuke artikelen schrijven), dus ga gerust door! Em02.png Lees ook onze cursus eens door voor tips.
16 okt 2014 11:21 (UTC)
Sorry, hoor... Ik zal 't niet meer doen... Maar ja, ik zeg altijd: van fouten maken leer je! Yup, ik zal er voortaan aan denken! BAM!!! Weer 'n lading text geschreven door mij, GeorgiusNL! 16 okt 2014 13:48 (UTC)

Belegvarken

Ik zie op TV en hoor op de radio wel eens de raclame van Robeco, een één of andere bank of zoiets. Maar dat was met een één of ander Belegvarken, een blauw varken dat van beleggen houdt. Het zou geweldig zijn als er een pagina komt over Belegvarken, en een sjabloon van bedrijven en hun mascottes (zoals Tux bij Linux hoort). Alleen kan ik er niets bij verzinnen. Hierbij doe ik een oproep om een pagina over Belegvarken te maken!! Ik heb al twee afbeeldingen gemaakt en geüploaded:

Hier is een link naar die reclame: [1] BAM!!! Weer 'n lading text geschreven door mij, GeorgiusNL! 23 okt 2014 10:37 (UTC)

Er zijn hier erg weinig mensen (0) die ik artikelen op verzoek heb zien schrijven, dus ik zou zelf gewoon leuke ideeën verzamelen, en als je wat hebt dat de moeite waard is, het artikel beginnen. De kans is groter dat iemand anders het dan oppikt en verder schrijft (al is die kans trouwens ook bijzonder klein).
23 okt 2014 11:44 (UTC)
Je bedoelt dat het Belegvarken niet zo bekend is? BAM!!! Weer 'n lading text geschreven door mij, GeorgiusNL! 23 okt 2014 11:46 (UTC)
Ik bedoel dat mensen vrijwel nooit verzoekartikelen schrijven, dus dat je het beter zelf kan doen.
23 okt 2014 11:47 (UTC)
Oké, mij best, ik bedenk wel wat... Hmmm...BAM!!! Weer 'n lading text geschreven door mij, GeorgiusNL! 23 okt 2014 12:23 (UTC)

Sjablonen

Als je een sjabloon wilt plaatsen hoef je geen sjabloon: voor de titel te zetten, dus {{Mascottes}} was voldoende geweest.

23 okt 2014 17:49 (UTC)

Daarnaast is het gebruikelijk om sjablonen vóór categorieën en interwiki-links te zetten.
23 okt 2014 17:52 (UTC)
Is dat zo?
Ja, yipee! 't Is zo! Ahem... BAM!!! Weer 'n lading text geschreven door mij, GeorgiusNL! 24 okt 2014 05:59 (UTC)
Ik kan nu wel vragen wat je bedoelde met categorieën, maar dat komt over alsof ik écht nog een n00b ben. Ik kom er wel achter... BAM!!! Weer 'n lading text geschreven door mij, GeorgiusNL! 24 okt 2014 05:59 (UTC)
Wat de...? Er kwamen allemaal grote letters...?! Is dit een bug?... BAM!!! Weer 'n lading text geschreven door mij, GeorgiusNL! 24 okt 2014 06:02 (UTC)
Bedankt voor de fix BAM!!! Weer 'n lading text geschreven door mij, GeorgiusNL! 24 okt 2014 08:03 (UTC)

What's new, G?

Lekker belangrijk, niemand interesseert 't, ik zeg het lekker toch!

Roepnaam

Ik heet GeorgiusNL, dat weet iedereen. Voor 't geval je dat te lang vindt typen, mag je mij 'Geo' of kortweg 'G' noemen. 'George' vind ik bekakt klinken en raadt ik dus af. GeorgiusNL 24 okt 2014 13:26 (UTC)

Mag ik je Sjors noemen, Sjors? · Fey|Bart · Spamlijst 27 okt 2014 15:00 (UTC)
Hahaha... nee dát mag niet... weten jullie wat: Laat maar... GeorgiusNL 27 okt 2014 16:21 (UTC)
Eeehm Geaorge? BHJ 27 okt 2014 16:33 (UTC)
Dzjaurwdzjuh... hmmm... klinkt wat bekakt... Nee. (Waarom ben ik hieraan begonnen...?) GeorgiusNL 27 okt 2014 17:27 (UTC)

Mag ik je Gorgel noemen? Dood aan Wikia!

Tiz

27 okt 2014 18:08 (UTC)

Ik noem je vanaf nu af aan Filip.
27 okt 2014 18:15 (UTC)
En ik "Zigomar". Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 31 okt 2014 15:58 (UTC)

Een naam voor mijn taal

Ik heb enkele namen bedacht voor mijn taal, maar geeneen is definitief:

 • Germeranto
 • Neo-Chamaafs/Hamelands
 • Nieuw-Chamaafs/Hamelands
 • Dilakastrisch
 • GeoLang

Wat vindt jij? Deel je mening en, ehm... ik heb geen leven heh?... GeorgiusNL 24 okt 2014 15:20 (UTC)

Misschien kan ik beter een poll maken:

<poll> Wat vind jij? Germeranto Neo-Chamaafs/Hamelands Nieuw-Chamaafs/Hamelands Dilakastrisch GeoLang </poll> Deel je mening met mij, GeorgiusNL 29 okt 2014 14:13 (UTC)

Hm? Taal? Heb ik iets gemist? En trouwens, die poll werkt niet. Dat doet ie nooit. Dood aan Wikia!
Tiz
29 okt 2014 14:30 (UTC)
Ik ben bezig met een projectje, waarin ik een eigen taal maak. Misschien kan het wel de officiële taal van Oncyclopolis worden! Maar dan moet -ie eerst af... En trouwens, in de Zandbak heb ik vandaag (29-10-2014) nog, mijn stem laten horen dus die doet het wél. Je (goed) moet klikken op de symbooltjes naast de mogelijkheden. GeorgiusNL 29 okt 2014 14:51 (UTC)
Bij mij werkt dat niet. Welke browser gebruik jij? Dood aan Wikia!
Tiz
25 nov 2014 18:23 (UTC)

Vergeet dit kopje (waarschijnlijk hadden jullie dat al gedaan), het hele taalverzingebeuren is een mislukking. Ik heb het project maar opgegeven en m'n leven gewijd aan belangrijkere zaken. GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 5 jan 2015 15:17 (UTC)

Wat is er gebeurt?!?

Gistermiddag had ik weer snode plannen om op Oncy te flikkeren gooien, maar ik kwam maar niet op de site. Ik kreeg zo'n blad met daarop dat ik wel online was, en Amsterdam(?) ook, maar Oncyclopedia.org deed niets. Wat is er in hemelsnaam gebeurt?!? GeorgiusNL 26 okt 2014 06:26 (UTC)

Niets, dat soort meldingen zijn vrij gebruikelijk (helaas). In de 7 jaar dat ik deze site ken is er nog geen maand zonder serverproblemen geweest.
26 okt 2014 11:26 (UTC)
Maar toch... ik kon gister niet op Oncyclopedia komen. Wel op de Engelstalige, de Mofse, de Franse enz. Op de Nederlandse was er een soort van error... Maar wat geeft het, nu is het gewoon normaal! GeorgiusNL 26 okt 2014 12:16 (UTC)
Zoals ik al zei: niets om je over te verbazen, dat gebeurt om de haverklap. Een groot deel van de andere uncy's zit bij andere servers, dus die hebben niet dezelfde problemen als wij hebben.
26 okt 2014 14:14 (UTC)

Overleg weghalen

Beste Filip G, overleg mag niet verwijderd worden zonder goede reden. In dit geval heb je deze reacties zelf op gang gebracht, dus ik vind dat je tegen een grapje moet kunnen. Em13.png

28 okt 2014 18:28 (UTC)

Sorry hoor... |:-[ Ik zal nooit meer dingen verwijderen op overlegpagina's, zowaar ik Filip GeorgiusNL heet! Ik zeg altijd: van fouten maken leer je. GeorgiusNL 29 okt 2014 13:09 (UTC)
Natuurlijk! Dat zou nog een van de Oncyclopedische lijfspreuken kunnen worden... Dood aan Wikia!
Tiz
29 okt 2014 13:45 (UTC)

Geschiedenis

Waarom weet ik niet, maar ik zat 'n keer op de geschiedenis van mijn gebruikerspagina te kijken... Zie ik ene 94.213.39.65 het te vandaliseren! Ik noem geen namen maar volgens mij ken ik diegene... Oh en trouwens: erg bedankt Lambic en Vsotvep voor het herstellen. Filip GeorgiusNL 18 nov 2014 06:55 (UTC)

Signatuur

BAM!!! Na wat gepruts en gefröbel is het me eindelijk gelukt: mijn (tot zo ver) definitieve signatuur. Dit is 'm: GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 20 nov 2014 15:29 (UTC)


YouTube

Ik wil niet zeggen dat ik dat nu, op dit moment, wil gebruiken maar... stel dat, ik wil een YouTube-filmpje op een pagina zetten (ik zie dat wel vaker) hoe moet ik dat dan gebruiken? GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 24 nov 2014 15:02 (UTC)

Waar zie je dat dan? We hadden ooit een plug-in, maar ik geloof dat die kapot is. Daarnaast zou ik geen youtube-inhoud zomaar op de oncy plaatsen, veel van die filmpjes hebben een andere licentie, dus dat zou copyrightproblemen kunnen opleveren.
24 nov 2014 15:04 (UTC)
Ten eerste zie ik dat op o.a. Mofrika en Brabants, ten tweede, rechten zoals (...)? GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 24 nov 2014 15:32 (UTC)
Rechten zoals copyright-rechten. Alle inhoud van de oncy is gelicenceert onder creative commons, tenzij anders aangegeven is dat van youtube copyright, dus kunnen we het niet zomaar overnemen. Daarnaast vind ik op beide pagina's de filmpjes niet erg veel toevoegen.
24 nov 2014 15:48 (UTC)
Hmmm... en eigenlijk heb je ook wel gelijk... GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 24 nov 2014 17:58 (UTC)
Waar had je een filmpje bij gewild dan?
24 nov 2014 18:44 (UTC)
Ik zei: Stel dat. Maar dat ik alvast weet hoe het moet als ik weet waar ik die dingen kan plaatsen. Maar als het niet kan i.v.b. bijvoorbeeld rechten dan snap ik dat best wel... GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 26 nov 2014 12:45 (UTC)

De plug-in werkt volgens mij nog; ik heb hem vorig jaar nog gebruik in dit artikel. Druk op "Bewerken", kopieer het YouTube-deeltje en plak het in je artikel. Het enige wat je moet doen is de link veranderen door een andere YouTube-link. Je kan ook de grootte wijzigen. Zoals dit:

En over die rechten weet ik niets. Maar als elke site ook zo'n YouTube-plug in gebruikt, denk ik niet dat er snel problemen kunnen zijn. Dood aan Wikia!

Tiz

26 nov 2014 13:53 (UTC)

En daar heb jij dan weer gelijk in. Ik probeer wel 'ns:
Mij lukt het niet... Em04.pngGeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 26 nov 2014 15:19 (UTC)
Voila. Let op dat de url niet zomaar de url van de webpagina is, maar die van de video zelf (dus youtube.com/v/....)
26 nov 2014 15:41 (UTC)
Aha... weer wat geleerd. GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 26 nov 2014 16:19 (UTC)

Categorie

Fijn dat je je afbeeldingen probeert te categoriseren, zou je dat voortaan met vierkante haken willen doen ([[Categorie:bla]]), dan werken ze ook. Em02.png

28 nov 2014 10:12 (UTC)

(1) Bedankt1 (2) Oké, hoezo? GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 28 nov 2014 14:38 (UTC)
(1) Graag gedaan (2) Hoezo hoezo? Anders werkt het niet, natuurlijk.
28 nov 2014 18:57 (UTC)
Ozó! GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 29 nov 2014 06:52 (UTC)

Herfstkool

Hoi Filip! Hoe is 't? Al een tijdje niet gezien hier. Omdat ik niet het gevoel heb dat je de Recente Wijzigingen volgt, heb ik hier een mededeling: vier keer per jaar houden we een wedstrijd waarbij iedereen een zo leuk mogelijk artikel moet schrijven. In de herfst heet deze wedstrijd de Herfstkool. Misschien heb je zin / tijd om mee te doen? De deadline is 24 december. Groeten,

11 dec 2014 21:05 (UTC)

Hmmm... ik wil wel proberen... Maar ja, als je niets probeert kun je ook niets, zeg ik altijd, dus ja. Hehe... ik ga een kool over 'n wortel maken! GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 12 dec 2014 15:19 (UTC)
Ik ben zo vrij geweest om jouw wortelkoolpieperinitiatief officieel (en met jouw sig en al Em12.png) in te schrijven... Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 12 dec 2014 23:47 (UTC)
Bedankt! Em02.png GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 13 dec 2014 06:52 (UTC)

't Is nog te vroeg...

...maar 'k wou mijn nieuw verjaardagssjabloon even uittesten, en jouw verjaardag bleek het dichtst bij...

BatTaartgooi.GIF
Is jouw naam toevallig
GeorgiusNL
dan is het bukken of smullen!


Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 23 dec 2014 14:15 (UTC)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllvast congrats dan. BHJ 23 dec 2014 14:29 (UTC)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllvast bedankt dan! Em05.png GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 24 dec 2014 06:56 (UTC)

Even kijken...

Of mijn nieuwe sjabloon werkt... Sjabloon:YouTube Het lijkt me niet... Kan iemand me alsjeblieft helpen? GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 28 dec 2014 09:47 (UTC)

Ik ben geen sjabloonexpert, maar ik zal eens kijken. L. Catepé //// Mess //// Log 28 dec 2014 10:29 (UTC)

Sjabloon:YouTube

Vreemd. Ik had gedacht dat het probleem wellicht in de /- en =-tekens zat, maar dat lijkt het ook niet te zijn. Misschien kan er binnen de haken (<youtube></youtube>) geen parameter ({{{1}}}) staan. Of misschien zijn wij beide kneuzen en komt iemand straks met het o zo simpele verlossende antwoord. De tijd zal het leren. L. Catepé //// Mess //// Log 28 dec 2014 11:01 (UTC)

Sjabloon:YouTube

ik als derde kneus dacht dat het misschien in het voorvoegsel lag, maareh, nee dus. BHJ 28 dec 2014 13:40 (UTC)
Al die witte ruimtes hierboven stemmen mooi overeen met het dik besneeuwde landschap van deze winterse dag Em12.png Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 28 dec 2014 14:06 (UTC)
Bweurk! BHJ 28 dec 2014 14:43 (UTC)
Ik denk niet dat dit met een sjabloon kan. Wat is er mis met de gewone html-extensie?
28 dec 2014 15:38 (UTC)
Het sjabloon interpreteert {{{1|6vN1UDRXpn0}}} als https://www.youtube.com/v/%7B%7B%7B1|6vN1UDRXpn0%7D%7D%7D, waarbij die %7B's en %7D's de { }'s voorstellen. Dan zou je denken: dan moet je de hele URL erin gooien, maar dan zal het sjabloon die {{{ }}}'s erbij rekenen en alsnog niets weergeven. Het zal dus handmatig moeten gebeuren, tenzij er nog iets gevonden wordt oid. R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 28 dec 2014 19:17 (UTC)
Oei. Em01.png GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 29 dec 2014 07:33 (UTC)

Jäger en Meister

Vanwaar die hernoeming van "Jägermeister" naar "Jäger"? "Jägermeister" is toch correct? Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 4 jan 2015 10:53 (UTC)

'k Heb het weer "Jägermeister" genoemd, en het artikel wat bijgespijkerd. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 4 jan 2015 11:33 (UTC)
Achteraf en zo van op een afstand bekeken is het artikel nu misschien nogal afgeweken van wat je oorspronkelijk in gedachten had, iets dat nogal vaak gebeurt wanneer iemand anders er zich dieper ingraaft dan bijvoorbeeld een simpele spellingscontrole of een lay-outaanpassing vereisen. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 4 jan 2015 15:05 (UTC)
Haha, bedankt! Oh, ik had het gewoon Jäger genoemd, om de bijhorende afbeeldingen. Maar ik vind nu ook wel dat het Jägermeister moet heten (værdåmmæ wat moet ik nog veel leren). GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 4 jan 2015 16:35 (UTC)

Achtergrond

Volgens mij moet ik R7 hiervoor vragen... Hoe krijg ik een achtergrondafbeelding op mijn gebruikerspagina? Het gaat om de volgende afbeelding:

Alsjeblieft...? GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 8 jan 2015 16:42 (UTC)

Ik weet... ik heb nul verstand van geadvanceerde HTML of WikiCode... GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 8 jan 2015 16:44 (UTC)

Ik heb geen idee, dan moet je echt een csxspert zijn.BHJ 8 jan 2015 18:23 (UTC)