Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
De anatomie van een 웃
De anatomie van een 웃
Taxonomische indeling
Rijk Dieren
Stam Gewervelden
Klasse Zoogdi...nee, eencel... nee ook niet...iets.
Orde Roofdieren
Familie Mensachtigen
Geslacht Stokpoppetjes
Algemene informatie
Voedsel Omnivoor. Jazeker, het zijn alleseters!
Maximale leeftijd De oudste 웃 die gevonden was was in 20000 voor Christus ontdekt. De gemiddelde leeftijd is 240 jaar, maar ze kunnen 21230 jaar worden.
Familie van
Geschikt als huisdier Nee, al worden ze vaak als huisdier genomen...zielige mensen ook.
Specifieke gedragseigenschappen Zeer agressief, oorlogszuchtig en genadeloos.
Leefgebied In de tweede dimensie, en dan overal
Intelligentie Zeer hersenloos.
Natuurlijke vijanden Grue
Uiterlijke kenmerken
Kleur Meestal wit of zwart. Sommige kleuren ook maar het is een en al haat en nijd tussen elke kleur.
Socialitieit Egoïstisch
Aaibaar Nee!
Portaal  Portaalicoon Biologie


この記事はかむことができる狭い印を含んでいる.
それの前の操業は食べる!


Amai, ge zijt een beetje klein en simpel!
~ Een kabouter over 웃.

웃웃웃웃웃웃웃웃웃 kan ik ook met papier maken!
~ Klein kleutertje over 웃.

Die moeten dus helemáál het land uit!
~ Geert Wilders over 웃.

(ook wel stokpoppetjes, xiao-xiao of symbooltje dat staat voor "lachen" maar in feite niet om te lachen is is de agressiefste mensachtige ter wereld en tevens het meest gebruikte voorbeeld om een poppetje te tekenen. Ze zijn te herkennen aan hun symmetrische vorm en aan hun simpel overkomende figuur en taalgebruik. De stokpoppetjes hebben vanwege hun immense aantal een enorm leger opgebouwd om ooit een oorlog te beginnen met de Amerikanen omdat zij het poppetje minachten omtrent hun uiterlijk, wat volgens de stokpoppetjes onder de categorieën discriminatie en racisme valt.

De stokpoppetjes zijn op veel plekken te vinden omdat zij zich razendsnel verplaatsen over de grond en ze kunnen zelfs ongecontroleerd zweven in de lucht, maar zij vallen altijd naar beneden. Over de gehele wereld zijn er al meer dan tientallen miljoen stokpoppetjes geteld, wat zelfs zorgen baart bij de Verenigde Naties.

Origine[bewerken]

In de prehistorie was 웃 al op sommige plekken te vinden.

웃 ontstond nadat een holbewoner in paniek raakte omdat hij zijn kinderen niet tot rust kon krijgen. Hij probeerde melk, hij probeerde tevergeefs een verhaaltje te vertellen in het oeg-oegs, hij probeerde met stenen tegen ze aan te gooien, hij probeerde ze door het huis de grot te gooien, maar niets werkte. In alle wanhoop ging hij als één van de vele ideeën tekeningen maken op de wand. Het begon met een dier en daarna een klein figuurtje dat op een "mens" moest lijken. De eerste 웃 was geboren. De kinderen zwegen plots dood en zagen hoe hun papa een geheel nieuwe levenssoort gecreëerd had dat hem en zijn soortgenoten nog veel problemen zou gaan veroorzaken.

Oorlogen[bewerken]

Na de creatie van 웃 zagen al veel andere holbewoners al dat het een agressief en bijdehand figuurtje was dat maar nooit eens stil kon zijn of staan. Het mocht dan wel simpel gemaakt zijn, maar zijn gedrag was ingewikkeld. 웃 eiste direct macht op en pleegde een aanval op de holbewoner die hem gecreëerd had inclusief zijn volledige familie. 웃 ging meer soortgenoten verwerven en samen de holbewoners uitroeien. Pas in 43 voor Christus waren alle holbewoners uitgeroeid, maar waren de Neanderthalers gevlucht waardoor 웃 zijn taak niet helemaal volbracht had. Het uitroeien ging niet zonder slag of stoot, want de holbewoners boden weerstand. Erg veel weerstand. Zij gingen vuur gebruiken terwijl 웃 alleen zijn innerlijke krachten gebruikte zoals laserogen, vuur (laat maar over het vuur), water, aardbevingen, tornado's en lava. Natuurlijk gebruikten ze nog meer, maar dat zijn er teveel. Er stierven 4323 웃's in te strijd die allemaal één voor één niet herdacht werden maar 웃's lieten ze maar gewoon rotten. Dit bewijst maar weer wat voor een agressief egoïstisch figuur zo'n 웃 ook is.

Agressie en uitroeiing[bewerken]

De 웃 was nog niet klaar. Ze leken rust te hebben en de wereld te domineren, totdat er naast de holbewoners nog neanderthalers en homo sapiens waren. De homo sapiens hadden de 웃's nog nooit gezien en vice versa. De "mens" (gewoon homo sapiens ja?) vond de 웃 op het eerste gezicht schattig overkomen, maar schijn bedriegt: de 웃's voelden zich bedreigd en gingen in de aanval bij elke mens die geen 2 meter afstand kon houden. Eerst werd de ziel leeggezogen en daarna het lijk verbrand tot as, wat uiteindelijk voor de begrafenisdiensten slecht uitkwam omdat er niet meer gecremeerd werd (de 웃's deden al het werk al).

Nog wat agressie en uitroeiing[bewerken]

In het oude Egypte kwam een soortgenoot van 웃, 유 in beeld bij de Egyptenaren. 유 was nog redelijk nieuw, maar besefte in zijn 43e levensjaar dat hij een afstammeling was van de moordzuchtige 웃's. 유 ging eerst een sokpop maken, die hij Ra noemde. Hij ging daarna het Egyptische volk onder de duim houden door elke Egyptenaar die niet volgde, af te maken. Op een gegeven moment waren alle Egyptenaren het zat en gingen met z'n allen het hele leger van 유 aanvallen. Geen succes, de Egyptenaren stierven uit.

Hetzelfde gebeurde met de Romeinen met 요, wat een kwestie was van veni, vidi, vici, mort. Asterix en Obelix bleken de enige overlevenden te zijn in de zoveelste oorlog tegen de Romeinen en 요's.

Nog meer agressie en uitroeiing[bewerken]

De 웃's kwamen tijdens de Middeleeuwen tot de ontdekking dat iemand had doorverteld waar de Neanderthalers zich bevonden. Zij bevonden zich in Oost-Europa, en het voltallige leger van 웃's ging naar Oost-Europa om de laatste Neanderthalers uit te roeien met zeer gewelddadige acties.

De West-Europeanen zagen dit gebeuren en gingen uit voorzorg kastelen bouwen om beschermd te zijn tegen dit agressieve wezentje. Alle wapens werden bijeen gepakt, het 웃-leger kwam eraan en de zoveelste oorlog was begonnen. Alles was verbrand, iedereen was dood, een kwart van de 웃's soort was zelf uitgeroeid.

De 웃's gingen het echter na de oorlog bij het kasteel in West Europa verder terug naar Azië en zwemmen naar Amerika waar zij alle indianen nog hielpen uitroeien met Columbus erbij. Zij gingen daar intussen in Alaska en in het koude noorden van Canada verder leven, om daar tevens bijna alle Inuits uit te roeien.

Ommekeer[bewerken]

De grue was een nieuw wezen, maar de 웃's waren zo goed als kansloos tegen dit wezen.

Tijdens een oorlog in Afghanistan kwam de 웃 voor het eerst een geduchte vijand tegen: De grue. Deze grue van het ras Al Qaida roeide alle 웃 in de plaatselijke omgeving uit inclusief alle mensen en planten. Toen dit gebeurde riep de opper-웃 alle 웃's bij elkaar om een massale oorlog te voeren tegen deze haast onverslaanbaar lijkende grues. Deze strijd zou wel duizend jaar lang plaatsvinden totdat bijna alle grues en bijna alle 웃's stierven tijdens deze bloederige, etterende strijd tegen elkaar in het bijzijn van agressief Saharazand en het hete klimaat. De 웃's uit het barre noorden van Amerika hadden hier weinig aan omdat ze dit niet gewend waren. De strijd schoof door tot in de Himalaya waar de 웃 uit het barre noorden weer een voordeel hadden: Er vielen meer doden aan de grue-kant. Uiteindelijk waren de 웃 en de grues in Japan terecht gekomen, zo ongeveer in Hiroshima. Zij bleven gewoon doorgaan en begonnen zelfs naar Pearl Harbor te trekken (wat een aantal alvast deed). De Amerikanen aanvaardden dit niet en waren het zat. Zat van de Sovjet-Unie en hun armoedige rotzooi, zat van de Nazi's, zat van de Japanners, zat van de steeds maar vechtende 웃's en zat van de grues. Oplossing: gooi een aantal atoombommen op Japan en daar is eindelijk de welverdiende STFU. Uiteindelijk was iedereen dood door de straling, op een paar na, die zodanig gemuteerd werden, dat zij half zombie, half ninja werden. Op meerdere plaatsen waren nog steeds 웃's en grues aan het vechten, zo onder andere in Tsjernobyl en Nova Zembla. Het Warschaupact besloot om een atoombomverdrag te maken tegen de 웃's en de grues. In Rusland wierpen de Russen de allereerste waterstofbom op de 웃's en de grues, waarna de atoomexplosie in Tsjernobyl volgde. Alle 웃's en grues waren onmiddellijk dood. Dit is ook de reden waarom de Sovjet-grues zo zeldzaam zijn.

Rust en hackers[bewerken]

De 웃's werden bang van alle bommen en granaten waardoor zij de strijd tegen de moderne krachtbronnen opgaven. Zij gingen nu in rust verspreiden om ooit weer toe te slaan wanneer de tijd rijp is.

In 2005 was er geheel per ongeluk een nieuwe 웃-soort ontstaan uit het niets na een mutatie, namelijk 못. 못 is een 웃-soort die het vooral gemunt had op computers en andere hightech apparatuur. 못 kwam als eerste onder de naam virus, worm of Trojaans paard terwijl het gewoon een 못 was. Zogeheten Homo WhatsApp's van het ras n00b waren het vaakst slachtoffer van de agressie en drang tot vernietiging van 못's. 못's hebben dan ook de helft van de n00b-bevolking uitgeroeid, om zo toch nog eer te krijgen van zijn voorouders. 못's zijn op dit moment de sterkste 웃's die er nu op het strijdtoneel is. De andere 웃 hebben geen macht en kracht meer en zijn nu in stilte bij de kinderen aan het dreigen onder het bed.

Onderlinge oorlog[bewerken]

Een typisch geval van racisme onder 웃.

Intussen zijn 웃-rassen aan het ruziën over wie de baas is en wie niet. 못's zijn de sterksten op dit moment maar 웃 is de "ouder" van 못. Door deze onderlinge ruzie zijn de 웃's echte racisten geworden. Zij sluiten elkaar onderling uit van van alles en nog wat omdat de één niet hetzelfde is als de ander en omdat zij elkaar gewoon niet mogen. De belangrijkste reden is echter dat de 웃's niet op deze planeet gekomen zijn om samen te komen in groepjes om vervolgens vrolijk samen te gaan zitten vechten tegen de rest. Nee, tegen elkaar! Deze oorlog is nog steeds aan de gang, maar weinig kunnen dit nog merken.

Karakteristieken[bewerken]

Een reactieschema (soort van) van een agressieproces bij een 웃.

De 웃 kent veel karakteristieken. Om een aantal te noemen:

 • Agressief;
 • Wild;
 • Egoïstisch;
 • Genadeloos;
 • Oorlogzuchtig;
 • Erg agressief
 • Zeer agressief;
 • Moordzuchtig;
 • AAAAAAAAA!
 • Tam
 • Hyperactief
 • Dom

Soorten[bewerken]

De anatomie van een 못 in het lichaam van een 웃.

웃's zijn in veel rassen te vinden en te herkennen. Iedere 웃 heeft zijn eigen herkenning en uiting van agressie en dergelijke.

[bewerken]

De 웃 was de allereerste 웃-soort ooit. Deze is de agressiefste van allemaal, maar zij hebben nooit echt een plan voor aanvallen of dergelijke tactiek. Daarom is de 웃 tegelijk de domste soort.

[bewerken]

De 못 is de jongste soort van 웃. 못 is tegelijk de sterkste, en de slimste omdat zij de eerste waren om te kunnen communiceren met andere computers en mensen. Dit doen zij door middel van binaire taal. De 못 is erg eerzuchtig en agressief, en wilt ook vaak de leiding overnemen, maar zij slaan wel vaak toe op de verkeerde plekken en momenten.

[bewerken]

De 유 is de soort die in slechts één land te vinden is: Namelijk Egypte. 유 heeft het oude Egypte omgebracht inclusief miljarden zandkorrels. Een echte die-hard dus die zijn land koste wat kost wil verdedigen tegen vijanden.

[bewerken]

De 윗 is tevens een extreem explosieve soort van 웃 die naast zijn lichaam ook een wapen heeft.

[bewerken]

De 요 zijn zeer geniepige 웃 omdat zij iedereen uitroeien op de juiste momenten. Erg tactisch, maar hebben weinig kracht of andere power.

[bewerken]

De is de homofiele soort die niet agressief is, tegen alle verwachtingen en karakteristieken in. De is dan ook de meest gepeste soort die er is, en zij zijn eigenlijk nu ook nog redelijk zeldzaam.

[bewerken]

is de xiao-xiao-soort van 웃. is de soort die ontstond na de atoombomaanslagen op Japan, die door de straling zodanig gemuteerd waren dat ze zombie en ninja werden. is de enige soort die met wapens om kan gaan, waardoor de een erg gevreesde soort is.

[bewerken]

De (Ieehiee!!) is een uitgestorven soort. Deze soort was al verminkt door een verbranding, maar uiteindelijk heeft deze zich niet kunnen voortplanten.

Zie ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
4 februari 2010
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.