Al Gore

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Al Gore
Bijnaam: "De Kwaadaardige Tovenaar "

Naam: "Al Gore"

Geboren op: 9-11-2001
Politieke Partij: SP

Al Gore is een tovenaar uit Midden Aarde die in zijn eentje het broeikaseffect veroorzaakt.

Al Gore's jeugd[bewerken]

Al Gore (geboren in Amerika) heeft een hele zware jeugd gehad. Samen met zijn teddybeer, Broeikas, werd hij keer op keer mishandeld door de groupies van Lord of the Rings. Zij hebben geprobeerd Al Gore op sterk water te bewaren omdat hij uit Midden Aarde komt. Omdat hij in zijn gehele jeugd werd lastiggevallen, bestudeerde hij de Krachten der Tovenarij en Hokus Pokus. Op een dag werd zijn teddybeer, genaamd Broeikas, gesmolten door een deken die hij om Broeikas heen had gewikkeld omdat Broeikas het koud had. Al Gore heeft hier nooit over heen kunnen komen dankzij zijn ouders. Zij gaven hem namelijk de schuld van het smelten van zijn teddybeer en zorgden ervoor dat hij de cel in moest. Nadat Al Gore vrij kwam had hij een visioen tijdens het branden van wierook. Hij zag volgens bronnen het hoofd van John Lennon. Het hoofd vertelde hem toen dat teddy was gesmolten door een deken die om Broeikas een was gewikkeld. Al Gore werd zwaar depressief en krege het erg warm en gaf de schuld aan een deken om de aarde. Hij was toen 15. Vanwege zijn jeugd en vreemde ideeën had hij veel moeite om vrienden te maken. Dit zorgde ervoor dat Al Gore zijn ideeën ging verspreiden op het internet. En zeg nou zelf, het internet liegt nooit.

Al Gore laat graag lichten branden zodat het broeikaseffect versneld wordt.

Al Gore's pogingen om zijn ideeën te verspreiden[bewerken]

Al Gore, ziek als hij is, heeft veel manieren gebruikt om zijn vreemde ideeën te verspreiden. De bekendste is waarschijnlijk zijn film, I have not Killed Teddy, It Was Global Warming !. In deze film probeert Al Gore te bewijzen dat Broeikas niet door hem, maar door de opwarmende aarde is vermoord. Door gebruik te maken van zeer realistische computereffecten en reclames op MTV (waar de jeugd alles van gelooft) heeft hij een zeer groot succes behaald. Andere manieren die Al Gore heeft gebruikt werden allemaal een flop. Zo opende hij een fast-food keten genaamd McDonald's om kleine kleuters te leren hun Teddyberen niet in een deken te wikkelen. Kinderen vergeten echter toch alles dat te maken heeft met taal of veiligheidsvoorschriften. Probeer maar eens een kind te leren dat je geen semtex in een wasmachine mag doen. In een poging het broeikaseffect te stoppen heeft Al Gore opgeroepen om elkaar niet langer te knuffelen, aangezien dit warmte opwekt. Om dezelfde reden heeft Al Gore ook het sporten aan banden proberen te leggen.

Al Gore's volgelingen[bewerken]

Ook al zijn Al Gore's ideeën idioot, zelfs hij heeft volgelingen. De meeste hiervan zijn zich overigens niet helemaal bewust dat Al Gore geen clown is die dieren uit ballonnen maakt, maar een tovenaar uit Midden Aarde. Veel van zijn volgelingen zijn namelijk in de war met Al More, een clown die veel samenwerkt met Bassie. Veel van zijn volgelingen geloven tot op de dag van vandaag in Al Gore, ondanks dat hij ze geen ballonnen geeft.

Tralies.jpg GEZOCHT (dood of levend)

A.A.P.J.E.S. · Algemene Internationale Vernietigings Dienst · Al Gore · Alfred Jodocus Kwak · Antic Cafe · Baks
Bassie en Adriaan · Beesie Wouterse· De Neus · Eddy Wally · Garfield · Hans Teeuwen · Jan van Speijk · Luis Figo · Marco Borsato
Marco van Basten · Mario · MI6 · Mohandas Gandhi · Nelson Mandela · NERF · Osama bin Laden · Pedobeer · Piet Piraat
Pikachu · Plafondkat · Saddam Hoessein · Samira · Schnappi · Sinterklaas · Spekkerd · Ultra Terror Oosterhout · Wally