Angst

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Artikelen over kommer en kwel


Hij is ongelukkig. En jij?

OH GOD ZE ZIEN ME!
~ Ik over angst

We zien hem...
~ zij over mij

Oh god, ze weten waar ik woon!
~ Jij over ons

Oooohhhh piedepiedepiedepiedepie!
~ Bassie over angst

Ik schrijf dit diep in de nacht. Ze weten het. Ze weten waar ik ben! Ze zien alles wat ik doe! Oh god, ze weten wat ik denk, wie ik liefheb, wie ik haat! ZE weten HET!

Oorsprong van angst[bewerken]

ZE ZIEN ME!

Ze zien je! Ze weten het! Ze weten alles! Oh, god! 's Nachts als je slaapt kijken ze, denken ze erover hoe ze je zullen pakken en vernietigen en vermorzelen! Ze kennen mij door en door, ze zien elke beweging die ik maak! Ik leef in eeuwige angst want zij zien me ZIJ ZIEN MIJ ALTIJD! Als ik loop over straat, hand in hand met mijn geliefde, hoe weet ik dan dat zij niet een van hen is?! Hoe weet ik dan dat zij hen niet is?! Misschien heeft ze dit altijd al beraamd! Misschien heeft iedereen alles altijd al beraamd! Hoe kan ik mijn familie VERTROUWEN! ZE ZIEN ME! ZE WETEN ALLES WAT IK DOE! ZIJ ZIJN ZE! Zij zijn mijn grootste vijand! OH GOD!

Psychische ontwikkeling van angst[bewerken]

ZE MARTELEN ME!!

's Nachts als ik slaap staan ze achter me. Staan ze achter mijn bed. Ze lachen en beramen en plannen mijn dood! Elke seconde dat ik ze niet zie is een seconde waarin ze me haten en uitlachen! Ze haten alles wat ik doe en zie en zeg en ze willen mij VERMOORDEN! Ze plannen alles terwijl ik slaap! ZE nemen me mee naar hun martelkelders en voeren vreselijke experimenten met me uit! Ze zijn niet van hier, ze zijn van daar! Ze zeggen dat ik droom, dat ik gestoord ben en ze stoppen me weg in het gesticht, maar ik weet dat ik het weet, allen zijn zij hier om mij te vernietigen, mijn leven te vermorzelen!!!

Omgang met angst in moderne psychische inrichtingen[bewerken]

HUN CAMERA'S ZIEN ME!
ZE HEBBEN ME GEVANGEN!

Ze vertellen me dat ik lieg, dat ik GESTOORD BEN! Dat komt omdat zij ze zijn! Ze stoppen me weg en bespioneren me en beheersen mijn geest! ZE WILLEN MIJ HERSENSPOELEN ZE WILLEN DAT IK HUN SLAAF WORD!! Maar dat zal ik niet zijn! De anderen zijn gevallen, zij hebben hun geest over laten nemen. Of zijn zij ook een deel van hun?! OH GOD! Ik heb hun mijn geheimen verteld! ZIJN ZIJ OOK EEN DEL VAN ZE! BEN IK DAN DE ENIGE PURE GEEST IN DIT HELE GESTICHT? ZE VOLGEN ME! ZE ZIEN ME! ZE PRATEN MET ME! Als ik op verlof ben hangen hun camera's op de straten en word ik gevolgd door hun agenten! Mijn eigen familie is hun slaaf en ze zullen niet stoppen voor dat ik dat ook ben! OH GOD!

Omgang met angst in de moderne samenleving[bewerken]

IK WEET WIE HUN LEIDER IS!

Ze zeggen dat ze mijn vrienden zijn, maar ze zijn hier alleen om mijn ziel te corrumperen. Iedereen hoort bij hen. Iedereen die ik zie en spreek, zij zijn allen hen! Ik spreek wel normalen, maar zij geloven mij niet! Ze moeten onder invloed van hen zijn, ik ben de enige die zijn gedachten nog vrij heeft! Er is geen uitweg! ZE geloven me niet! ZE MARTELEN ME EN VERNIETIGEN ALLES WAT IK MOOI VIND EN WAAR IK VAN HOUD! Niks kan ze stoppen, want zij zijn alles! ZE zien alles en zijn alles en besturen alles. Behalve mij! Maar rusten zullen ze niet, rusten zullen ze niet voor Ze zien hoe ik in elkaar stort en alles opgeef wat ik bereikt heb. Ik weet waar hun hoofdkwartier is. Ik weet wie hun leider is! Ik zal hem krijgen en vernietigen en hun hele organisatie ontmantelen! EN dan zullen ZIJ branden en ben ik VRIJ VRIJ VRIJ!

Zie ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
24 dec 2007 11:03 (UTC)
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.