Apollo 11

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
God houdt van dit artikel

Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Pagina.
Creation of the Sun and Moon face detail.jpg


Apollo 11
God Insigne
Apollo_11jpg
God Statistieken
God Naam: Apollo 11
Benaming: Apollo de elfde
Ontstaan: 16 juli, 1969
13:32:00 UTC
Zevende Hemel
LC 39a
Voltooiing: 20 juli, 1969
20:17:40 UTC
Vernietiging: 24 juli, 2003
16:50:35 UTC
Verblijf in de Hemel: 21 u 36 m 20 s
Duur bestaan: 195 u 18 m 35 s
Aantal voltooide
taken:
30
Foto God
Apollo 11
Bouncywikilogo.gif
Voor de uilskuikens die de afgelopen eeuwen onder een rots hebben gelegen zonder krant of Twitter, heeft Wikipedia ook een artikel over: Apollo 11, een vage missie naar de maan ofzo.

It's one small step for (a) man, one giant leap for mankind
~ Apollo 11 over zijn bestaan

De Apollo 11 was de elfde versie van God in de Apollo reeks. Deze Apollo reeks staat bekend om zijn korte bestaanstijden. Verder staan de Apollo goden bekend vanwege hun idiote uitspraken.

Elfde Generatie God[bewerken]

Zoals zijn typenummer al veel verraad is Apollo 11 een elfde generatie God. Hij is de achterlijke kleinzoon van otto de Grote. Hij is geboren in de Zevende Hemel, precies dezelfde plek als die van de reclame over dat overheerlijke troep voor op je crackers (aangezien de Oncyclopedia niet gefinancierd wordt door de overheid noemen we de naam ook niet).

Zijn Daden[bewerken]

Apollo heeft ondanks zijn korte tijd toch nog 30 taken kunnen voltooien, of dit nou echt heldhaftige daden waren valt te betwijfelen. Zijn bekendste daad is nog wel landen op de Wikipediamaan. Deze grote grap (want Goden bestaan niet, en Wikipedia gelooft alleen maar in feiten) wordt nog steeds door Oncyclopedisten gezien als een briljante actie.

Liefdesleven[bewerken]

Ondanks het kleine geslachtsdeel van Apollo 11 (zie foto) had hij toch een ruig seksleven vol Drugs en Rock 'n Roll. Zijn seksleven is vooral bekend vanwege zijn biseksuele experiment met mensen als Bush en Neil Armstrong.

Ondergang[bewerken]

Zoals elke god ging ook Apollo 11 na verloop van tijd dood. Dit kwam door zijn gevaarlijke 30e daad. Hij kreeg namelijk de opdracht een magisch duel met Al Gore aan te gaan en zo het broeikaseffect te stoppen. Dit durft natuurlijk niemand, zelfs Apollo 11 niet. Dus hij besloot het maar vriendelijk te vragen. De rest van het verhaal kan je natuurlijk zelf invullen.

Zie ook[bewerken]