Bier

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Bier en Tieten.jpg
Dit artikel is onderdeel van de serie

BIER en TIETEN!

Dit artikel bevat een onderdeel van de beste combinatie ooit, namelijk Bier en Tieten!
Door deze twee dingen te combineren kan men pas echt beseffen hoe prettig het is om onder de rivieren te wonen. Leven? Dat kan je pas als je deze twee dingen hebt gehad!

Brabant wonen.png

Man, vrouw, homo, bi of hetero, het maakt allemaal niets uit! Bier en (eventueel) Tieten zijn er namelijk voor iedereen!


Bier is dodelijk


Pils.jpg

Ik weet niet hoe oud dit bier is, maar véél ouder zal het in elk geval niet meer worden!
~ Lichtjes aangeschoten Kapitein Overduidelijk

Levenselixer van de man. Alchemisten zijn duizenden jaren bezig geweest om dit gouden vocht te ontwikkelen. Toen ze het vonden, kopieerden Monniken het tot een slap aftreksel. Hun creatie noemen we abdijbier.

De Waarheid[bewerken]

In tegenstelling tot wat gedacht wordt is het officieel bewezen aan de universiteit van Bergen in een rapport opgesteld tussen 2 en 4 september in 1944 dat bier niet schadelijk is. Het zou zelf goed zijn voor de gedachtegang, het evenwichtsgevoel en het libido.

Bier wordt verkocht in flessen van anderhalve liter en in blikjes, te koop per 4, 6 en 7½ stuks. Er zijn verschillende soorten bier. Zo is er (naast de hierboven al vermelde abdijbier) de pils. Als beste pils wordt Cara Pils beschouwd.

Bier is een spirituele drank met een positieve spiraal in alle vormen, tot een zeker hoogtepunt; het Bier-optimum genaamd. Daarna zal de drank een sterk neergaand effect hebben.

In 1945 is men met een wetenschappelijk onderzoek voor de boeg gekomen, waarin men heeft kunnen concluderen dat het mengen van zware bieren (beter bekend als "proeven") de hoeveelheid alcohol in het bloed niet doet stijgen, maar zelfs doet dalen. Ook zal het evenwicht en het gezichtsvermogen van de consument sterk verbeteren na ongeveer 3 tot 4 proefsessies, met wel 220%.

Aantal glazen Bier Effect
1-3 Je wordt scherp en alert, je reactievermogen neemt toe. Ook raak je bovengemiddeld gespannen.
4-6 Je gezichtsvermogen neemt toe, er er zijn gevallen bekend dat mensen beter konden zien dan Superman.
7-12 Je gezichtsvermogen neemt in zo'n mate toe dat je meer ziet dan er daadwerkelijk is, in de Nederlandse wet is een artikel opgenomen dat mannen met meer dan tien glazen bier op de maximumsnelheid in het verkeer mogen verdubbelen, omdat zij ook dubbel zoveel zien.
13-90 Dit ben ik vergeten.
De strategieën moeten al op jonge leeftijd worden aangeleerd.

Trivia[bewerken]

  • Bier wordt niet geïnjecteerd maar gedronken.
  • Bier zit in zeer hoge concentraties in aardappels

Zie ook[bewerken]

Ssslurp.JPG
Zonder drank geen klank!

Alcohol · Appelsap · Bier · Coca-Cola · Dr Pepper · Cocktail · Energiedrank · Jägermeister · Melk · Mountain Dew · Water · Whisky · Wijn


Godlo Niemiec.png
Dies Artikel ist geschrewen durch einen Deutscher!
Godlo Niemiec.png

}