Happy Happyisme

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Blauw)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Blue Blue.
~ Engelse Happy Happyist

μπλε μπλε.
~ Griekse Happy Happyist

синий синий.
~ Russische Happy Happyist

mavi mavi.
~ Turkse Happy Happyist

Blauw Blauw.
~ Nederlandse Happy Happyist

Bleu Bleu.
~ Franse Happy Happyist

Blå Blå.
~ Zweedse Hap.. ach, je weet wel.

ERROR...Blue Screen of Death.ERROR
~ Windows over happy happyisme

Blauw of geen blauw, dat is de vraag.
~ Sjeek Spier over blauw zijn

Blauw is mijn lievelingskleur!
~ Smurf over De kleur blauw

Ik haat blauw!
~ Moppersmurf over De kleur blauw

Het Happy Happyisme is een religie die sterk in opkomst is. Deze religie draait om de kleur Blauw. Er is geen bewijs over dat deze religie terroristisch is, maar iedereen met een beetje gezond verstand snapt natuurlijk dat dat wel zo is, aangezien de enige niet-terroristische religie het Wubboïsme is.

Kenmerken van het Happy Happyisme[bewerken]

Mr. Carpainter in oorlog met een stroomkabel.

In het Happy Happyisme zijn er maar een paar dingen die iedereen moet doen. De lijst met verboden dingen is echter zeer groot. Zo mogen Happy Happyisten geen andere kleuren dan Blauw aanbidden. Zwart, grijs en wit (wat grijswaarden zijn) zijn ook verboden in het Happy Happyisme. Verder mag men nooit liegen tegenover een andere Happy Happyist. De dingen die iedere Happy Happyist moet doen zijn:

  • De kleur Blauw waarderen. Blauw is de enige kleur die telt en Blauw is de enige kleur die nodig is. Blauw was hoe het leven begon en Blauw is hoe het leven eindigt.
  • Voor alle belangrijke gebeurtenissen moeten de woorden Blauw Blauw worden uitgesproken. Hierbij horen ook geslachtsgemeenschap, geboorte, dood, eten en verven. Zij die dit niet doen zullen niet Blauw genoeg zijn om naar de Blauwe Hemel te gaan waar alles Blauw is en Blauw blijft omdat Blauw het enige is wat je nodig hebt.
  • Blauw verspreiden over de wereld. Blauw brengt vrede en zorgt voor geluk. Blauw is belangrijker dan AIDS of honger. Geef de mensen Blauw en ze zullen zich Blauw voelen en Blauw gedragen.
  • Leef vredig en Blauw. Laat geweld je niet kisten en pleeg geen misdaden tegen Blauw. Geweld lost niets op, het veroorzaakt alleen maar rood. Rood is niet Blauw en telt daarom niet. Dus laat geweld achter je.
  • Je moet de waarheid spreken tegenover je Blauwe lotgenoten van het Happy Happyisme. Blauw houdt niet van leugenaars en Blauw brengt leugenaars tot zwijgen. Liegen tot de niet gelovers, de ketters van het Paars en Rood is wel goed. Blauw zal je dan belonen met Blauw.
  • Blauw is goed, Goed is Blauw. Is Blauw goed? Goed Blauw is. Hou je aan deze regel, wat er ook gebeurt. Blauw houdt van jou.

Oorsprong en groei van het Happy Happyisme[bewerken]

De Blauwe Hemel van de Happy Happyisten.

Volgens het Happy Happyisme is Blauw er altijd geweest. Blauw sprak ooit tegen de leider van het Happy Happyisme, Mr. Carpainter. Hij moest alle auto's Blauw verven en Blauw moest hij geven aan auto's als kleur. Blauw was wat hij gaf en Blauw was wat hij kreeg. Blauw had hem gezegend en Mr. Carpainter vond het Blauwe geluk. Hij verspreide Blauw omdat hij vond dat Blauw voor iedereen moest zijn. Blauw was wat hij verspreide en wat hij verspreide was Blauw. Het Happy Happyisme was geboren en werd langzaam groter. De vroege volgelingen van Blauw gaven hun leven aan Blauw. Blauw groeide en Blauw weer Blauwer. Blauwere Blauw Verspreide zich over een stad, genaamd Happy Happy Village en Blauwere Blauw werd weer Blauw. De volgelingen van Blauw gingen wonen in Het Blauwe Happy Happy Village en hun religie had een thuisplek. Na het bouwen van Blauwe huizen en een Blauwe Kerk werd Het Happy Happyisme groter. Velen maakten een benevaart naar het Happy Happy Village om daar hun Blauw te tonen aan Blauw. Blauw werd Blauwer dan ooit en steeg op. Blauw als Blauw was verfde Blauw de hemel Blauw. De Blauwe Hemel, de verlossing van de volgelingen van Blauw was geschapen en de Happy Happyisten hadden een doel voor hun naleven.

Blauw Blauw na Blauw[bewerken]

Zelfs het Vliegend Spaghetti Monster gelooft in Blauw

De Happy Happyisten hadden het voor elkaar. Ze hadden een doel voor hun leven en een doel voor hun naleven. De Happy Happyisten weren echter slordig en begonnen de regels te vergeten. Langzaam maar zeker vergat men de regels van Blauw en Blauw vertrok naar zijn Blauwe Hemel. De Happy Happyisten voelden dit omdat ze hun innerlijke Blauw kwijt waren. Blauw was niet meer en niet meer was Blauw. Blauw was ooit Blauw maar Blauw werd Blauw en nu is Blauw niet meer Blauw. Blauw was vertrokken naar de Blauwe plek waar alles wel Blauw was. De Happy Happyisten deden alles om Blauw terug te halen. Blauw was vertrokken en kwam niet meer terug. Langzaam begonnen de Happy Happyisten afscheid te nemen van Blauw en het Happy Happyisme. Het Happy Happyisme was niet meer Blauw niet genoeg en Blauw genoeg was het Happy Happyisme niet meer. Alleen nog maar een paar echt Blauwe volgelingen bleven trouw aan Blauw. Later kwam Blauw terug om hun mee te nemen naar Blauw zijn nieuwe wereld, hoog in de Blauwe Hemel. Blauw nam nadat hij zijn Blauw gebleven blauwe Volgelingen had overgebracht naar de Blauwe Hemel wraak op de Niet Blauwe mensen. Zijn wraak was hard en De niet meer Blauwe mensen werden door Blauw Geel geverfd. De nu Gele Blauwlingen moesten voor de rest voor hun leven Geel blijven.

Blauw Blauw nu[bewerken]

Ook The Beatles zijn voor Blauw

Tegenwoordig is Blauw terug op aarde en waakt hij over Blauwe Blauwlingen. De Happy Happyisten zijn blij en voelen zich Blauwer dan ooit. Happy Happyisten kozen later een vervanger voor Mr. Carpainter om het Happy Happyisme verder te verspreiden. Dit werd De Blauwe Kapitein Overduidelijk, al ontkend hij dit tegenover iedere ketter die niet gelooft in Blauw.

Zie ook[bewerken]OVERZICHT VAN BLAUW

Blauw