Bloeddorstige aardappelzak

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Bloeddorstige aardappelzak
Een Vrouwelijke Ogige Bloeddorstige Aardappelzak
Een Vrouwelijke Ogige Bloeddorstige Aardappelzak
Taxonomische indeling
Rijk Emmers
Orde Aardappelzakken
Familie Ba's
Geslacht Maehemmus
Algemene informatie
Voedsel Carnivoor (dat betekent dat hij veel hamburgers en andere stukjes vlees eet)
Maximale leeftijd 124 megajaar
Specifieke gedragseigenschappen Agressief
Intelligentie Geschat tussen de 300 en de 300 IQ. dat is dus gemiddeld 300 IQ en 60 keer zo slim als een kip en 100 keer zo slim als een goudvis en 500 keer zo slim als jij
Natuurlijke vijanden Alles
Uiterlijke kenmerken
Kleur Bruin, met melige gelige aardapels
Huidbedekking Jute, maar andere stoffen kan ook.
Socialitieit Hecht zich snel aan andere dieren, vaak met z'n tanden.
Aaibaar Nee dus. NEE ZEI IK!
Portaal  Portaalicoon Biologie


Wat lief!
~ Mieke Maaike over de Bloeddorstige aardappelzak

De Bloeddorstige Aardappelzak (Maehemmus Gvarantidae) is een dier van de Emmer soort.het is geclassificeerd als "Hoogst Uitzonderlijk Gigantisch Ongelooflijk Heel Immens Ernstig Super Niet Voor Te Stellen Zo GEVAARLIJK"! Dus als je er een tegen komt, moet je even wachten tot je het kopje Ontsnappen aan een Bloeddorstige Aardappelzak tegen komt, dat hangt af van wat jij doet. Dus als je de link in inhoud gebruikt kun je het wel vergeten.


De eerste Bloeddorstige Aardappelzakken[bewerken]

De soort ontstond waarschijnlijk in het Devoon als kruising van een Mensenhaai en een Gewone Aardappelzak maar hield zich schuil voor de massamedia zodat die niet wist dat ze er waren en ze dus lekker die vissers op konden peuzelen die een tijdreis maakten om eens lekker te vissen. Ze hadden ook alle komma's opgegeten uit de vorige zin, omdat ze vonden dat die wel lekker lang moest zijn, ongeveer net als deze. De komma's uit de volgende zinnen zijn beschermd met een onzichtbaar krachtveld zodat ze niet opgegeten kunnen worden. Afijn, de bloeddorstige aardappelzakken maakten zich openbaar in het Trias. Ze pakten de microfoon af van de vervelende oersaaie rappers, en verkondigden de oorlog aan de eenden.

De oorlogen van de Bloeddorstige Aardappelzakken[bewerken]

De Bloeddorstige Aardappelzakken hebben menig oorlog gevoerd. Hieronder staan de belangrijkste in het kort toegelicht.

De Eerste Oorlog van de Bloeddorstige Aardappelzakken[bewerken]

Dit was de bijna, maar toch net niet bloeddorstigste oorlog van de Bloeddorstige Aardappelzakken. Ze startten hem in het Trias, om de eenden te verslaan. Ze hadden na 3 jaar en een halve dag bijna alle eenden verslagen en opgegeten (ze waren immers bloeddorstig) en dus bijna gewonnen, tot Supereend en Balkenendeman, die met de teletijdmachine hierheen was gegaan om de eendheid te redden, zich in de strijd mengden. de Bloeddorstige Aardappelzakken konden niet op tegen de überpowers van onze superhelden en trokken zich voor 2 maanden terug, om weer te jagen op de oude manier.

De Tweede Oorlog van de Bloeddorstige Aardappelzakken[bewerken]

De jongste Bloeddorstige Aardappelzakken vonden deze nieuwe oude manier ouderwets, dus bedachten ze een nieuwe nieuwe manier: de microfoon afpakken van de smartlappen, die aan de macht waren gekomen nadat de rappers hun microfoon werd afgepakt, en oorlog verklaren aan de keukenkachels. Dit was echter een domme zet, die de wijzere Bloeddorstige Aardappelzakken ook nooit gedaan zouden hebben. Zij zouden namelijk de gnoes aanvallen na de microfoon te hebben afgepakt van Gerard Joling. De Keukenkachel was namelijk het superieure wezen in het Trias. De keukenkachels versloegen de kinder-Bloeddorstige Aardappelzakjes, en de overgebleven ouderen hielden zich teruggetrokken. Hierna volgden nog meerdere onbenullige oorlogjes die ze allemaal verloren. De eerste echte grote oorlog van de Bloeddorstige Aardappelzakken na de tweede oorlog van de Bloeddorstige Aardappelzakken kwam in 1627 na Christus, toen de Franse appeltaartbakkers[1]) in staking gingen.

De Drieëntwintigduizend negenhonderdvierenzeventigste Oorlog van de Bloeddorstige Aardappelzakken[bewerken]

Dit was de bloeddorstigste oorlog die de Bloeddorstige Aardappelzakken hebben gevoerd. Behalve bloed (ze heten niet voor niets bloeddorstige aardappelzakken) houden Bloeddorstige Aardappelzakken ook van aardappels en appeltaart (ze moesten eigenlijk van AARDAppeltaarten houden, maar ze hadden Satan niet goed verstaan). De Bloeddorstige Aardappelzakken vonden het dus niet leuk dat de Confrérie de la Tarte Tatin staakte, dus begonnen ze een oorlog tegen Frankrijk. Aangezien Frankrijk nog nooit een oorlog had gewonnen, verloor het de strijd, en wonnen de Bloeddorstige Aardappelzakken hun honderdste oorlog (ze wonnen er wel een paar natuurlijk, bijvoorbeeld overwonnen ze de dodo en de mammoet) en kregen de jackpot van Lotto als prijs. Ze aten heel Frankrijk op behalve de Confrérie de la Tarte Tatin omdat die de Bloeddorstige Aardappelzakken van Appeltaarten moest voorzien. Hierna wilden de Bloeddorstige Aardappelzakken eigenlijk geen oorlog meer voeren, maar ze werden constant bejaagd door de SBAHF [2] van Bush. Tegenwoordig zijn ze dus constant op de vlucht, ook al worden ze beschermd door het WTF.

De kans dat de Bloeddorstige Aardappelzak uitsterft[bewerken]

Deze is zeer gering, slechts 0,000036% wel te verstaan. Desalniettemin heeft het WTF ze geclassificeerd als "met uitsterven bedreigd". Dit vinden de Bloeddorstige Aardappelzakken zelf zeer Paranoïde van het WTF. Vandaar dat ze de WTF strijders vaak opeten als toetje bij een maal bij de McDonald's. Daar puilt het sowieso uit van de WTF demonstranten tegen de manier waarop het vlees van de hamburgers uit de verpakking wordt gehaald.

Het herkennen van een Bloeddorstige Aardappelzak[bewerken]

Dit nu is zeer gemakkelijk. Hij ziet eruit als een Gewone Aardappelzak, behalve dat hij grote lange tanden heeft, die onder het bloed zitten (want hij heeft zich zojuist tegoed gedaan aan het bloed van een ander wezen, aangezien het toch een Bloeddorstige Aardappelzak is). Er zijn verscheidene varianten. Echter, we zijn nog niet in staat geweest een foto te nemen van een der Bloeddorstige Aardappelzakken, aangezien we ons dan niet hielden aan het ontsnappingsritueel. Er zijn inmiddels 1406 fotografen en 1407 fotocameras spoorloos verdwenen. Gelukkig hebben we een goeie tekenaar op de kop kunnen tikken, en zodra hij weer op zijn positieven was, vroegen we hem een aantal robotportretten te tekenen.

De vrouwelijke ogige Bloeddorstige Aardappelzak[bewerken]

Dit is het vrouwtje van de ogige (of wel geoogde) Bloeddorstige Aardappelzakken familie. Zij heeft naast vlijmscherpe tanden ook nog 25,7 ogen. Daardoor is zij extra gevaarlijk, aangezien ze je niet alleen ruiken, maar ook zien, waardoor hun attack 80% bonus to hit krijgt. Echter ze zijn het vrouwtje, dus ze zijn minder sterk dan de mannetjes. De zak heeft meestal een beige kleur, met een aantal rode vlekken.

De mannelijke ogige Bloeddorstige Aardappelzak[bewerken]

Dit is de mannelijke ogige variant. In tegenstelling tot het vrouwtje heeft hij slechts één oog, waardoor hij amper BTH erbij krijgt. Zijn attack damage is echter 70000 dus je moet oppassen als hij je aanvalt. Dit zal echter niet vaak gebeuren, want hij hangt liever achter de TV met een beertender. Maar als hij honger heeft gaat hij toch zijn vrouw naar eten laten zoeken. De kleur van deze zak is grijs met donkerrode vlekken. deze heeft ook een penis, iets wat ontbreekt bij de vrouwelijke variant.

De onogige Bloeddorstige Aardappelzak[bewerken]

Als Bloeddorstige Aardappelzakjes worden geboren, moeten er nog ogen groeien. deze beginnen te groeien in de puberteit, van als ze 1700 jaar tot 2504,8 jaar zijn. Aangezien dit langer dan een menselijk leven duurt, noemen wij dit een variant, en ook gewoon omdat we er zin in hadden op een zaterdagmiddag op het toilet. Mede begint het evalueren tot een andere variant in de puberteit. Voor de pubertijd zijn deze Bloeddorstige Aardappelzakjes bruin, met minder rode vlekken dan de volwassen Bloeddorstige aardappelzakjes.

Camouflage des Bloeddorstige Aardappelzakken[bewerken]

Bloeddorstige aardappelzakken kunnen zich bijzonder goed camoufleren. ze kunnen hun dodelijke rij tanden verbergen door hun lippen te sluiten, waardoor ze eruit zien als gewone aardappelzakken. Let echter op! Als je een bloeddorstige aardappelzak...

 • ...In de bosjes...
 • ...Op een open veld...
 • ...Aan een lantaarnpaal...
 • ...Bij een supermarkt...
 • ...Achter een pot bruine bonen...
 • ...Naast de wasmachine wastobbe van je oma...

...ziet staan moet je snel de onderstaande handelingen uitvoeren. Als het toch een gewone aardappelzak bleek te zijn heb je je onnodig voor lul gezet en dan lach ik je uit haha!

Ontsnappen aan een Bloeddorstige Aardappelzak[bewerken]

Wubbo in zijn aardappelavatar, klaar voor de actie!

Gefeliciteerd, je bent een Bloeddorstige Aardappelzak tegengekomen. Er zijn er maar 42 op de hele wereld, dus de kans dat je hem tegen zou komen is slechts 0,00000001402%, maar je bent hem tegengekomen! Goed hoor! Nou! Maar, nu het probleem: je komt alleen Bloeddorstige Aardappelzakken tegen als ze honger hebben, in bloed wel te verstaan (ze heten niet voor niets Bloeddorstige Aardappelzakken hè?) dus dan kan je beter het volgende doen:

 1. Op je linker kleine teen gaan staan
 2. Pirouettes draaien terwijl je de tuning beat no.5 van Beathoven zingt. Wanneer je klaar bent is de Bloeddorstige aardappelzak eventjes doof en verstijfd
 3. Om de almachtige Wubbo de Grote roepen
 4. Zijn vragen beantwoorden
 5. Je afkeren van de Bloeddostige Aardappelzak die weer bij zinnen is gekomen
 6. Rennen. Ren! Ren!!! REN!!!!!!!!!

Wubbo zal nu een muntje gooien om te kijken of hij jou gaat helpen. Acht van de negen keer zal hij dit niet doen aangezien de kans dat een muntje op een bepaalde kant valt 11,1% is.

 • Als hij het wel deed: gefeliciteerd! De Bloeddorstige Aardappelzak is 1 week verlamd en in die tijd moet jij op de maan gaan wonen anders zal de Bloeddorstige Aardappelzak jou vinden en je zuster opeten en jou ook en had je hier helemaal niks aan.
 • Als hij het niet deed: hè, wat vervelend! Nu zal de Bloeddorstige Aardappelzak jou inhalen en stukje voor stukje pijnlijk oppeuzelen. Maar ja, Wat geeft het? Anders zou je toch nog hoogstens 80 jaar op deze verdorven wereld moeten rondlopen en dan doodgaan, dus eigenlijk is dit alleen maar prettig!
Zie ook[bewerken]

Notenbalk[bewerken]

 1. La Confrérie de la Tarte Tatin, zoals ze die daar noemden.
 2. Special Bloeddorstige Aardappelzak Hunting Force
Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
3 maart 2008
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.