Boven boven beneden beneden links rechts links rechts b a start

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !

Boven boven beneden beneden links rechts links rechts b a start is de orginele DaVinci Code die later werd geadopteerd door Konami.

De Mona Lisa. Als je goed kijkt zie je boven boven beneden beneden links rechts links rechts b a start rechtsboven

Ontstaan en functie van boven boven beneden beneden links rechts links rechts b a start[bewerken]

In de vroege levensjaren van Leonardo DaVinci waren er veel moeilijke spellen. Deze spellen waren bijna onmogelijk om uit te spelen omdat niemand voorbij het laatste level kon komen. Leonardo, die al veel kennis had van code's, besloot toen om een ultieme cheat-code te maken. Om deze cheat-code te kunnen maken moest de nog jonge Leonardo zijn gameconsole hacken om alle code's te benoemen. Na jarenlang non-stop werken vond Leonardo de code. Deze was boven boven beneden beneden links rechts links rechts b a start. Met deze code kreeg de speler 99 levens, volledige minutie, een volle levensbalk en een paarse feestmuts op. Leonardo hield deze code echter geheim. Dit omdat hij nu de gamedroom van iedere vrouw was geworden. Toen Leonardo oud was en op het punt stond om te sterven verborg hij de ultieme code in diverse dingen waaronder de Mona Lisa.

Hoe de code werd ontcijferd[bewerken]

Toen in 2006 tijdens de schoonmaak van de Mona Lisa een tekst werd gevonden in het Italiaans werd er gebeld naar Darren Brown om het te ontcijferen. Darren haalde de tekst Lovely Rita Meter Maid. Lovely Rita Meter Maid uit de tekst. Men begreep niet wat een deel van de tekst van Lovely Rita op de Mona Lisa deed. Later bleek dat de vertaling fout was en dat er boven boven beneden beneden links rechts links rechts b a start stond. Toen de medewerkers van Nintendo dit hoorde probeerden zij dit uit op Super Mario Brothers. Mario kreeg na het invoeren van de code een 99 levens, een machinegeweer, een volle levensbalk en een paarse puntmuts. Ook op andere spellen werkte dit waardoor men tot de conclusie kwam dat boven boven beneden beneden links rechts links rechts b a start een cheat-code was. Helaas waren er al diverse boeken en films gemaakt over de incorrecte DaVinci Code waardoor weinig mensen de echte betekenis kennen.

Zie ook[bewerken]