Chemisch bewerkte vis

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit is een
Afbeelding Chefzegel.png
OncyChef

Water, water, ik heb water nodig! Ik stik op land!!!
~ De chemisch bewerkte vis die daardoor kan praten over zichzelf

Hij kan praten en heeft water nodig!
~ Kapitein Overduidelijk over de chemisch bewerkte vis

Ik heb er alle recht op dat hij mijn huisdier is!!!
~ Wiskundeman over de chemisch bewerkte vis

De chemisch bewerkte vis is een vis die chemisch bewerkt is. Hoe hij bewerkt is en wat hij nu kan kun je later lezen in dit artikel.

Zijn leven[bewerken]

Hij schijnt de mascotte te zijn geweest van de fabriek Chemisch 4U, tot deze werd gesloten na het ongeluk. Hij was daar geboren en was nog nooit buiten het aquarium geweest, tot Wiskundeman tegen Taalvrouw ging vechten in deze fabriek. Er morste wat spul op de vis, en sindsdien kan hij praten, en heet hij de chemisch bewerkte vis die daardoor kan praten. Hij geniet nu van een lui leven in een vissenkom bij Wiskundeman.

Overige informatie die je niet wilt weten[bewerken]

  • Wiskundeman heeft hem Blub genoemd, maar Blub ontkent de naam en luistert er niet naar.
  • Hij kan praten, en kent meer woorden dan Einstein.
  • Hij schijnt slimmer te zijn dan Einstein was.
  • Hij woont bij Wiskundeman.

Zijn relatie met Wiskundeman[bewerken]

Hij schijnt een zeer goede relatie te hebben met Wiskundeman, aangezien deze hem zijn 'superkrachten' heeft gegeven. Tegenwoordig is hij de mascotte van het Wereldwijde Wiskunde Team.


Nieuwe krachten[bewerken]

Wiskundeman heeft hem onlangs weer meegenomen naar de fabriek 'Chemisch 4U' omdat hij zei dat hij heimwee had. Daar heeft Wiskundeman hem weer per ongeluk bewerkt, maar hij kan nu zonder water, dus daardoor worden eventuele interviews makkelijker. In het water is hij nauwelijks te verstaan, dus werden er voorheen meestal duikers ingezet bij de interviews. Ook kan hij ook nu schrijven, en hij heeft onlangs zijn eerste boek uitgebracht: Het leven van een vis, waarin hij vertelt hoe het is om een chemisch bewerkte vis te zijn. Hij heeft ook een nieuwe soort schubben: Glow in the dark. Daarmee kan hij Wiskundeman helpen als hij 's avonds iets zoekt.

Het is niet expres gedaan, maar toch wel erg handig!
~ Wiskundeman over de nieuwe krachten

Zie ook[bewerken]