Ding

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Bedoelde u: ... euh... allez...dinges...?

Een fractal is eigenlijk een iets in de vorm van een ding. Dat houdt dus in dat een fractal familie is van de zwarte gaten die ook ietsen zijn in de vorm van een ding.

Een ding was een volksvergadering bij de oude Germanen is een ding dat op een ding lijkt. Het komt van de dingen en uit de je weet wel waar en je weet wel wie dingen.

Het ding[bewerken]

Een ding is een ding in de vorm van een ding wat overigens nogal standaard is voor een ding. Een ding is bijvoorbeeld van hard spul gemaakt maar kun je altijd aanraken en voelen. Dit ding waar jij nu deze tekst mee zit te bekijken is een overduidelijk voorbeeld van een ding. Het licht dat het ding nu op je ogen schijnt daarentegen, is een niets, dus geen ding. Iets is iets heel anders dan een ding. Het grote verschil is dat de dingen van bijvoorbeeld hard spul zijn gemaakt, willekeurige voorwerpen zijn en dingen die je gewoon kan aanraken. Een iets kun je niet aanraken zoals China en sterren, maar een iets kun je wel voelen, bijvoorbeeld warmte. Voor de Chinezen (spoken) zijn wij weer iets omdat zij ons niet kunnen aanraken terwijl wij eigenlijk gewoon dingen zijn en je dingen kan aanraken en voelen. De aliens daarentegen denken dat wij op een iets leven, wat eigenlijk gewoon helemaal niet waar is omdat we op een hard zwevend ding leven. Waar wij nu op staan is een hard ding. Daar was een tijd geleden nog een discussie over, of dat ding waar wij op leven wel een ding was, want de vorm van dit ding zou rond zijn, en zou niet de vorm van een ding hebben. Eigenlijk is dit ding vanaf de ruimte gezien een bol, maar als je eenmaal in de buurt komt is het een ding omdat op dit ding ook kuilen en bergen zijn die de bolvorming weer verminken. Een Chinees zijn voor ons dus ook weer iets die in het Verre Oosten leven wat weer een niets is. Simpelweg omdat het een naam is van een iets of een ding. Wij leven dus op een ding. Een hard zwevend ding. De lucht die wij inademen is geen ding, maar is een niets. Simpelweg omdat het niet van een hard spul is gemaakt of we het niet kunnen aanraken of voelen. Eigenlijk raken we het constant aan maar voelen we het niet. Als die lucht een ding zou zijn, zouden alle mensen, planten, dieren en dingen meteen uitsterven, hoewel mensen dieren zijn en sommige mensen geen leven hebben samen met alle dingen. Een ding is eigenlijk een ruimtefiguur naast de kubus, bol en nog een aantal. Tegelijkertijd is een ding ook nog een voorwerp en een iets, hoe schokkend dan ook dat je er nu pas achter komt, maar dat is jouw probleem. Dat een ding ook een iets kan zijn kunnen we begrijpen omdat "ding" óók nog de naam is van het ding zelf of van iets anders.

Wat kun je met een ding?[bewerken]

Alles wat hier blauw is, is geen ding...op dat kleine ding na.

Met een ding kan je van alles dingesen. Je kan er je weet wel mee, je kan ermee naar je weet wel waar dingesen, naar de dinges dingesen en noem maar op. Een ding is daarom ook zeer bijzonder. Een ding lijkt een woord dat nogal dom is omdat het ontzettend vaak gebruikt wordt om woorden die men niet meer weet even te vervangen. Meestal door een dinges. Natuurlijk niet Dinges, want dat is een gebruiker hier op de Oncyclopedia. Een ding kan natuurlijk ook jij zijn. Dingen in je lijf bijvoorbeeld, die harde dingen die aangeraakt en ook gebroken kunnen worden dat overigens een onbekend iets opwekt waardoor er rood spul uit het lijf komt wat weer een iets verwekt dat pijn heet. Het zachte spul rondom die harde dingen moet hiervoor uiteraard wel opengescheurd worden. Anders zou dat rode spul er niet uit kunnen komen hè? Dingen kunnen van alles. Wij hebben echter geen zin om alle dingen die je met een ding kunt doen op te dingesen. Daar zijn wij simpelweg te lui voor. Als jij dat wilt doen, veel sucdinges dan maar!

Soorten dingen[bewerken]

Dingen zijn in vele soorten en maten. Eigenlijk ontelbaar als je het mij vraagt. Hoewel...een ding heeft altijd de vorm van een ding en een ding is nou eenmaal een onbekend ding wat geen enkele dingkundige kan weten hoe een ding precies beschreven kan worden.

Ding[bewerken]

Het Ding is het bekendste ding wat er is in de dingenlijst. Het Ding is alles. Alles wat in een ding zit: namelijk een groot ding. Wat het is, weten we niet. Wel weten we dat het een ding is. Een ding heeft ook de vorm van een ding en kan dus geen kubus, bol of etc. zijn. Misschien had je het al hiervoor al gelezen maar een ding is dus een ruimtefiguur. Een Ding dus ook.

Ding²[bewerken]

Een Ding² of ook wel een 'dinges' genoemd is ook een ding, in de vorm van een iets. Nogal raar omdat elk ding de vorm heeft van een ding en een je weet wel. Een dinges kan de vorm hebben van een ding, maar in het normale leven heeft de dinges de vorm van een iets, om onopgemerkt te blijven onder de dingen en bij een iets. Een zwart gat is daarin precies het tegenovergestelde. Een iets in de vorm van een ding. Net als een fractal (eerste plaatje).

Ding³[bewerken]

Een Ding³ oftewel een 'niets', bestaat niet. Het is namelijk niets. Het is er niet en het heeft de vorm van niets. Het is kortom onzichtbaar.

Je weet wel[bewerken]

Een 'je weet wel' is een ding wat de vorm van een je weet wel heeft en komt uit de je weet wel waar. De je weet wel is een geheimzinnig ding omdat de je weet wel één groot raadsel is. Niet dat de je weet wel geen vorm van een ding heeft en ook niet uit delen van een iets bestaat. Dat heeft de je weet wel dus wel. Je weet zelf toch?

Afbeelding[bewerken]

Een 'afbeelding' is een ding dat een ander ding afbeeld. De plaatjes boven deze teksten zijn goede voorbeelden van afbeeldingen. Een afbeelding kan gezien worden als een soort van houder voor fotografische dingen. De naam zegt het ook eigenlijk al een beetje, "afbeel dingen". Hier op de Oncyclopedia barst het van de afbeeldingen, en men denkt zelfs dat afbeeldingen de meest gebruikte dingen zijn alhier, hoewel er nog veel meer dingen te vinden zijn.

Zie ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
27 mei 2012
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.