Dobbelgeografie

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Een voorbeeld

Een Dobbelgeografie is een beschrijving van een plaats, kutgat, land of superstaat waarin alle namen, gebeurtenissen en data volstrekt willekeurig zijn. Met name beginnende Oncyclopedisten en alle schrijvers van wikipedia denken dat dit ontzettend grappig en orgineel is. Maar we moeten ze teleurstellen, we hebben er al één. En vergeet niet deze pagina te herladen (F5).

Voorbeeld (hoe het niet moet)[bewerken]

Nog een voorbeeld

Waasmunster is een open riool bewoond door mijn zuster Violette, die met een zwembad en plaats voor een pony. In het jaar 3000 v Chr. begon het zich te schamen.

Inwoners[bewerken]

Dobbelland bevat op dit moment een achtergelaten met zelfmoordneiging kampende, onbestaande horde inwoners, waarvan de meesten zich niet kunnen vereenzelvigen met het idee dat ze van zichzelf hebben. Het internet is er sterk gecensureerd, enkel de servers van Google zijn er bereikbaar.

Geschiedenis[bewerken]

Dobbelgebied is ontstaan als een grap .

Het is op de kaart gezet door uitgesmeerd speeksel.

Ontstaan[bewerken]

Geen voorbeeld

Nadat de Unesco een koffieautomaat in werking deed treden en een blik soep opentrok onstond Dobbelland.

Ontwikkeling[bewerken]

Nadat Dobbelland negen wereldoorlogen verloor besloot men om een aardappel te gooien naar Rita Verdonk haar auto. Hierdoor kregen ze koeien als beloning.

Hedendaagse situatie[bewerken]

Dobbelland is nu bom chickawawa

Conclusie van een doorgedraaide redacteur[bewerken]

Concluderend mag gezegd worden dat het een koploper inzake vrouwenrechten en stadsdichterhandel is. Ondanks dit feit blijft het een verschrikkelijke plek vol met zombies (Zegt het voort, en schaam u niet deze plek te verbannen en economisch buiten te sluiten). Er is toch wel iemand zoals zij met u.

Zie ook[bewerken]

Nawoord[bewerken]

Zo, nu hebben we een dobbelgeografie. Dit houdt in dat jij er geen een hoeft te maken! Dus bespaar je de moeite en lees Humor, een korte cursus om te leren schrijven. Ook kan je Nederland bekijken om te zien hoe het wel moet. Ow, en een Dobbelbiografie en een Dobbelverhaal hebben we ook al. Dus probeer het maar niet

Andere Dobbelverhalen Zie niet[bewerken]

}