Dobbelgeografie

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Een voorbeeld

Een Dobbelgeografie is een beschrijving van een plaats, kutgat, land of superstaat waarin alle namen, gebeurtenissen en data volstrekt willekeurig zijn. Met name beginnende Oncyclopedisten en alle schrijvers van wikipedia denken dat dit ontzettend grappig en orgineel is. Maar we moeten ze teleurstellen, we hebben er al één. En vergeet niet deze pagina te herladen (F5).

Voorbeeld (hoe het niet moet)[bewerken]

Nog een voorbeeld

België is een villa waar iedereen die er niet woont wordt beschreven als boeren. In het jaar 0 onderging het een slakkenplaag.

Inwoners[bewerken]

Dobbelpalmdorp bevat op dit moment gevoelig minder inwoners, waarvan de meesten wiskunde een beroep vinden voor straatventers en okselhaarverkopers. Wederopstanding uit de dood lijkt velen niet te deren.

Geschiedenis[bewerken]

Dobbelgebied is ontstaan in het jaar 348973673 voor de oerknal.

Later is het gered door een mirakel te laten gebeuren; de uitvinding van wildbouwen en massatoerisme.

Ontstaan[bewerken]

Geen voorbeeld

Nadat een paleisbewoner in een draaiorgelwerkplaats twee dingen bij elkaar deed onstond Dobbelland.

Ontwikkeling[bewerken]

Nadat Dobbelland er maar beschimmeld bij lag besloot men om een banaan te gooien naar je tante uit Marokko. Hierdoor kregen ze zwoele blik als beloning.

Hedendaagse situatie[bewerken]

Dobbelland is nu bom chickawawa

Conclusie van een doorgedraaide redacteur[bewerken]

Concluderend mag gezegd worden dat het een onbegonnen werk om hier nog iets deftigs bij te verzinnen is. Ondanks dit feit blijft het een verschrikkelijke plek vol met Trumpisten (Zegt het voort, en schaam u niet deze plek te verbannen en economisch buiten te sluiten). Allah zij met u.

Zie ook[bewerken]

Nawoord[bewerken]

Zo, nu hebben we een dobbelgeografie. Dit houdt in dat jij er geen een hoeft te maken! Dus bespaar je de moeite en lees Humor, een korte cursus om te leren schrijven. Ook kan je Nederland bekijken om te zien hoe het wel moet. Ow, en een Dobbelbiografie en een Dobbelverhaal hebben we ook al. Dus probeer het maar niet

Andere Dobbelverhalen Zie niet[bewerken]

}