Dobbelgeografie

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Een voorbeeld

Een Dobbelgeografie is een beschrijving van een plaats, kutgat, land of superstaat waarin alle namen, gebeurtenissen en data volstrekt willekeurig zijn. Met name beginnende Oncyclopedisten en alle schrijvers van wikipedia denken dat dit ontzettend grappig en orgineel is. Maar we moeten ze teleurstellen, we hebben er al één. En vergeet niet deze pagina te herladen (F5).

Voorbeeld (hoe het niet moet)[bewerken]

Nog een voorbeeld

Groningen is een mansion waar de bewoners de plak zwaaien. In het jaar dat wij Willem weg wilden ontsproot het aan ieders gedachte.

Inwoners[bewerken]

Dobbelstad bevat op dit moment 2 inwoners, waarvan de meesten wel dood lijken. Het internet is er sterk gecensureerd, enkel de servers van Google zijn er bereikbaar.

Geschiedenis[bewerken]

Dobbelgebied is ontstaan omdat de inspiratie op was.

Het is onbewoonbaar verklaard en later heropgebouwd als bordeel bij de uitbreiding van de Antwerpse haven.

Ontstaan[bewerken]

Geen voorbeeld

Nadat Schaap in een keuken zichzlef niet meer herkende onstond Dobbelland.

Ontwikkeling[bewerken]

Nadat Dobbelland helemaal ten onder ging aan propaganda en reclameslogans voor frisdrankmerken besloot men om een banaan te gooien naar een voorbijganger. Hierdoor kregen ze haar spiegelbeeld als beloning.

Hedendaagse situatie[bewerken]

Dobbelland is nu met pensioen

Conclusie van een doorgedraaide redacteur[bewerken]

Concluderend mag gezegd worden dat het een visceuze cirkel is. Ondanks dit feit blijft het een verschrikkelijke plek vol met racisten en struikrovers. (Zegt het voort, en schaam u niet deze plek te verbannen en economisch buiten te sluiten). Je darmflora zij met u.

Zie ook[bewerken]

Nawoord[bewerken]

Zo, nu hebben we een dobbelgeografie. Dit houdt in dat jij er geen een hoeft te maken! Dus bespaar je de moeite en lees Humor, een korte cursus om te leren schrijven. Ook kan je Nederland bekijken om te zien hoe het wel moet. Ow, en een Dobbelbiografie en een Dobbelverhaal hebben we ook al. Dus probeer het maar niet

Andere Dobbelverhalen Zie niet[bewerken]

}