Dobbelgeografie

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Een voorbeeld

Een Dobbelgeografie is een beschrijving van een plaats, kutgat, land of superstaat waarin alle namen, gebeurtenissen en data volstrekt willekeurig zijn. Met name beginnende Oncyclopedisten en alle schrijvers van wikipedia denken dat dit ontzettend grappig en orgineel is. Maar we moeten ze teleurstellen, we hebben er al één. En vergeet niet deze pagina te herladen (F5).

Voorbeeld (hoe het niet moet)[bewerken]

Nog een voorbeeld

Buitenland is een Buitengebied en plaats op de landkaard die nog nooit iemand heeft opgemerkt, zelfs zijn inwoners niet. In het jaar 2007 was het nog even wachten geblazen eer de mens ook dit lapje grond inpalmde.

Inwoners[bewerken]

Schaamstreek bevat op dit moment een achtergelaten met zelfmoordneiging kampende, onbestaande horde inwoners, waarvan de meesten het beste meteen afgeschoten kunnen worden zonder dat dat door iemand als een bijzonder verlies zal worden ervaren. Broodmandjes vullen is hier een zaak voor gauwdieven.

Geschiedenis[bewerken]

Dobbelgebied is ontstaan 3 minuten geleden, toen er een een groot gedeelte van je hersencellen afstierven als gevolg van een proces dat UIO genoemd wordt: Useless Information Overload.

Later is het gered van een koeieninvasie door een zwerm losvliegende ruimtewezens.

Ontstaan[bewerken]

Geen voorbeeld

Nadat een paleisbewoner in een keuken twee dingen bij elkaar deed onstond Dobbelland.

Ontwikkeling[bewerken]

Nadat Dobbelland er maar lullig bijlag besloot men om een aardappel te gooien naar een voorbijganger. Hierdoor kregen ze een avondje Chinees als beloning.

Hedendaagse situatie[bewerken]

Dobbelland is nu van de pot gerukt

Conclusie van een doorgedraaide redacteur[bewerken]

Concluderend mag gezegd worden dat het een vismarkt is. Ondanks dit feit blijft het een verschrikkelijke plek vol met snipverkouden hottentottententententoonstellingen en ander zulkse vermakelijen. (Zegt het voort, en schaam u niet deze plek te verbannen en economisch buiten te sluiten). Uw nalatenschap zij met u.

Zie ook[bewerken]

Nawoord[bewerken]

Zo, nu hebben we een dobbelgeografie. Dit houdt in dat jij er geen een hoeft te maken! Dus bespaar je de moeite en lees Humor, een korte cursus om te leren schrijven. Ook kan je Nederland bekijken om te zien hoe het wel moet. Ow, en een Dobbelbiografie en een Dobbelverhaal hebben we ook al. Dus probeer het maar niet

Andere Dobbelverhalen Zie niet[bewerken]

}