Donald Trump

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Kijkwijzer discriminatie.png
Dit artikel discrimineert zo wat alles dat op de aarde rondloopt!

Dit hoort natuurlijk niet!
You're fired!
Dit artikel is reeds aangekaart bij Meldpunt Discriminatie


Donald Trump
Donald Trump heeft altijd al een prachtige glimlach gehad volgens zijn moeder.
Donald Trump heeft altijd al een prachtige glimlach gehad volgens zijn moeder.
Algemene informatie
Geboren 19 februari 1914
Geboorteplaats De Grote Appel, Amerika of Oempaloempaland, Kenia
Nationaliteit Extreem Amerikaans
Functie 45e president van de Verenigde Staten
Bekend vanwege zijn geld
Overige informatie
Vermogen Erg veel
Website http://www.donaldjdrumpf.com
Trumps mond is aangepast zodat er allerlei willekeurige objecten in kunnen bevinden
Trump, dat rijmt weer op dump.
~ Kapitein Overduidelijk over Donald Trump
Die is heel erg rijk.
~ Kapitein Overduidelijk over Donald Trump
Het mooie aan mij is dat ik heel erg rijk ben.
~ Donald Trump over zichzelf
Een rijkaard is niks meer dan een armoedzaaier met geld.
~ W. C. Fields over rijkaards
Eindelijk verstandige mensen in Amerika!
~ Geert Wilders over Donald Trump
Vergeet de Joden niet.
~ Hitler over Donald Trump's toespraak over Mexicanen, Chinezen en vluchtelingen.

Donald Eend Trump, 'de trompet', (19 februari 1914) is een verdomd rijke kerel uit Amerika die op zijn oude dag tot spijt van veel Amerikanen zijn verstand is verloren en nu kinderboeken schrijft. Ook is hij erg bang voor Mexicanen geworden omdat hij bang is dat ze zijn speelgoedracebanen stelen. Hij is de achterneef van Piet Paulusma. En oh ja, hij is ook nog president van de USA, maar dat is bijzaak.

Geboorte[bewerken]

Je kan duidelijk zien van wie Donald Trump zijn haar heeft.

Donald Eend Trump is geboren op 19 februari 1914 in de Grote Appel. Zijn moeder was op 17-jarige leeftijd tijdens een feest erg dronken geworden en toen ze de volgende ochtend wakker werd lag ze in haar bed naast een Guinees biggetje. Tot op de dag van vandaag weet ze niet precies wat er die avond was gebeurd (het Guinese biggetje wilde er niks over loslaten) maar 9 maanden later werd Donald geboren. Niemand had kunnen zien dat hij half cavia was als hij niet al sinds zijn geboorte een enorme bos caviahaar op zijn hoofd had. Zijn moeder overwoog eerst een abortus plegen, maar helaas was ze een pro-life republikein en heeft Donald Trump het overleefd.

Complottheorieën[bewerken]

Maar is dat wel zo? Sommigen beweren dat Donald Trump eigenlijk geboren is in Oempaloempaland, een klein gebied in Kenia. Dit verklaart namelijk zijn oranje huid. Zijn ouders besloten hem onder druk van het communistische schrikbewind van dictator Barack Obama in te enten, waardoor hij de autistische aandoening Gilles de la Tourette kreeg. Hierdoor worden zijn uitspraken over Mexicanen, vrouwen en sprookjesfiguren vaak verkeerd begrepen.

Carriere als Speelgoedfabrikant[bewerken]

Sinds zijn jeugd was Donald Trump al gefascineerd door racebanen met speelgoedauto's. Toen hij 9 was had hij al 26 racebanen in zijn hele huis die bij elkaar zo'n $3000,- waard waren. In een zekere nacht stal hun Mexicaanse schoonmaker al zijn racebanen en vluchtte ze naar Mexico. De arme Donald was ontroostbaar. Toch gaf hij zijn liefde voor racebanen niet op. Toen hij 26 was richtte hij een racebaanfabriek op die vanwege Trumps enorme kennis over racebanen al gauw een van de beste van het land was. Het ging enorm goed met zijn fabrieken, tot op een dag een fabriek dicht bij de grens van Mexico werd overvallen en de Mexicanen alle racebanen stalen.

Erfenis[bewerken]

Donald Trumpet erfde in 1945 een aanzienlijke som van zijn oom Dagobert.

Stripboeken[bewerken]

Hij ziet er niet uit als een gevaarlijke superheld, maar wacht maar tot hij een Mexicaan ruikt.

In het jaar 1953 bood de superheldenstripboekuitgever Disney Donald Trump een eigen stripboek aan. Hierin zou Donald als een superheld het kwade bestrijden. Trump hielp zelf met het ontwerpen van dit personage. Het werd uiteindelijk een agressieve eend (hierbij was hij geïnspireerd door zijn eigenaardige doopnaam) die in zijn matrozenpakje de Mexicanen Amerika uit jaagt. Deze strip werd door de goede reputatie van Trump en het komische karakter van Donald Duck (want zo heette het personage) en enorm succes. Donald Trump bereikte ook zijn belangrijkste doel met deze strip, namelijk dat de Amerikaanse jeugd ook zo'n hekel aan Mexicanen zou krijgen.

Ouderdom[bewerken]

Trump was echt flink de weg kwijt.

In het jaar 1989 verloor Donald Trump zijn verstand. Sommige mensen zoals Barack Obama geloven in de complottheorie dat Trump nooit verstand heeft gehad, maar daar zijn wetenschappers het nog steeds niet over eens. In elk geval werd de oude man helemaal paranoia en durfde hij niet meer in de buurt van Mexicanen te komen in de angst dat ze zijn racebanen zouden stelen. Het werd op een dag zo erg dat hij een Mexicaanse pizzabezorger doodgooide met gloeiende kolen en hem daarna in zijn eigen achtertuin verbrandde. Toen de media hem vroeg naar de aanleiding voor deze gruwelijke daad antwoordde hij:

 
 
Het was uit zelfverdediging. Ik zag de Mexicaan over mijn schouder loeren naar een van mijn banen en toen knapte er iets in mij. Bovendien betrad hij mijn terrein dus ik heb het recht om mij te verdedigen.
 

 

Uiteindelijk bleek dat de Mexicaan gewoon een pizza Hawaii wilde bezorgen die Trump een half uur daarvoor had besteld. In juli 2010 werd de inmiddels vreselijk demente en knotsgekke Donald Trump in zijn privé-inrichting wakker met het idee om de politiek in te gaan. Hij besloot republikein te worden omdat hij rechts was (hij schreef immers met zijn rechter hand). Ook sprak de olifant hem wel aan, omdat deze ook kan trompetten. Hij gaf door het hele land speeches over hoe de Mexicanen hun het land uit moesten omdat ze anders hun banen afpakten. Veel domme Amerikaanse burgers dachten dat het hierbij over hun werk ging, maar Trump had het natuurlijk over zijn racebanen.

Zijn politieke tegenstanders liet hij een en ander horen van zijn stemgetrompet. Mede dankzij deze speeches en omdat hij de verkiezingen met al zijn geld omkocht werd hij in 2012 president van de USA. Nu Heeft hij een muur van 200 meter hoog en 18 meter dik om heel Amerika heen gebouwd en gezorgd dat alle Mexicanen het land niet binnen mogen via vliegtuigen. Ook heeft hij caviakleding illegaal gemaakt, waardoor veel mensen nu wel echt aan hem beginnen te twijfelen.

Zie Ook[bewerken]