Duivel

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
In de ban ermee! Duivel versus god.jpg
Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze verschrikking vallen. Hij zag dat het kwaadaardig was en deed deze pagina meteen in de ban.
Den Duivel!

Die ken ik!
~ God over Duivel

De Duivel leeft in de onderwereld
~ Kapitein Overduidelijk over Duivel

Die kom ik sinds kort vrij vaak tegen, maar da's logisch.
~ Johan Cruijff over Duivel

Geschiedenis[bewerken]

Demon1a.jpg

Duivels kennen wij al jaren als de onderdanen van Heersers zoals Satan, Fah Tsun en Hitler, maar wat velen niet weten is dat Duivels overal om ons heen zijn, vooral in Amsterdam en Leidschenveen. In 1933, toen Hitler net aan de macht kwam, werd er gedacht dat hij aan Satanisme en Fah Tsunisme deed. Dit werkte echter niet goed samen aangezien de geboden van de 2 elkaar tegenspraken; Fah Tsun was netjes en Satan niet. Hitler besloot zich toen volledig toe te wijden aan het Satanisme, wellicht omdat dit beter bij zijn imago paste. Hij walgde van de vredestekens die een god genaamd.. uhm; God, op de wereld losliet en daarom wilde hij deze tekens Duivels noemen.

De naam[bewerken]

God had een teken dat een duif was en een takje in zijn mond had. Deze verafschuwde Hitler zo erg dat hij besloot alle duiven Duivels te noemen welke afgeleid is van de woorden "Duif" en "Hels". Deze woorden gecombineerd maakten "Duivels".

Tot op de dag van vandaag worden de duiven geconfronteerd met beledigingen als: "Gij Ratten van de lucht" en "Vieze beesten" aangezien Hitler ons deze haat voor de grijze luchtfiguren heeft opgelegd. Zeg nou zelf, wie vindt duiven nou niet smerig?

WNF[bewerken]

Het Wereld Natuur Fonds merkte deze haat aangezien naast "Die Jüdenerfolg" door Hitler in 1943 "das Taubenerfolg" werd gestart, zo bleven er in 1944 nog maar 56 duiven over welke in een reservaat van het WNF werden gezet. Te wijten aan het WNF zijn er nog zoveel duivelsgebroeden op aarde deze dagen en we zullen nooit weten of de door Satan en Hitler beïnvloede figuren het ooit klaar krijgen macht te hebben over onze planeet, te beginnen in Amsterdam.

Zie ook[bewerken]