Een van hun

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !
een van hun?

Een van hun (Wikipedia:"een van hen") is een enge sekte waarover maar weinig bekend is. Over het algemeen wordt aangenomen dat leden van een van hun nooit toegeven dat zij tot de organisatie behoren. Eén van de raadselachtige aspecten van een van hun is dat zij mensen die ontdekken dat anderen lid van een van hun zijn onmiddellijk doodknallen. Het is nog raadselachtiger dat leden van een van hun achteraf altijd bij een andere sekte blijken te zitten. Wie zijn deze enge mensen en waar houden zij zich in godsnaam mee bezig?

Zijn het de nazi's?[bewerken]

een van hun?

Zoals zo'n beetje alles dat geheimzinnig is lijkt de verklaring bij de ruimtenazi's (ook wel bekend onder de naam Anunakki) te liggen. Tijdens archeologische opgravingen in Absurdistan, Paaseiland en Indonesië zijn er resten van ruimteschepen gevonden waarop de volgende tekst geschreven stond:

Een van hun weet dit en leest dit. Een van hun denkt en luistert. Een van hun is God en een van hun is de Satan. Een van hun zal voor altijd een van hun zijn. Een van hun zal anders zijn. Een van hun is gek en een van hun is gewoon een beetje anders. Een van hun draagt de eeuwige vlam in zijn hand. Er is maar een van hun
~ Joey Jordison

Mysterie opgelost! Als Joey Jordison dit heeft geschreven moet het iets met Slipknot te maken hebben! ...Dacht je, 80% van de Zelgogse bevolking heet Joey Jordison en die ene knul kan onmogelijk even oud zijn als de ruimteschepen. Het is sowieso maar de vraag of de nazi's die teksten zelf in de ruimteschepen hebben gekerfd of dat iemand anders dat heeft gedaan. Het is in ieder geval zeer aannemelijk dat de nazi's het niet zijn, die aliens kennen toch helemaal geen Nederlands?

Een hogere macht?[bewerken]

een van hun?

Is een van hun een goddelijkheid? Misschien wel, de tekst noemt nadrukkelijk God en Satan. Het feit dat God en Satan twee verschillende personen zijn en er toch echt staat dat "maar een van hun"" is ontkracht deze theorie echter. Maar we moeten niet vergeten dat God dood is en er dus wel degelijk een van de twee is. Ook is bekend dat Satan over het eeuwige hellevuur beschikt, wat de eeuwige vlam zou verklaren. Daarnaast is Satan geen persoon maar een opvatting en een levensstijl, wat zou verklaren dat een van hun toch meer dan één lid heeft. Het probleem hierbij is dat deze Satan helemaal noppes met het hellevuur te maken heeft en een metafoor is. Ook deze theorie is dus helaas een drol op een stokje.

Paul McCartney?[bewerken]

een van hun?

Ook veel mensen roepen dat Paul McCartney een van hun is. Paul en plaatsvervangende Paul zijn namelijk één en dezelfde persoon maar toch weer niet. De verwijzing naar Satan en het eeuwige vuur is een verwijzing naar de echte Paul die zit te branden in de hel. Plaatsvervangende Paul is God omdat hij stinkend rijk is. "Een van hun leest dit" omdat Paul dus nog leeft en het kan lezen. Paul was gek en plaatsvervangende Paul is gewoon een beetje anders, alles verklaard toch? We moeten je helaas opnieuw teleurstellen. Een van hun zal namelijk "altijd een van hun zijn" en plaatsvervangende Paul was niet Paul McCartney voordat hij hem moest vervangen. Een lulverhaal dus.

Zijn het de Moslims?[bewerken]

een van hun?

Ook de Moslims worden er van beschuldigd een van hun te zijn. De zin 'Er is maar een van hun' slaat op het feit dat alle islamieten Mohammed heten en zich precies hetzelfde gedragen. Moslims zijn zowel gek als een beetje anders, laat daar geen misverstand over bestaan. ""Een van hun zal altijd een van hun zijn" omdat alle Moslims sinds hun geloof werd gesticht al precies hetzelfde waren. Ze zijn God en Satan tegelijk omdat ze zichzelf geweldig vinden en vinden dat ze de enige mensen ter wereld zijn die het leven echt verdienen terwijl bijvoorbeeld Geert Wilders ze des duivels vindt. Allemaal heel leuk en aardig maar toen de tekst in het schip gekerfd werd bestond de Islam helemaal niet, daar kan het dus óók niet op slaan.

De schrijver[bewerken]

een van hun?

De beste manier om er achter te komen wie een van hun is, is eerst te ontdekken wie de schrijver van de tekst over een van hun is. Een van de raarste dingen aan de tekst is dat hij in het Nederlands is. In het tijdperk dat de tekst geschreven werd sprak er helemaal niemand Nederlands, en al helemaal niet in die drie uithoeken van de wereld. Vervalsing dus? Natuurlijk niet! Waarschijnlijk is het de schuld van een tijdreiziger genaamd Johan Cruijff. Hij kan door de tijd reizen en dat naar elke plek die hij wil. Maar laten we even redelijk zijn, waarom zou Johan Cruijff in de naam van onze lieve heer dat soort onzin op ruimteschepen kalken? Nou, laten we ons eerst eens buigen over de vraag welke Johan Cruijff het eigenlijk was? Er moeten meer mensen geweest zijn die Johan Cruijff heten toch? En vergeet niet dat de tekst door een nazi geschreven is. Het is overduidelijk dat Johan Cruijff zichzelf gekloond heeft, naar Zelgog is gevlogen, daar drie ruimteschepen naar de aarde heeft gestuurd en de tekst er in laten kerven. Bij nader inzien, het was niet Johan Cruijff.

Maar wie was het dan wel?[bewerken]

een van hun?

Wie was het dan wel? Dat is moeilijk uit te leggen. Het verband is op het eerste gezicht onduidelijk, maar mensen die geobsedeerd zijn door stripboeken hebben de gewoonte iedereen die anders is dan zij "een van hun" te noemen. Ingewikkeld wetenschappelijk onderzoek waar niemand iets van begrijpt heeft aangetoond dat dit een soort erfenis uit de oertijd is. Zoals je weet vertelden oermensen hun religieuze verhalen door middel van wandschilderingen. Omdat stripliefhebbers en oermensen veel met elkaar gemeen hebben is er mogelijk een link tussen die twee. Over het algemeen wordt er aangenomen dat de benaming "een van hun" die stripliefhebbers gebruiken voor mensen die strips niet leuk vinden geërfd is van de benaming "een van hun" die holbewoners voor ongelovigen hadden. Dit gaf mensen het idee dat een van hun gelijk stond aan Atheïsme, dit kan echter niet aangezien verreweg de meeste Atheïsten nooit van een van hun hebben gehoord en in de tekst op de ruimteschepen toch duidelijk wordt verwezen naar God en Satan. Waarschijnlijk bedoelden de oermensen met ongelovigen niet mensen die geen geloof hebben maar mensen die niet geloven wat zij geloven. In de oertijd waren er twee groepen mensen die dit geloof dus niet hadden, Neanderthalers en Ruimtenazi's. "Een van hun" kan moeilijk op Neanderthalers slaan aangezien die niet meer bestaan maar een van hun wel. De hypothese dat "een van hun" op de nazi's slaat is reeds ontkracht, hier kunnen we nog aan toevoegen dat een van hun vaak mensen doodschiet terwijl nazi's heel vredelievend zijn en dus nooit iemand dood zouden maken. Maar toch hebben zowel de nazi's als de Neanderthalers iets met een van hun te maken. Wat? Dat gaan we nu uitleggen.

Het supperras[bewerken]

een van hun?

Zoals je waarschijnlijk al wist was er vroeger in Mofrika een man genaamd Adolf Hitler die beweerde dat het Arische ras superieur is en de wereld zou moeten overheersen. We weten echter allemaal dat blanken allemaal slap, lelijk en dom zijn, hoezo superieur? Zo dom kon Hitler onmogelijk zijn, maar waar kwam dit idee dan vandaan? Hier ligt de link met de Nazi's en Neanderthalers. Doordat ze redelijk veel overeenkomsten hebben kunnen ruimtenazi's en Neanderthalers kindjes met elkaar krijgen. Deze kindjes hebben enkel de goede eigenschappen van beide mensachtigen, ze zijn slim, vriendelijk en innovatief net als de ruimtenazi's en sterk, levenslustig en stoer als de Neanderthalers. Ze zien er echter net als de nazi's en Neanderthalers niet uit maar dat doet er even niet toe. Adolf Hitler raakte tijdens zijn tijd als soldaat in de Eerste Wereldoorlog verdwaald in een zee van mijnen, gifgassen en kogels. In zo een plek ga je dood, Hitler ging dus ook dood. Maar niet lang na Hitler 'doodging' werd hij wakker in een mysterieuze buitenaards ogende grot. Wat bleek, Hitler was gered en verzorgd door kruisingen tussen nazi's en Neanderthalers. Toen hij terugkwam op het front vertelde hij dit verhaal en mocht hij meteen terug naar huis omdat het natuurlijk een vette bak onzin was. Hitler was de ruimtenazineanderthalers eeuwig dankbaar, hij wist echter niet dat ze tot dit ras behoorden. Omdat ze zo ontzettend lelijk waren dacht Hitler dat het blanken waren. Zijn deze rare halfbloedjes een van hun? Laten we naar de tekst kijken: "Een van hun is god en een van hun is Satan.". Dit slaat op het feit dat iedere ruimtenazineanderthaler zowel God (een ruimtenazi AKA alles wat goed is) als Satan (een Neanderthaler AKA alles wat slecht is) is. Ze zijn allemaal natuurlijk gek en anders, daar zijn het halfbloedjes voor. Ze dragen de eeuwige vlam in hun hand omdat ze altijd met fakkels zwaaien, waarom weet niemand. En "Er is maar een van hun." slaat op het feit dat elke neandernazicocktail nogal uniek is en je ze onmogelijk allemaal in hetzelfde hokje kan plaatsen. Dus de halfbloedjes zijn een van hun? Nee, want Neanderthalers zijn uitgestorven en kunnen dus ook niet meer gekruist worden met nazi's. En wat niet bestaat kan ook niets lezen en weten.

Wederom: WIE ZIJN HET DAN WEL?[bewerken]

twee van hun?

Als we dat zouden weten hadden we het je al lang verteld. Maar wij weten ook niet alles. Een van hun zal wellicht altijd een groot mysterie blijven. We hopen in ieder geval dat we je geïnspireerd hebben onderzoek te doen naar een van hun en dit eeuwige raadsel op te lossen! De eer is aan jou lezer.


Ingezonden brief[bewerken]

geen van hun

Geachte Hoofdredacteur van de Encyclopedia Neerlandica

Door middel van deze brief willen wij ons beklag doen over uw redacteuren, omdat minstens één van hun hen de naam van onze familie bekladt. Het is niet omdat een zeer verre voorouder van ons ooit de de reputatie had dat "waar hij gepasseerd was het gras niet meer groeide", dat wij nu weer eens door het slijk moeten gesleurd worden. Dit moet nu maar eens uit zijn. Als er tegen deze redacteur(en) niet onmiddellijk maatregelen worden getroffen, dan zullen wij dat voorouderlijk bloed tóch nog eens door onze aderen voelen stromen, en dán, o dán!

Hoogachtend verblijven wij,

De familie Hun, te Zevergem

PS.: het moet trouwens zijn "één van hen". Een beetje meer respect voor het Nederlands graag!

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
5 mei 2008
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.