Flat

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Een doorsnee flat met doorsnee bezigheden

In Sovjet Rusland, flat bewoont JOU!!!!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over flats.

KEF KEF KEF!
~ Een schoothondje over flats.

Die moeten dus het land uit!
~ Geert Wilders over flats.

Flats (ook wel "wolkenkrabbers voor de arbeiders" genoemd) zijn stenen structuren die de mens heeft gebouwd om te kijken of mensen konden vliegen als ze van grote hoogte vielen (de mens was toen nog hartstikke dom niet ver geëvolueerd). Later bedacht een of andere sukkel dat dit wel handig was om ruimte te besparen. Dit belachelijke idee werd natuurlijk meteen in de prullenmand geworpen.

Flats zijn populair bij zelfmoordenaars die er maar al te graag vanaf springen. Van wie ze deze vreemde hobby hebben is nog niet bekend.

Bouncywikilogo.gif
Voor de uilskuikens die de afgelopen eeuwen onder een rots hebben gelegen zonder krant of Twitter, heeft Wikipedia ook een artikel over: flat.


Geschiedenis[bewerken]

Bewoners van een flat die je niét ziet

Flats bestonden al sinds de steentijd. ze waren bedoeld voor proeven of de mens kon vliegen en waren daarom massief en van steen. De proeven liepen bloederig niet goed af. In de Romeinse tijd werden flats weer populair, maar deze keer om als duikplank te dienen. Tijdens de middeleeuwen waren flats niet meer populair omdat de kasteelmuren al als duikplank konden dienen. In de moderne tijd (nu) werden flats weer populair om de stad lelijk te maken grond uit te sparen voor huizen. zo zie je maar weer dat oude belachelijke ideeën toch nog op een of andere manier worden gebruikt.

Soorten flats[bewerken]

Er zijn verschillende soorten flats in deze wereld. De meest voorkomende flat is de woonflat. Daarin vind je allerlei soorten gevaarlijke wezens. Deze flat is bedoeld om in te wonen. Behalve de gevaarlijke bewoners zijn er ook gewoon normale bewoners. Die zijn gelukkig rustig maar te saai om te vermelden bij bewoners. Verder heb je ook nog kantoorflats. Deze flats lijken op de normale woonflat maar worden bewoont door een kantoor en zijn medewerkers (bijvoorbeeld banken etc.). Deze zijn veel simpeler te betreden omdat de bewoners meestal vriendelijk zijn. Toch word het aangeraden om uit de buurt te blijven van kantoorbazen. Je weet maar nooit.............


Bewoners[bewerken]

Hier is een lijst van de gevaarlijke diersoorten bewoners die je meestal in een flat ziet,

Pissige oma's[bewerken]

Pissige oma's kun je maar beter niet tegenkomen. Als je ze boos maakt, word je vernederd en kapot gemaakt met een vreselijk lange, saaie, gruwelijke preek. Dit maakt je zenuwen kapot, je hoofd een waas en uiteindelijk val je flauw. Deze soort kun je alleen vinden in een woonflat.

Conciërge[bewerken]

Conciërge's zijn van nature tamme wezens, maar hebben helaas de neiging om je te onderkoelen. Dit doen ze door de verwarming van de flat zo laag mogelijk te zetten. Waar ze deze vreemde neiging vandaan hebben is niet bekend. Er is slechts een conciërge per flat, en dus zijn ze zeldzaam. Daarom heeft het WFF (Wereld Flat Fonds) een 'red de conciërge' actie opgezet. Deze soort kun je in bijna elke flat vinden, behalve lege flats.

Schoothondjes[bewerken]

Alledaagse attitude van een doorsnee schoothondje.

De gevaarlijkste van allemaal. Deze venijnige wezens willen wel eens gaan blaffen of keffen. Ze geven je daardoor onder andere slaapproblemen en een afkeer voor hondjes. Ook willen ze wel eens bijten en grommen. Een schoothondenbeet is niet dodelijk, Maar er zijn gevallen bekend dat je hetzelfde gedrag gaat vertonen als schoothondjes. Deze soort kun je vinden in een woonflat.

Kantoormedewerkers[bewerken]

De minst gevaarlijke soort die in een flat voorkomt. ze zijn vaak te slaperig om je aan te vallen. Soms zijn ze zelfs vriendelijk! Het zijn typische kuddedieren, want ze zijn altijd in een groep en hebben een leider, namelijk een kantoorbaas. Let op! om deze soort te zien moet je in een kantoorflat zijn.

Kantoorbazen[bewerken]

Een beetje gevaarlijker, maar vooral gevaarlijk voor kantoormedewerkers, hoewel omstanders ook doof kunnen worden door zijn geschreeuw. Vaak ook te lui om je aan te vallen. ook deze soort vind je alleen in kantoorflats.

Scheppingsverhalen[bewerken]

Sommige bewoners zijn zo blij met hun flatappartementje dat ze niet geloven in het verhaal van het ontstaan. Zo zijn er andere scheppingstheorieën voor flats.

God[bewerken]

Sommige mensen geloven dat God flats heeft geschapen. Volgens hun had god altijd jeuk aan zijn rug. Dus maakte hij vlak na het scheppen van de aarde enorme stenen pilaren om zijn rug aan te krabben. Zo is waarschijnlijk de term "wolkenkrabber" ontstaan.

Ruimtewezens[bewerken]

Volgens anderen was een flat oorspronkelijk bedoeld als een landingsplateau voor Ruimtewezens. Volgens hun is het bewijs dat daken van flats altijd plat zijn.

Zie ook[bewerken]


Erasmusbrug.JPG
Is't gebouwd, goedkoop of duur? Twijfel niet: architectuur!

Achmeatoren · Atomium · Berlijnse Muur · Bibliotheek · Bordeel · Brug · Café · Chinese Muur
Eiffeltoren · Euromast · Flat · Hotel · (Eigen) Huis · Kasteel · Koeltoren · Museum
Oncyclopediagebouw · Psychiatrische inrichting · Restaurant · Rotonde · Taj Mahal · Tunnel
Vogelhuisje · Witte Huis · World Trade Center (New York) · Zaanse Schans · Ziekenhuis · Zwembad


Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
16 mei 2016
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.