Gebruiker:Bascavia10

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

14469822 7-guinea-pig b.jpg

Oh nee!

Het is ´n


Cavia!

Caviahok | Zeikhoekje | Artikels

Over Mezelf


Mijn naam is Bas Steendam, ik ben 15 jaar oud en wonend in Leeuwarden. Mijn lievelingsdier is de cavia, en mijn cavia Snuffie is mijn mascotte. Ik heb nog niet heel veel artikels geschreven, maar het zullen er spoedig meer worden!

Eehr


Ja, hier moet dus eigenlijk nog wat komen. Maar ja, wat voor een wat? Ik weet het ook niet allemaal hoor. Als jij, Henk de Vries, een ideetje hebt, voel je gerust vrij om het te zeggen...

Welkom!


Op een dag schiep god de hemel, en de aarde. En hij zag dat het goed was. Toen schiep hij echter ook de cavia. Die was dus weer wat minder goed, want hij viel Oncyclopedia binnen om er een ontzettende rotzooi van te maken met een rommelige gebruikerspagina, etc. etc, om vervolgens weer zijn boeltje bij elkaar te rapen en weer te vertrekken. Een dappere admin liet het er echter niet bij zitten en zette de jacht op de cavia in. Zijn naam was Henning, Cartoonist Henning. Na jaren en maanden speurwerk wist deze de irritante cavia op te sporen. Zijn aanwezigheid bij de cavia had echter een averechts effect: want de cavia kwam terug, en IS terug, om oncyclopedia maar weer eens lekker vol te spammen!