Gebruiker:Dimario

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Inrtoductie[bewerken]

Hai
Ik ben di Mario
Met dank aan domme klojoos op de middelbare school die te pas en te onpas de begroeting "Hee, die Mario!!!" gebruikten. Ik heb er maar een Geuzennaam van gemaakt. If you can't beat 'm, twist their logic around until it fits. Halve Italiaan hierzo. Vandaar di in plaats van die. Goochel dat zelf maar op.

Oh ja, ik ben voornamelijk actief op het Engelstalige #uncyclopedia IRC en op de Engelstalige Uncyclopaedia.
Wanneer ik meer tijd heb (plusminus eind okt MMVII (=2007, voor de pabootjes onder ons)) schrijf ik wel wat meer over mezelf.
Eh! -- Dimario 13 aug 2007 00:36 (UTC) <-- Hee admins, UTC loopt 2 uur achter op mijn klokkie, en ik heb NTP dus spot-on-to-the-millisecond. Kan iemand UTC effe gelijk zetten?

Werken[bewerken]

Ondanks verbale interacties met andere onzinverkopers, ben ik erin geslaagd om de volgende artikelen bij elkaar te schrijven:

-- Nederlandstalig --

-- Engelstalig --

  • Drunk Over mijn broer.
  • WE Over mijn wetenschappelijke interessen.
  • Wendy Over geadopteerde huisdieren.

-- Engelstalige bijdragen--

  • Potpourrie O.A. koningshuis en slag bij Marathon.
  • Zen O.a. twee koans en een lemma over Zen Vissen.

Misschien enige tijd geen internet[bewerken]

Ik zou per 1 september overstappen van Demon naar KPN als provider, maar tot op heden helemaal niks gehoord van KPN. Met een beetje geluk sluit demon mij wel af en KPN mij niet aan. Dus thuis geen internetverbinding meer. 't Is maar dat jullie het weten. -- Dimario 30 aug 2007 20:22 (UTC)

Ik durf het haascht niet te vertellen, maar wat een teleurstelling. Ik krijg afgelopen vrijdag een pakjesbesteller aan de voordeur (type Gierende Zwaluw, maar dan geen trekvogel, meer dat je denkt "waarom heb jij nooit een tutelaar gemogen van je houders?") met ja duh, een pakje. Voor mijn. Zit in: ADSL ding, kabels, knijptang, uitleg in boekie, meer uitleg in CD-ROM, het lijkt Gods Weelde wel. Van die tuin waar ik vroeger ooit uit geknikkerd ben. Onrecht!
Vrijdag: ik denk, het is weekeinde, komt morgen wel.
Zaterdag: ik denk, hee, hebben die smurfen me eigenlijk al afgesloten. Needus. Pr0n Pr0n Pr0n dat gaat goed.
Sontag werkt kein sinniges smurf techniker, dus ken ik ook niet abgeschlossen wesen. Ik probeer het niet eens.
Maandag nacht, 03:48 uur. Toch vreet het aan mijn. Tweede slapeloze n8 op rij. En nu naakt een gewone werkdag in den Verte. Met kollegaas. Proberen...Goddank, nog niet abgeschlossen. Geenstijl, Oncy, NRC, Buienradar, ze zijn er allemaal nog.
Nachtmerrie Alarm! Slaap komt niet meer. Net zo goed opstaan. Ik ga ze allemaal aftroeven en zit om 07:30 uur (zijnde 05:30 UTC met die vieze vuile gore uitgenaste kut-kanker kapitalistische vuile smerige rot-zomertijd kanker) sorry ik ben een beetje hyper zomertijd al op mijn werkplek wakker te wezen. Met de fiets, ook nog! Kat niet gevoerd, komt vanavond wel.
Maandag avond, rond 19:00 uur (17:00 UTC). Na het tweede biertje en drie keer de e-tech modem te hebben gereset nog steeds geen beeld. Lijkt erop dat Demon en KPN nu toch echt van vijf-eurocent-munt zijn gewisseld. Ik was ze voor en heb geregeld dat ik tijdelijk van mijn baas een Widows PC mag thuisgebruikeren. Zelfverzekerd ruk ik de e-tech ADSL modem uit het hart van mijn thuisnetwerkje en installeer in plaats daarvan de Super Conny Speed Touch 564(i) die ik van de KLM KPN cadeau kreeg.God, dat waren nog eens mooie kisten.
Ik pleur dat maffe 546 (i) ding in plaats ervan, connect de widows machine, kabels, toetsenbord, de hele reut. Rot de cd schijf in de koffie houder en krijg nouw vierkant het heen-en weder (schrikt niet) Dat ding installert ze eigen zonder ene klerescheur! Dit is dus niet zoals God het bedoeld had. God had het moeilijk bedoeld, dat weet ik toevallig van toen hij mijn die tuin uit pleurde.
Wat ik achteraf nog de ergste belediging vind, plug ik een netwerk kabel tussen mijn - haute couture - Linux PC en dat 546(i) nieuwe kansmodem, heb ik inene op me linux bak ook beeld. Dat ken toch niet zomaar. Linux moet moeilijk wezen, lekker met de hand hakken in /etc/networking/pp0p.eth0.dflt enzo. Ik voel me echt genaaid dat het in 1 keer werkt. Dit is dus echt niet zoals ik vind dat linux zou moeten werken.