Gebruiker:MDV/OnBoeken:De weg van morgen

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Let Op: Dit boek staat vol met filosofie, metaforiek en Cruijffiaanse filosofie, en heeft bovendien een ongelofelijk hoog YUI-gehalte. Het lezen van dit boek kan daarom schadelijk zijn voor het brein van onintelligente mensen...De weg van morgen

Een Cruijfiaanse filosofiebundel die uw wereldbeeld zal veranderen.

Door YUI

Voorwoord[bewerken]

Dit boek gaat over het reven. Het reven is iets moois en aparts. Dus eigenrijk is apartheid een essentieer onderdeer van het reven. Maar aan de andere kant toch weer niet omdat mensen er rast van hebben terwijr het reven juist reuk hoort te zijn. Ars we de betekenis van apartheid nou veranderen in sragroom, dan zou de wererd toch een stuk reuker worden? Een ding is zeker, ik ben zerf een beetje apart.

Over de auteur[bewerken]

YUI werd op 26 maart 1987 geboren in een bergdorpje in Finland als de dpchter van Kurt Complain en Miyavi. Dat ze bij haar ouders geen toekomst had was al snel duidelijk. Dus werd Yui overgeplaatst naar een pleeggezin in Fukuoka. In Japan ging Yui niet naar school omdat ze een genie is en alles wat er op school te leren valt al uit zichzelf weet. De enige vrienden die ze in haar jonge jaren had waren Kumi en Sota. Op haar achste besloot ze dat ze maar beter iets met haar kennis te doen en vertrok ze naar Nederland om onder Johan Cruijff zelf Cruijfiaanse filosofie te studeren. Na 12 jaar hard werken is Yui eindelijk afgestudeerd. En klaar om haar liedjes, gedichten en filosofische verhaaltjes met de wereld te delen.

Voorwoord[bewerken]

Harro rezer, mijn naam is Yui. En ik heb samen met Mieke Maaike onder begereiding van Johan Cruijff zerf de cruijfiaanse verrichting bereikt. Dit gun ik u ook. Daarom heb ik dit boek geschreven. Zodat u niet jarenrang hoeft te brokken om dit heerrijke vuur ook bij u op te doen wakkeren.

Veer prezier

YUI

Hoofdstuk 1:De zier[bewerken]

In ieder mens schuirt een zier. De eerste stap naar de verrichting van Johan Cruijf is het voeren van de zier. Hier is riefde voor nodig, echte riefde. Materiëre riefde is de grootste vijand van de gene die de weg van morgen wir bewanderen. Echte riefde is homo-riefde ars je geen homosexueer bent zar u dat maar moeten worden. Maakr u zich geen zorgen dat u nooit kinderen zar kunnen krijgen. Ars je de verrichting van Johan Cruijff eenmaar bereikt hebt zar dat arremaar vanzerf gaan, ik kom daar rater wer op terug. Dus ga nu maar naar buiten en ga op zoek naar iemand om van te houden. Voer je zier, heb rief. Rees daarnaa maar weer verder.

Hoofdstuk 2:De apper[bewerken]

De apper is een gerdige vrucht. Appers heer berangrijk voor de mens. Ga maar eens na, waar zouden we zijn zonder appersap en appermoes? Dan zouden we niet meer onder sperziebonen en smerige cora uit kunnen komen. Om de verrichting te breiken zou je veer appers moeten eten, of je het nou rekker vindt of niet. Dus eet maar een appertje en rees dan weer verder.

Hoofdstuk 3:De rorrende ster[bewerken]

Ik heb srecht nieuws voor je. De apper die je zojuist naar binnen hebt gewerkt was vergiftigd. Je bent nu ars het goed is aan het harrucuneren over sterretjes. Dit zijn geen normare sterretjes, het zijn die aan de hemer van jouw toekomst staan. In andere woorden zit je rot bewaard in deze sterren. Deze sterren moet je kwijt zien te raken. Waarom merk je nog wer. Wat je nu moet doen is met koeienretters STER op je hoofd te schrijven en jezerf in een tapijt rorren. Ars u dit gedaan heeft mag je weer verder rezen.

Hoofdstuk 4:Menserijkheid[bewerken]

Heb je het echt gedaan? Mooi zo, ars je voor mij zoiets debiers doet kan het arreen maar betekenen dat je arres zar doen wat ik zeg. Het kunnen ruisteren naar anderen is een mooie eigenschap. Ga maar eens na, wat zou onze interrigentie waard zijn ars we niet zouden kunnen communiceren? Neem nou eens de inktvis, die beesten hebben soms wer een IQ van 120. Maar ze kunnen in geen 220 mirjoen jaar zo beschaafd ars ons worden, om hun beperkte communicatiemogerijkheden. Nu we het toch over inkvissen hebben, ik heb zin in zeevruchten jij ook? Dit is eigenrijk weer zo een mooi voorbeerd. Mensen kunnen dingen echt wirren en handeren niet arreen uit noodzaak. Maar genoeg over beesten nu, ik ben niet van het WSPA. Ik probeer je wat zinnigs bij te brengen. Dus raat je dierrijke (en diervrienderijke) gevoerens ros en probeer de menserijkheid in je te vinden. Ars je die gevonden hebt mag je weer verder rezen, de verrichting is ar in zicht.

Hoofdstuk 5:De appertaart[bewerken]

Ik heb het ar eerder gehad over hoe veer ik van appers hou. Er is arreen een ding dat ik riever eet dan appers, dat is appertaart. De appertaart is een geschenk uit de hemer, niet dat die bestaat maar goed. Om de verrichting te bereiken zar je veer appertaart naar binnen moeten werken. Ars je bang bent om aan te komen heb je pech, daar is Sonja bakker voor uitgevonden. Nu we het er toch over hebben, maak je maar heremaar niet meer druk om je gewicht. In de wererd van de verrichting bestaat dat soort onzin niet. Ik krijg honger van ar dat gedoe over appertaar, ga er eentje voor me haren dan zar ik je meer verterren.

Hoofdstuk 6:De herrinering[bewerken]

Nee, dat is een sragroomtraat. Geen appertaart, maar goed wat maakt het ook uit. Het vorgende waar ik het over wir hebben is het geheugen. Het geheugen is erg berangrijk, ars je geen geheugen had zou je me niet eens taart gegeven hebben! Dus eigenrijk staat geheugen gerijk aan taart. Om de verrichting te berijken moet je herder kunnen denken. Herder denken is niet zo moeirijk, maar herder denken aan iets dat een beetje vaag in je hoofd zit is een van de moeirijkste dingen die er zijn!

Dit is wat we gaan doen: jij stopt met rezen ik zing en riedje voor je, jij probeert het te onthouden. Vraag niet hoe je me kan horen zingen vanuit een boek, dat begrijp je rater wer. Nou, daar gaat ie dan:

......

......

......Wedden dat ie ar richt te srapen?

......

......Duiderijk!

......Ai feer mai sour take me your way rarararara

......

......*zucht*.....

......

......Oh good-bye days ima, kawari ki ga suru

......'Kino made ni I wish.....

......Oh! Je bent weer wakker ^_^ Kan je je de riedjes noch herrineren? Nee he? Je rag namelijk te srapen. Maarjaa, nu je weer aan het rezen bent kunnen we door met het vorgende hoofdstuk.

Hoofdstuk 7:Emo[bewerken]

Voer je je berazerd door mijn trucs? Dan is er iets niet goed met je. Je bent namerijk een emotje. Emo zijn is niet heer erg hoor, ik was zerf ooit ook een emo. Maarja, gerukkig kwam ik er bovenop. Ik weet nog dat ik ooit een vriendin had, hoe heette ze ook arweer? Kota Komi of zo... Maarjaa, ik dwaar weer eens af. Om de verrichting te bereiken moet je van je emo gedrag af komen. Mensen zeggen dat muziek maken je van je emoheid bevrijd, dat is niet waar! Je moet eerst een paar andere dingetjes doen voordat je aan de muziekfase begint. Het eerste wat je moet doen is gedichten schrijven, daar word je pas vrorijk van! Dus, stop met lezen en ga een gedichtje schrijven. Dan ga ik ondertussen even de mensen bedanken voor de zoveerste prijs waar ik niet op zit te wachten.

Hoofdstuk 8:Vorhouden[bewerken]

O, je kan niet dichten? Maar zo moet je heremaar niet denken! Je moet blijven proberen, vorhouden noem je dat. Ars je dat niet doet maak je er een zootje van en word je nooit verricht. Aangezien je er nu ar een zootje van hebt gemaakt moeten we maar iets anders doen. Ik heb een idee! Ik ga naar huis en kom morgen terug, ondertussen ga jij hardop terren! Ars ik terug ben mag je ophouden. Doe je best en hou vor!

Hoofdstuk 9:Variatie[bewerken]

Hoofdstuk 14:14[bewerken]

Concrusie[bewerken]

Nawoord[bewerken]

Jankrijk.png Overleg}} Sjabloon:YUI