Gebruiker:Megahoepeltje

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Bedoelde je misschien mijn Overleg pagina?

Wauw! Mijn eigen pagina! Ik voel me zeer vereerd! (Applaus) Dank u! Dank u! Ik had veel verwacht natuurlijk. Maar dit! Een eigen pagina, daar schrik ik even van! Ik moet het nog even tot me laten doordringen. Wauw!

De werkelijkheid[bewerken]

Zo zie ik er ongeveer uit denk ik... (als ik er niet zo uit zie wíl ik er gewoon zo uit zien.

Oké, dan nu over naar de werkelijkheid. Ik heb deze pagina zelf aangemaakt (Boe!!) en verdien dus geen Applaus. Wél verdien ik een pagina waar alle pagina's op staan die ik gemaakt heb. En toevallig mag je als gebruiker zo'n pagina hebben! Geweldig toch! Ik heb trouwens ook Promotie maar dan moet je mijn overleg maar bekijken. Hier een lijstje van mijn pagina's:

Mijn promotie, appeltaarten en andere complimentjes en prijsjes[bewerken]

"Wauw! Geweldig! Soldaat 1e klas! We zijn echt trots op je!" Owh, dat hoeven jullie niet te zeggen hoor! *Maakt kusmondje naar het publiek*. Natuurlijk is Soldaat 1e klas een geweldige eer! Maar toch blijf ik er erg nuchter onder. En dan nu de werkelijkheid, Soldaat 1e klas is zo ongeveer de makkelijkste promotie/rang die je kan krijgen. Je mag best trots op me zijn hoor!

ONKrijgsmacht-OF1b.jpg
Deze gebruiker was Sergeant in de oude Oncyclopedische Strijdmacht van Sophia.

"Go, Megahoepeltje! Go, Megahoepeltje! Het lukt je! Je kan het!" Ook al ben ik beroemd, toch voel ik de schaamte een beetje omhoog kriebelen! Sergeant, wie had dat nou ooit kunnen dromen! En dan nu door naar de werkelijkheid: Ik ben sergeant geworden omdat ik zes artikelen heb geschreven (joepie!).

Newcookie.gif '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·.
heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?
Cake slice.jpg en ook Vsotvep
heeft een lekkere cake voor je!
Wees maar niet bang, het gif werkt snel.
Hond1a.jpg Hierbij Ontvangt U de 1e Prijs
voor het enthousiasme waarmee je je op de Oncy stort
van DeGeNerator Oog1a.gif Doe je ding 16 mrt 2008 17:14 (UTC)


"Woehoe! Eerste prijs! Eerste prijs!" Bedankt! Echt bedankt! Uhm, oké, nu mijn speach: Ik wil graag iedereen bedanken die me geholpen hebben met mijn carriere. Dat zijn dingaantouwtje; Die, uhm, nou... En heel oncyclopedia, maar onder andere deze hier dat is degene die mij de prijs heeft gegeven. Verder wil ik alle admins bedanken. En natuurlijk al mijn fans! "Yeah!!" Eeeeeen door naar de werkelijkheid. Deze prijs heb ik gekregen en is eigenlijk mijn eerste prijs, dus IK vind (dat hoef JIJ dus niet te denken) dat ik daar best trots op mag zijn.

Wat past bij mij?[bewerken]

"Beroemdheid! Fame! Geld!" Ja, de benamingen hoor ik vaak. Wat ze ermee bedoelen? Oh, geen idee, ze gunnen het mij hè? Maar ik gun hun ook een leve in luxe. Maarja, het hangt er toch vanaf waar je geboren bent. Ikzelf had gewoon veel geluk, ik had arme ouders en toen ik (voor de zoveelste keer) dingen moest schrijven op straat voor mensen, werd ik ontdekt. Nog steeds ben ik diegene dankbaar.

En nu de werkelijkheid:

Wimlexcrop.pngDeze gebruiker komt uit Nederland. Leve Willy!
Deze gebruiker is van het vrouwelijke geslacht. (En heeft de kleuren wél goed gekozen.)
Firefox Logo.png Deze gebruiker zweert heilig bij Mozilla Firefox.


Ikke.jpgDat ben in dus.


Artikel ideetjes[bewerken]

Natuurlijk kan ik zelf ook wel bedenken wat ik moet maken, maar ik dacht: Laat ik mijn fans óók eens een kans geven. Ze zijn tenslotte mijn fans en ze doen niks anders dan gillend achter me aan zitten. Ze kunnen dan net zo goed iets nuttigs doen, toch?

En dan nu over naar de werkelijkheid; als je zelf inspiratieloos bent, maar toch goede ideeën hebt voor artikelen of als je het mij gewoon gunt, zet dan die ideetjes hier maar neer.

  • Hoe geweldig Megahoepeltje is! Bedacht door een knettergekke Fan. (oké, zover komet het (hoop ik) niet...)

Artikel van de week[bewerken]

Of ik artikel van de week word? Vast wel, ik heb fans, al die andere artikel-makers zijn amateurs. Dus ik denk dat ik wel ga winnen. Maar natuurlijk roep ik alle hulp op van mijn fans om op me te stemmen

En dan nu over naar de werkelijkheid. Ik heb mezelf dus genomineerd voor artikel van de week met mijn artikel van Sesamstraat. Je kunt op mij stemmen. Dat doe je dus hier, wel doen hè?