Gebruiker:Reality/Japans

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Japansuu is een taaluu die gesproken wordt op het eilanduu Taiwanuu. Taiwanuu heeft vele oorlogen gevoerduu met-o Japanuu (dat zichzelf zo-o noemde omdat-o zij het Japans wilden toeëigenenuu) om de hegemonie van het Japansuu.

De geschiedenisuu van het Japansuu[bewerken]

De Japannersuu stammen allemaal af van het heelaluu, er ontstonden wolken waaruit-o Goden kwamen, hun Goden Amenominakanushi (天之御中主神?), Taka-mi-musuhi-no-kami (高御産巣日神?) en Kami-musuhi-no-kami ( 神産巣日神?) waren datuu. De keizeruu stamt af van de God Amaterasu, dit blijkt uit DNA-onderzoek waarin deeltjes van de zon zijn vergeleken met-o de keizeruu.

Die Goden schiepen nog meer Goden en uiteindelijk waren er mensenuu.

Hoe-uu spreek ik-uu Japans-uu?[bewerken]

Om Japansuu te spreken is niet moeilijkuu. Je-uu moet-o alleen de r en de r uit elkaar houdenuu. Ik bedoeluu de r-uu. Verdorrie, ikuu kan hem niet schrijven omdat ik Japansuu schrijfuu. Ikuu bedoel dat tekentje met-o een lang streepje dat je ook als twee streepjes kunt tekenenuu.

Het verschil-uu tussen Japansuu en Chineesuu[bewerken]

Het verschil-uu is eigenlijk dat Chinezen-uu teveel moeilijke uitspraak voor hun woorden verzinnen, terwijl Japannersuu het compact en simpel houden en overal een uu achter plakkenuu!