Gebruiker:Roye7777777/GP5-C1

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
- Info -

Macdown.png
'Morg. De naam is Z.K.H. Roykovic Limanev-Molotov VII, Grote Geliefde Administrator, Bot (in z'n "periodes"), Bureaucraat, SysOp, Beheerder, Spion, Flapdrol, Checkuser, Controleur en Gebruiker van de Oncyclopedia Neerlandica, medevoorzitter van de SOAP, Kolonel van de Landmacht van de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en de Democratische Volksstadstaat Oncyclopolis, Zeppelinvaarder van de Luchtmacht van de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en de Democratische Volksstadstaat Oncyclopolis,
Piraat van de Marine van de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en de Democratische Volksstadstaat Oncyclopolis, Krankzinnig verklaarde Manisch Creatieve Wubboïst door de Waus van de Absurdistisch/Wubboïstische Grappedraal in de naam van Watje en het Absurdisme na gedoopt te zijn met mijn hoofd in de slagroomtaart en het tweemaal achterstevoren opschreeuwen van het alfabet, veel teveel vrije tijd hebbend persoon, altijd principiële, stricte, humoristische, onzinnige, talige, nationalistische, conservatieve, to the pointe, nieuwsgierige, afspraaksgebonden en een postduiveninstincte vriend (?), Verantwoordelijke voor Kwart Ton Bewerkingen op de Oncyclopedia Neerlandica, Halfgod van Het Getal Zeven, God van Zichzelf, AAAAAAAA in de Naam van AAAAAA AAA AA AAA AAAAAAAAA! te AAAAAAAAA!, Ingezegende door Hare Majesteit Sophia, God der Wijsheid en Piepers, Koning Voor Iets Dat Onbekend Is Gebleven, Generaal-Majoor in de Orde Der Badeenden, Soortvan Onderscheiden in de Stad Windsor te Canada (speldje) met de complimenten van de voormalig burgemeester, etc. etc. etc. etc. etc.

Lees hier verder
die vanaf de datum 20 november 2008 zijn tijd, moeite en liefde (?) in de Oncyclopædia Neerlandica stak. Naast al deze titels heeft deze gebruiker ook de titel voor de meeste bewerkingen op deez' Oncyclopedia. Voor de mensen die willen weten waar al die zevens in mijn naam voor staan, u heeft pech zoekt u het uit in de archieven. Voor berichten en dergelijke klachten troep, gelieve hier te dumpen. Vergeet niet te dobbelen om uw heilige boodschap binnen te krijgen, in combinatie met deze getallen: 7, {{#ec:Roye7777777}} en 365863.

Deze gebruiker heeft de volgende landen reeds bezocht:

Vlag.jpg Belgieseflag.jpg Vlagvanduitsland.jpg Canadavlag.png VS-vlag.jpg England flag large.png

Macup.png