Gordeldier

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Gordeldier
Een van deze twee is een van de meest fascinerende wezens op deze aarde. De andere is gewoon een dom gordeldier.
Een van deze twee is een van de meest fascinerende wezens op deze aarde. De andere is gewoon een dom gordeldier.
Taxonomische indeling
Rijk Nee, ze zijn best arm
Stam boom
Klasse Afwezig
Orde Geen
Familie Dood
Geslacht Nog niet
Algemene informatie
Voedsel Bloed van kinderen.
Familie van Ratten
Geschikt als huisdier Nee, meer een autodier
Specifieke gedragseigenschappen Agressief
Intelligentie Nauwelijks
Natuurlijke vijanden Auto-ongelukken
Uiterlijke kenmerken
Kleur Bruin tot geel
Huidbedekking Gordelachtig
Aantal poten minstens 4
Waarin het leeft in auto's
Speciale kenmerken Speciale kenmerken van het dier
Socialitieit Sociale kenmerken (kuddedier)
Aaibaar Niemand die het heeft getest heeft het kunnen navertellen.
Portaal  Portaalicoon Biologie


Sandshrew!
~ Aziaat over gordeldier

Gordeldieren zijn reptielen die lijken op autistische ratten die wonen op de achterbanken van auto's. Ze lijken onschuldig maar ze staan er om bekend dat ze graag kinderen doodbijten.

Infiltratie in auto's[bewerken]

Gordeldieren vormden eerst niet zo'n gevaar voor de mensheid aangezien ze eerst in de woestijn onder een rots of cactus of iets dergelijks leefden, waar toch nooit kinderen komen. Dit veranderde echter allemaal toen in 1885 een kwaadaardige Mof de auto uitvond. Hiermee creëerde deze mensenhater een manier voor gordeldieren om in de mensenwereld te infiltreren. Door het broeikaseffect dat ontstaat in auto's die in de zon staan en de verwarming die verwende mensen aanzetten in de winter ontstaat er in auto's een tropisch klimaat met een temperatuur van ca. 65°C waarin gordeldieren makkelijk kunnen overleven. Hier kunnen ze ook makkelijk hun lievelingskostje vinden: kinderbloed.

Aan de spelfouten kan je duidelijk zien dat dit niet het werk is van een Nederlander.

Om het nog erger te maken hebben die rotmoffen propaganda verspreid met als doel om mensen wijs te maken dat gordeldieren om de gordels in de auto's essentieel is om je kinderen veilig te houden. Dit is waar het gordeldier zijn naam vandaan haalt. Als de ouders echter een moment niet opletten zal het gordeldier het kind bijten en zijn bloed uitzuigen. Wetenschappers kwamen hier achter na een onderzoek over de reden voor de correlatie tussen de hoeveelheid auto's die worden gebruikt door gezinnen en het aantal doodgebloede kinderen. Ze ontdekten dat er een piek ontstond net na het verspreiden van de propaganda en 1+1 is na alle waarschijnlijkheid iets dat lijkt op 2, dus ze kwamen al snel tot de pijnlijke conclusie dat gordeldieren dodelijk zijn.

Autisme[bewerken]

Gordeldieren lijken erg op ratten, met als verschil dat ze erg autistisch zijn. Ze staan erom bekend dat ze paniekaanvallen krijgen zodra een kind zijn gordel niet om doet in een rijdende auto, de snoepjes van kinderen op kleur sorteren en weinig sociale vaardigheden hebben. Als je probeert een gesprek aan te knopen met een gordeldier zal hij waarschijnlijk niets terugzeggen en zich misschien zelfs oprollen. Gordeldieren zijn namelijk net als emo's, pestkoppen, Hitler en God erg onzeker, dus rollen ze zich en doen ze alsof ze een bal of een steen zijn. Aangezien de meeste mensen niks tegen ballen en stenen en zijn ze op deze manier veilig. Ook zijn het uiteraard reptielen in plaats van zoogdieren. Dit kan je zien aan de kleine schubben die het lichaam bedekken.

Camouflage[bewerken]

Een gordeldier die zich camoufleert als bal
Dit sluwe monster ligt klaar om een nietsvermoedende bestuurder te bespringen.

Niet alleen zijn gordeldieren gevaarlijke moordenaars die een volwassen hoofd in een hap op kunnen eten, ze zijn ook experts in camouflage. Vaak camoufleren ze zich als hun omgeving om hun prooi te besluipen, maar soms zijn hun camouflages nutteloos en kunnen ze het gordeldier alleen in gevaar brengen. Zo is in 1984 een volledige voetbalwedstrijd tussen Brazillië en Argentinië gespeeld met een gecamoufleerd gordeldier. Ze kwamen hier pas op het eind achter toen de bal de scheidsrechter opat. Sindsdien worden ballen bij elke sport gecontroleerd op gordeldieren. Ook vermommen ze zich regelmatig als handtassen.

Ook gaan gordeldieren ze vaak plat op de weg liggen totdat er een auto naar hun smaak langsrijdt. De gordeldieren springen dan recht om hoog en rollen zich op tot een keiharde bol waarmee ze makkelijk door de voorruit breken. Als het dier in zijn val de bestuurders schedel nog niet heeft verbrijzeld en zijn vitale organen niet heeft beschadigd bijt hij hem dood en zet hij de auto aan de kant, om vervolgens het hele gezin op te eten.

Gordeldieren als HuisAutodier[bewerken]

Ondanks dat gordeldieren erg dodelijk zijn, zijn ze wel degelijk geschikt als huisdier als je maar voorzichtig met ze omgaat. Daarvoor heb je een paar dingen nodig.

Een geschikt hok[bewerken]

De beste locatie voor een gordeldierenhok is natuurlijk een auto. Dit kan elke willekeurige auto zijn, maar hij wordt wel snel vies. Als u dus geen auto hebt die vies mag worden is dat uiteraard geen probleem. U moet simpelweg doen alsof het hok een auto is. Ga in het hok zitten, strek uw armen voor u uit, doe alsof u aan een stuur draait, en maak "vroem vroem" geluiden. Zodra het gordeldier nu in het hok kruipt wordt het riskant. Je wil immers niet dat hij je aanvliegt. Leidt het monsterlijke schepsel dus af met een hulpeloze foetus aan de andere kant van het hok. Hij zal zich hierop storten wat u genoeg tijd zal opleveren om het hok veilig te verlaten.

Voedsel[bewerken]

EchoGordel.JPG

In tegenstelling tot wat veel mensen denken eten gordeldieren mensen niet alleen voor hun plezier. Ze hebben dit nodig als voedsel. Om ze in leven te houden moet u ze dus elke week voeren. ze eten onder andere:

Gooi hiervan elke week 1 in het hok en het monster zal tevreden blijven.

Bestrijden van Gordeldieren[bewerken]

Ondanks dat gordeldieren een van de sterkste wezens ter wereld zijn hebben ze toch een paar zwaktes. Zo kunnen ze bijzonder slecht tegen olifanten, maar de grootste zwakte van gordeldieren is cassislimonade. Als je deze beesten een glas van dit goedje geeft worden ze misselijk en lusten ze niks meer tot de volgende ochtend. U zult hierdoor dus een tijdje veilig zijn.

Zie Ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
29 januari 2017
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.