Gordon

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Meestal vrolijk, gekleed in zijn roze sint-pak, niet bepaald een vechtersbaas en in voor een grap: Zo kennen we hem.

Die moet het land uit!
~ Geert Wilders over Gordon

Nekschot!
~ Gordon over de vorige quote door Geert

Whaahaahaahaaa!! Wat een floppers!! Ghaaaghaaghaaa!
~ Gordon over de Toppers na het Eurovisie Songfestival in Moskou.

Cornelis Willem Godfried (Goor) Heukeroth, roepnaam Gordon is de op één na bekendste relnicht van Nederland. Gerard Joling was echter iets luier en geliefder. Gordon is naast het zijn van een relnicht ook nog eens een schijnheilige in de Wubboïstische mythologie onder de naam Sint Gordon van de homo's oftewel de roze sint. Tevens is hij de enige die niet in Groningen geboren is.

Biografie[bewerken]

Gordon vergaarde in den beginne bekendheid door op tv te komen om te gaan zingen. Zijn gezang viel niet bij iedereen in de smaak maar men wist dat Gordon een kijkcijferkanon zou worden. Gordon trad dan ook vaak op en de kijkcijfers stegen. Een aantal bekende liedjes van Gordon waren Ik hou van jou, Blijf je vannacht bij mij, Omdat ik van je hou, Blijf nou nog even, Ik kan het niet alleen, Weet dat ik van je hou, Hou me nog één keer vast, Zolang, 't Is zo weer voorbij, Als alles wat je zegt ook waar zou zijn, Chagrijn, Kijk niet meer om, Ga dan, Jij was daar, Ligt het nou aan mij, Never nooit meer en Caminando wat vertaald lopen betekend. Na deze schokkende ontdekking dat dat nummer niets met liefde te maken had verloor men alle respect voor Gordon en werd hij uitgejouwd door het publiek.

Na een week van ellende en het mijden van het volk ging Gordon een Wubboïstisch klooster in. Daar verveelde hij zich. In het klooster en daarbuiten ging hij tv-programma's maken. Tijdens de opnames van deze tv-programma's ontmoette hij Gerard Joling die er op dat moment even de kracht niet meer voor had en ook in het klooster zat. Gerard en Gordon hadden veel lol en het was meestal gieren geblazen, wat zelfs zo ver kwam dat de Vader hun uit het klooster trapte. Gordon en Gerard besloten vanwege de lol een informatief tv-programma te maken om allerlei bedrijven langs te gaan en tegelijkertijd de gastvrijheid in Nederland te testen. Dit programma werd bekend onder de naam Over de vloer, waarin zij gezamenlijk de duonaam Geer en Goor kregen. Veel bedrijven kwamen niet de test heen waardoor de reportage op tv kwam en iedereen kon zien hoe schandalig het eraan toeging. De Tweede Kamer echter, deed niets en zag Geer en Goor als een relnichtenduo die overal het dak eraf komt jagen. Nadat zij ook nog eens bekritiseerd werden door hun gingen zij het Wubboïstisch klooster in. Gerard had er op een gegeven moment de kracht weer eens niet meer voor maar Gordon werd een heilige doordat hij het voor de homo's in Nederland ging opnemen en een aparte roze zaterdag organiseerde om een boottocht te houden in Amsterdam met nog een aantal homo's. Hij werd na een aantal keer organiseren van dit festijn zelfs aanbeden waardoor hij semi-heilig werd verklaard door een Wubboïstische priester .

Misdaden[bewerken]

Gordon heeft in een lange tijd meer bereikt dan dat Gerard Joling er de kracht weer eens niet voor had........of wel had. Het was toch wel om te gieren, "ghegheghegheghe." Gordon heeft naast de inspectie van verschillende bedrijven ook nog allemaal feestjes en campings getest en bezocht, al was het in de meeste gevallen dat hij daar gillend naar huis ging, omdat hij nu eenmaal glitter, glamour en Gordon heeft (vanwege zijn status) in plaats van het simpele leven dat er is waar jij en ik leven. Gordon zijn grootste prestatie is toch wel de Gay parade in Amsterdam waar hij de hele zooi op zijn kop zette met zijn roze Sinterklaaspak. Ook is Gordon bekend met zijn beroemde Nummer-39-met-rijst competitie, waarin hij elk jaar 5 Chinese operazangers opeet.

Zie ook[bewerken]

Kimberley Vlaeminck.jpg
Jongens en meisjes die aandacht zoeken

Ballenjongen · Boomknuffelaar · Bosjesjongen · Damschreeuwer · Dambrander · Discussiejongen · Mister Emmy · Grasmeisje · Kattenmeisje
Krantenjongen · Lavendeljongen · Maasmeisje · Mangelmannetje · Naaldenjongen · Pandaknuffelaartjes · Regelneven · Relnichtjes (Jut & Jul)
Richtingaanwijzers · Sjongejongen · Spekjongen · Sterrenmeisje · Peroxidejongetje · Zangaapjes · Zeilmeisje