Harry Potter (titel)

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
De bekendste Harry Potter.

Harry Potter is een speciale titel die is weggelegd voor zij wiens biografie erg op de Harry Potter-biografie lijkt. De Harry Potter-biografie wordt erg aanboden en daarom is het altijd een grote eer voor iemand om Harry Potter genoemd te worden.

Een Harry Potter is iemand waarvan op jonge leeftijd de ouders zijn vermoord en het toedoen hiervan te maken heeft met een machtig vertegenwoordiger van het kwaad (een Voldemort). Een Harry Potter is vervolgens slecht opgevoed, tot hij iemand ontmoette die hem zijn speciale gaven liet zien (dit moet een Harry Potter dus hebben), waarop hij de wereld en diens Voldemort liet zien wat hij waard was. Zo moet het leven van iemand gegaan zijn om de titel Harry Potter te krijgen. Tevens moet een Harry Potter donker haar en een bril hebben.

Lijst van Harry Potters[bewerken]

Deze personen hebben de titel Harry Potter gekregen:

Youp van 't Hek[bewerken]

Youp van 't Hek zijn geliefde konijn Flappie is tijdens kerst vermoord door Youps kwaadaardige vader. Youp heeft toen zijn eigen vader vermoord als wraak. Hiermee is het kwaad nog niet geweken. Wat Youp niet wist is dat zijn vader werkte voor de kwaadaardige Kerstman (Youps Voldemort). Tijdens oud en nieuw werd Youps moeder vermoord door de Kerstman en kwam Youp in het internaat Hageveld. Godin Debby Petter (toen nog vriendin, nu zijn vrouw) heeft Youp uit dit internaat bevrijdt en liet hem zien wat hij waard was. Youp kan namelijk zeer krachtig preken tegen alle religies. Al vaak heeft Allah hem proberen te vermoorden maar Youp is hier onsterfelijk voor. Youp heeft de Kerstman nog niet verslagen.

Balkenendeman[bewerken]

Balkenendeman, voorheen Bak Ellende geheten, is getraumatiseerd toen zijn ouders door ene Jan Marijnissen (Balkenendes Voldemort) onder zijn ogen zijn vermoord. Balkenende is de oudste van drie zonen en kon nergens terecht. Hij besloot maar te werken voor Wim Kok en de puinhopen van paars op te ruimen. Dit is hem nooit gelukt. In deze periode vormde Balkenende veel van zijn ideeën over overheid en maatschappij, die hij later als minister-president zou uitdragen. Hij vond bijvoorbeeld dat een superheld uit de overheid de puinhopen van paars moest opruimen en dat dit niet met een minimumloon door arbeiders gedaan moest worden. Ene Ruud Lubbers zag dat Balkenendeman superheld was en vertelde dit hem. Hij maakte hem partijleider van het CDA, zodat hij zijn politieke ideeën waar kon maken. Balkenendeman werd minister-president en heeft drie pogingen gedaan om de de puinhopen van paars op te ruimen. Daarna zag hij dat Jan Marijnissen in de Tweede Kamer zat en besloot hij hiertegen te strijden. Hij heeft hem echter nogsteeds niet verslagen en inmiddels is er weer een nieuwe minister-president en Harry Potter benoemd.

Mark Rutte[bewerken]

Mark Rutte's ouders zijn in de oorlog van Nederlands-Indië vermoord onder leiding van opperbevelhebber Balkenendeman (Rutte's Voldemort), nadat ze Nederland verraden hebben. Hij werd vervolgens opgevoed door zijn superslechte oudere zes broers. Als troost besloot hij piano te spelen, maar zag toen in dat hij dit voor geen meter kon. De directeur van Unilever had ontdekt dat hij zeer goed is in het strijden voor een bedrijf. Hierop besloot hij liberaal te worden. Hij staat bekend om zijn gladde praatjes waarmee hij vele stemmers om zijn vingers wikkelt. Sinds kort heeft hij Balkenendeman verslagen door zijn minister-presidentschap te veroveren. Hij besloot hem niet te vermoorden aangezien dat politiek links is.

Zie ook[bewerken]