Help:Gevorderd/Categorieën

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
De Gids
Om nóg beter te worden
Jezelf herkenbaar maken

Wie is dat??
Een overzichtje is altijd handig
Wat kleur, altijd leuk
Handtekening, hoe doe je dat?

Voor de verbetering

Whaa!! Ze spammen m'n overleg vol!!
Is er ook een chat?
Het heet niet voor niks bevordering
Kom op de voorpagina!
Katjes Catjes

Kijk ook eens hier...

Inhoud Help

Omdat we nu al 3.100 artikelen hebben en we die een beetje moeten kunnen vinden, bestaan er Categorieën (we noemen ze vanaf nu cat). Er bestaan talloze cat's om uit te kiezen. Als je nou een artikel hebt geschreven en je wilt er ook zo'n cat bij, dan moet je de goede link op je artikel zetten. Dit doe je helemaal onderaan de pagina. Je moet deze tekst neerzetten op die plaats:

[[Categorie:Wetenschap]]

Natuurlijk kan je in plaats van Wetenschap ook een andere Categorie kiezen. Alle bestaande Categorieën vind je op Deze pagina. Het lijken er misschien weinig, maar als je er eentje (bijvoorbeeld Wetenschap) opent, zal je zien dat er nog ondercategorieën bestaan. Je kan ook kijken op deze pagina voor een lijst.

Afbeeldingen

Ook als je een Afbeelding upload, kan je ze in een categorie zetten. Je ziet bij het Uploadvenster een korte uitleg over hoe je dit doet. Afbeeldingen doe je niet in dezelfde categorie als artikelen. Een plaatje over vliegtuigen zet je niet bij [[Categorie:Vervoer]], maar bij [[Categorie:Afbeelding vervoer]]. Let goed op het Hoofdletter gebruik, alleen de C van Categorie en de A van Afbeelding mag in HOOFDLETTERS.

Bedankt voor de aandacht en dit was de Hulppagina voor Gevorderden. Kijk ook eens op de gewone helppagina, voor meer informatie.