Hoe:Vertaal je een HowTo-artikel?

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

't Is zeer verschrikkelijke eenvoudig, u neemt een sinaasappel, en werpt deze tegen de muur. Nu hebt u een sinaasappel tegen de muur geworpen. De reële werkzaamheden van de kan geven nu het begin weer!

Het begin[bewerken]

  1. U neemt een plaats, zoals Babelfish. Hier aangebracht u de tekst die u wilt vertaalt van het Engels/het Frans. Dit doet zo u.
  2. De spel fouten, en/of andere dingen verbeteren natuurlijk u. Dat schijnt niet meer dan logisch. Als de betekenis niet loopt, vindt u een andere variatie uit. Het is moeilijk, vertaalt een tekst!
  3. Als u dislecties bent, dan zit niets verschillend dan uw moeder aan het werk gezet. Ik zou weten niet waarom iemand wie überhaupt zou doen, maar het kan het mooie pagina vullen is.

Isn' t het mogelijk verschillend??[bewerken]

Van koers is mogelijk het, echter, verschillend, u kan omhoog ook eenvoudig een plaats kijken die u aardig vindt, en er vertaalt uw tekst. Maar volgens meesten dat geen verschil maakt. Babelfish geeft altijd de beste vertaling, die u in uw werkstuk/spreekbeurt kunt onmiddellijk ook toepassen. Oncyclopedia Neerlandica is niet responsibly voor schade die deze oorzaak kan, maar zodra u de smaak om hebt te vangen, gaan toekan bests u maar naar de arts.

Hij weet over het algemeen, echter, de Raad met de meesten van probleemgevallen. Nu hebben wij deze waarschuwing weggegeven bedoelden dat dit onmiddellijk genoegen van het vertalen van teksten moet nemen. Wij moedigen u aan alleen. Zolang goed bent u deze bron van vertaal-informatiegebruik oordeelundig het. Om afzonderlijk neigen wij te zien dat u deze bron voor Wikipedia gebruikt, dan onderbreking en zijn zorgvol in check grondstoffen. Maar zie dat u toen automatisch, echter, Nu zoals enkel naar het onderwerp. U hebt natuurlijk, echter, welke intelligentie noodzakelijk om teksten te vertalen. Intelligentie van het Engels als u bekijkt als op Uncyclopedia, en intelligentie van het Frans u op Franse Uncy bekijkt.

Zie ook[bewerken]