Hoe:Word je een gamer?

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Als je er niet precies zo uitziet ben je geen gamer.

Je wilt een gamer worden? Maak je geen zorgen, het is simpeler dan het lijkt. Een stap in de goede richting is het lezen van de pagina "Hoe:Word je autist?" Om een bekwaam gamer te worden (succesvolle overwinningen in toernooien NIET gegarandeerd) zijn slechts enkele kwaliteiten vereist.

Wees asociaal[bewerken]

Je moet asociaal zijn, BEHALVE wanneer je aan het chatten bent op een site die iets met games te maken heeft (in dit geval moet je zo dikkenekkerig mogelijk zijn).

Enkele goede antisociale vaardigheden zijn onder andere:

  • het totaal negeren van je medemens, al staat deze in brand en heb jij een glas water, dan drink je het gewoon op. Er wordt aangeraden om niet het asociale niveau van vrouwelijke autisten te behalen. Tegen wat men beweert in bestaan deze wel degelijk, maar ze zijn zo enorm asociaal dat ze zelfs weigeren om op hun eigen geboorte present te zijn. Dit noemt men in de praktijk een schijnzwangerschap.
  • met je trouwe DS of PSP naar een striptent te gaan en een illegaal gedownloade versie van het japanse spel touhou te spelen. Indien het je lukt om op de laagste niveau de 5de eindbaas te bereiken zonder op de naakte vrouwen te geilen, dan ben je geslaagd.

Levenswijze[bewerken]

Een gamer in zijn natuurlijke habitat.

Habitat & Voeding[bewerken]

Een gamer sterft bij een te lange blootstelling aan het element "zon". Sluit ramen en deuren en scheld op eenieder die je veilige duisternis verlicht. Ook is een droge omgeving belangrijk. Tegelijk moet het fris genoeg zijn, maar moet het lichaam warm blijven

Belangrijk is dat je het eten binnen de vijf minuten in je bek kunt duwen.

Roedel[bewerken]

Een roedel gamers is een groep asocialen die samen gamen en een groepsversie van de gamertaal spreekt. Zij worden meestal geleid door de betere gamer en af en toe door de rijkere gamer (dit verzekert een imbeciel om geld af te troggelen). Elke groep gamers telt minstens een vrouwelijk lid die op de schaal van Têtten (1=ja 2=te doen 3=valt mee 4=lelijk 5=banshee) ongeveer 3-5 scoort. Het gebeurt zelden dat een groep gamers geleid wordt door een vrouw die een 1 scoort of een onberekenbare score heeft.

Financieel[bewerken]

Je moet minimaal de helft van je maandloon of dat van je ouder of voogd (of de helft van de totale som van al deze maandlonen) uitgeven aan videogames. De rest geef je uit aan je internetprovider. En eten. En huur.

Linguïstisch[bewerken]

Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Een gamer spreekt in een geheel eigen taal. Deze is zelfs uniek voor elke gamer, afhankelijk van de games die men speelt, en het is zelf uiterst makkelijk een gamertaal te creëren. Voeg het onbegrijpelijke jargon van een vijftal games bij je originele woordenschat en gebruik deze nieuwe woorden zo veel mogenlijk in het dagdagelijkse leven. Om de juiste verhouding jaron-spreektaal te bekomen, gebruik je de zogeheten hoe-meer-hoe-liever methode, waarbij je het aantal woorden in de zin vermenigvuldigt met je persoonlijke record op Tetris. Daarna deel je het met je eigen leeftijd. Hierdoor veranderen simpele zinnen als "Goedemorgen schat, heb je goed geslapen?" in immens lange ballades over je level 70 Paladin.

Zie ook[bewerken]