Holbewoner
“Homo sapiens non urinat in ventum”
“Homo sapiens mogen niet tegen de wind in plassen. ja, da's logisch.”
Een belangrijk stadium in de ontwikkeling van de mens, was het tijdperk van de holbewoner. De holbewoner was de voorouder van de huidige homo sapcentrifuge en leidde een nomadisch bestaan.
Romantiek[bewerken]
De holbewoner werd gekenmerkt voor zijn gevoel voor romantiek. Het meest bekend geworden is de holbewoner door zijn typerende versiertechniek. Hierbij werd een vrouwtje door een van de rivaliserende mannetjes op haar kop gemept met een houten knuppel, om vervolgens aan haar haar mee de grot in gesleept te worden.
Ontwikkelingsstadia[bewerken]
Wellicht beschouwt u het nu als barbaars, het slaan met een houten knuppel als veroveringstechniek. Voor de holbewoner was niets minder waar. Gebruikelijk was in de oude holbewonerperiode dat de vrouwen werden verleid met het bot van een sabeltandtijger. Dit leverde uiteraard dagelijks bloederige taferelen op. Helaas kwamen toen de slechte tijden: er waren geen sabeltandtijgers meer. Onze holbewonervoorouders waren daardoor genoodzaakt op het minder harde materiaal van een knuppel over te gaan nadat ze het met paardenbloemen hadden geprobeerd. holbewoners zijn gay
De dageraad van het menselijk intellect[bewerken]
Kenners weten dat er tussen het sabeltandtijgertijdperk en het knuppeltijdperk nog sprake is geweest van het mammoettandtijdperk. In die tussenliggende periode werden de vrouwtjes gelokt met mammoetvellen (" kijk eens wat een mooie bontjas?") en als zij gretig toehapten, werden ze min of meer gespietst aan de mammoettand de grot ingetrokken.
Toen echter de mammoeten uitstierven door de jacht en de holbewonervrouwtjes ook, vanwege de lelijke verwondingen die het spiesen achterliet, begonnen de holbewonermannetjes iets van hersencapaciteit te ontwikkelen. Het allerprilste begin van menselijk intellect in de man. Zij begonnen in te zien dat hun versiertechniek niet de meest efficiënte was, aangezien alle vrouwtjes het leven lieten. De vraag die toen opkwam bij de holbewoner was: hoe plant je je dan voort? Vandaar dat toen overgegaan is op de knuppelmethode, die verreweg de meest romantische is. Vrouwtjes overleden niet meer en knuppels sterven niet uit. De meeste vrouwen klaagden af en toe wel over een gebrek aan romantiek. Dit was echter voor de holbewoner geen reden zijn technieken aan te passen, aangezien ook een tegenstribbelend wijfje in staat is tot het voortbrengen van nageslacht.
Sporen in het heden[bewerken]
De holbewonerfase is een van de belangrijkste geweest in de evolutie van de mens. De sporen van deze fase zijn nog zeer duidelijk waarneembaar in de huidige mensvormen macho en man. Ook is bekend dat de veroverde vrouwtjes in de holbewonertijd altijd hoofdpijn hadden. Veel vrouwen hebben dat nog in de genen: zij ontwikkelen instinctief hoofdpijn op het moment dat hun mannetjes romantisch worden.