Iedereen

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Iedereen loopt over een pad met een mand vol appels omdat ze nu eenmaal hongerig is. Achter haar loopt een onguur persoon die Iedereen echter negeert omdat deze niet interessant is en denkt dat hij een appel wil uit de mand.

Iedereen haat jou.
~ Iemand over Iedereen.

Ben jij Jij, of ben jij Iedereen?!
~ Een verward persoon over jou.

Iedereen is wit, maar sommige mensen hebben zich zwart geverfd!
~ Geert wilders over iedereen.


Ireen 'de Wüste' Ede, ook wel Iedereen genoemd is een vervloekt en alleshatend persoon. Iedereen haat jou, de wereld, alles wat er op die wereld is, inclusief de tijd. Iedereen heeft lak aan regels waardoor de politie altijd weer bezig is met patrouilles waar Iedereen dan ook komt en gaat. Iedereen is tegelijkertijd naast Remi Gaillard een bijzonder persoon omdat Iedereen tenminste nog dingen doet die door die ellendige regering verboden werd! Iedereen pleit voor een revolutie. De wereld is niet meer veilig.

Ontstaan[bewerken]

Iedereen is ontstaan toen er op het moment maar 20 mensen op deze planeet te bekennen waren. God was nog de betovergrootvader van de hele familie, dus zo ook van Iedereen. Alle leden van de familie moesten zich aan wat voorschriften houden maar Iedereen bleek al direct dat niet te willen. God had dan ook alle kinderen gewaarschuwd voor de slang, om bij hem uit de buurt te blijven vanwege het feit dat de slang al de betovergrootmoeder vermoord had door haar een vergiftigde appel te geven. Iedereen gaf hier geen gehoor aan waardoor Iedereen op de slang af ging en bekogelde met stenen. De slang probeerde tevergeefs nog Iedereen te hypnotiseren maar Iedereen pakte de slang op en begon hem te wurgen. De slang overleefde het ternauwernood, waardoor de slang doorkreeg dat slangen, naast hypnotiseren en misleiden, ook nog eens mensen zouden kunnen wurgen, uit wraak op de moordpoging van Iedereen op die slang. Iedereen kwam terug naar God en God maakte duidelijk dat moorden niet mag, maar Iedereen vond het vreemd omdat Niemand erom kon juichen ten opzichte van de rest.

Eerste levensperiode[bewerken]

De troep die Iedereen achterliet is hier nog te bezoeken.

Iedereen verplaatste zich van zijn geboortecontinent Afrika naar Azië waar zij kennis maakte met de cultuur van het verre oosten. Zij kwam, zag, en liet een puinzooi achter. Bamboestokken lagen overal terwijl Niemand dit allemaal moest opruimen. Iedereen wilde vervolgens naar Oceanië vluchten om nog meer van de mensheid te leren. Ze zag overal ijs, waardoor zij op het idee kwam om met een aantal takjes het ijs over te steken om bij Oceanië te komen. Echter vond Iedereen Oceanië na aankomst maar niets en wilde net teruggaan totdat zij erachter kwam dat het ijs gesmolten was en Iedereen ingesloten zat met een groepje volgelingen op een eilandje terwijl dat eilandje eerst verbonden was met het land in Azië door dat ijs. Niemand had rekening gehouden met het broeikaseffect maar Iedereen negeerde Niemand waardoor het resultaat nu te zien was. Iedereen besloot om poep te hebben aan de zeldzaamheid van de koala's en de krankzinnigen die kreten van Greenpies begonnen te joelen, omdat Iedereen de eucalyptusbomen om ging hakken om daarvan vlotten te maken. Met deze vlotten vluchtte zij weer terug naar Azië. Iedereen kwam weer, zag weer, en zette de boel weer op stelten. Niemand moest het wederom opruimen.

Tweede levensperiode[bewerken]

Iedereen was na een lange tocht van het verre oosten inmiddels in Siberië gekomen. Het is op dat moment 2000 jaar voor Christus terwijl het een beetje koud was. Iedereen had erg veel last tijdens de reis van de snijdende rugzak waar alles in zat qua levensmiddelen om überhaupt te overleven. Iedereen kwam 45 jaar later in Europa terecht, dan wel in de arme sloppenwijken van het zielige oosten. Iedereen zag toen echter dat de toestand daar nog veel beter bleek dan in Afrika, waardoor Iedereen zich daar ging nestelen. Echter was Iedereen het na 230 jaar zat waardoor Iedereen verder trok naar west Europa. Echter was Niemand het zat waardoor Iedereen en Niemand van elkaar scheidde. Niemand ging richting het Midden-Oosten en Iedereen ging naar west Europa. Iedereen vond het ietwat prettiger qua omstandigheden in west Europa waardoor Iedereen daar ook maar voor een hele lange tijd (zo'n 3600 jaar) bleef. Niemand was echter alleen in het Midden-Oosten. Echter kwam er een wonder in het Midden-Oosten waar Niemand zich bevond: De hemel brak open, stortte in, richtte tonnen van vernieling aan en een ander groepje mensen kwamen ook uit de hemel gevallen met parachute: Het begin van de van de Wereld dynastie was daar! Niemand was eindelijk niet meer alleen en ging zich proberen te vestigen in de van de Wereld familie: Met nadruk op proberen. Niemand werd niet toegelaten waardoor Niemand weer alleen rondzwierf door de Sahara na eerst de straat van Gibraltar te hebben overgezwommen.

Derde levensperiode[bewerken]

Bij de van de Wereld familie was Jezus inmiddels geboren terwijl Iedereen nog steeds rustig in west Europa zat te chillen. Totdat Niemand weer terug kwam naar Iedereen om Iedereen te vervloeken voor onsterfelijkheid en om een terreuraanslag te plegen omdat hij wraak wilde. Iedereen kon hem stoppen maar Niemand's bom en vervloeking echter niet. Iedereen raakte zwaar gewond maar Niemand stierf door de gevolgen van de explosie, wat een opluchting bleek voor Iedereen. Iedereen dacht dat Niemand gestoord werd door het rondzwerven door de Sahara die gevaarlijk is omtrent haar luchtspiegeling. Iedereen was nu wel vervloekt om eeuwig te leven, maar daar zat ze niet mee.

Nadat een verwarde postduif een brief aan het verkeerde adres leverde (bij de van de Wereld familie) kwam de van de Wereld familie dat aan de andere kant van de wereld (ook weer niet) ook leven was, en dat dat zo snel mogelijk moest worden uitgezocht. Exact 400 jaar later kwam Iedereen een familielid van de van de Wereld dynastie elkaar tegen en Iedereen kon dit echter maar niet geloven waardoor Iedereen hem (van de van de Wereld dynastie) meenam naar Iedereens woonplaats. Na 200 jaar waren de van de Wereld dynastie en Iedereen tezamen in West Europa, Afrika en in Azië. Slechts een enkeling was in Oceanië te vinden die toch verder kansloos waren in verder leven.

Vierde levensperiode[bewerken]

Een kasteel waar Iedereen in verscholen zat.

Inmiddels is het ±1200 toen Iemand op het idee kwam om geld in te voeren en kastelen te gaan bouwen om daarin (en daarbuiten) oorlogje te gaan spelen met elkaar. Het begin was nog leuk totdat Iedereen de oorlog serieus ging nemen door kastelen zelfs de veroveren. Iemand en een aantal ridders van de van de Wereld dynastie plus een aantal buitenstaanders werden hier boos om en gingen uit elkaar door eigen grenzen neer te zetten en hun kastelen optimaal te beveiligen met een ophaalbrug, 10 meter hoge muren, Norton Anti Virus installaties, veiligheidscamera's, elektrische hekken en giftig water waar krokodillen in zwemmen. Het geld werd gebruikt om te onderhandelen en om met een aantal dingen van de vijand en van elkaar te ruilen. Op een gegeven moment ging men zelfs geld van elkaar stelen door simpel in te breken bij elkaars kasteel. De een werd rijker en de ander werd armer. Iedereen werd rijk, maar de van de Wereld dynastie bleef arm. Een aantal buitenstaanders opende in 1764 voor het eerst een geldbank waar alle mensen geld konden lenen. Iedereen leende veel doordat Leen van Frisia, een buitenstaander, Iedereen forceerde om te gaan lenen. Iedereen kon het echter niet meer terugbetalen vanwege de torenhoge rente. Iedereen ging bijna failliet en de van de Wereld dynastie bleef overeind. Sommigen daar konden het toch niet laten om geld te lenen waardoor er toch wat schulden ontstonden op de families bankrekening. De "schuldigen" en de "rijken" raakten in een ruzie waardoor het verschil tussen de armen en de rijken goed te zien was. Iedereen gaf echter niets om de rijken, noch om de armen, waardoor Iedereen voor zichzelf ging wonen. Iedereen nam een boot en ging naar Amerika. Daar kwam zij een stel Indianen tegen waarmee zij niet kon opschieten. Iedereen vond echter de indianen dwarsliggen waardoor Iedereen de indianen ging wegjagen of, als dat niet hielp, uitroeien. Alle indianen vluchtten naar het westen terwijl Iedereen met zijn volgelingen in het oosten zat te Florida om daar van het mooie weer te genieten.

Vijfde levensperiode[bewerken]

Inmiddels, 1955, Iedereen is ongeveer 52007 jaar oud en Iedereen begint last van reuma te krijgen waardoor Iedereen voorover begon te lopen. Iedereen was het leventje in (inmiddels) de Verenigde Staten zat en ging terug naar west Europa om te kijken hoe het daar met zijn medevolk ging. Iedereen verkeerde echter in een shock toen Iedereen allemaal verschillende mensen zag in gebieden die rare blokken hadden met doorzichtige dingen. Langs deze rare blokken bewogen ijzeren karren met af en toe wat ijzeren paarden. Iedereen ging wanhopig op zoek naar volgelingen, maar Iedereen vond Niemand, in een kist dat zelf weer in zo'n raar blok lag dat de mensen van die tijd een "museum" noemen. Iedereen deed de kist open om Niemand te smeken om een antwoord waar de rest is, maar Iedereen zag twee dingen over het hoofd:

  • Niemand was al een geruime tijd dood
  • Er was inmiddels politie bijgekomen dat Iedereen al in de gaten hield of Iedereen zich wel aan de regeltjes hield, al had Iedereen nog geen vermoeden of idee over regeltjes.
    Iedereen zint op deze afbeelding naar wraak omdat ze zilver kreeg i.p.v. goud. Op deze foto is ook goed te zien hoe het met de reuma is en hoe jong Iedereen nog gebleven is na ruim 52000 jaar! Iedereen begint wel erg op een god te lijken...

Iedereen werd opgepakt en verhoord op een zogeheten politiebureau, waar Iedereen doordraaide en tot de schokkende ontdekking kwam dat de volgers van Iedereen allemaal dood waren en dat de van de Wereld dynastie met alle buitenstaanders waren uitgebreid over de hele wereld, met name de buitenstaanders. De arme buitenstaanders waren gesplitst naar het oosten terwijl rijke buitenstaanders met nog wat armen zich in het westen bevonden. Iedereen werd een week later vrijgelaten, maar voelde zich zo leeg waardoor Iedereen naar het oosten ging om zijn leven met de andere arme mensen door te brengen. Eenmaal daar ontdekte zij dat men daar niets te zeggen had over dingen, waardoor Iedereen weer boos werd en in opstand kwam in Hongarije in samenwerking met nog wat andere mensen die het ook niet eens waren over het communisme. Veel mensen stierven omdat men van de regering aldaar het niet eens was over een opstand. Iedereen werd echter opgesloten en pas in 1986 vrijgelaten. Iedereen was oud, maar Iedereen was het nog steeds niet eens met de manier van handelen in het gebied. Iedereen kwam nog een keer in opstand waarna zij vluchtte naar Oost Duitsland dat op 1991 eindelijk weer over vrijheid om praten. Iedereen was weer blij, maar nog steeds sprak Iedereen zijn haat uit over het volk waarin Iedereen leefde voor een tijd. Iedereen ging weer naar het westen om daar een nieuw leven op te bouwen. Iedereen zit er nog steeds, danwel in Nederland waar zij tevergeefs de politiek in probeert te komen om al zijn kritiek en haat uit te spreken over veel dingen in de wereld. In haar vrije tijd gaat Iedereen nog wel eens schaatsen om goud te verzamelen, wat blijkbaar met schaatstoernooien gratis te winnen valt wat echter niet al te makkelijk is omdat Iedereen recentelijk steeds verliest van een Tsjechische schaatsster, op één keer na.

Iedereen ten opzichte van de rest[bewerken]

Iedereen is ten opzichte van de rest een niet te vergelijken persoon omdat Iedereen meer gedaan heeft dan de gehele bevolking van een continent bij elkaar aangezien Iedereen zo lang leeft. Iedereen heeft ook uitzonderlijke talenten die onuitputbaar lijken te zijn doordat alles wat Iedereen doet, ook lijkt te lukken, en in de meeste gevallen ook lukt. Van daden van Iedereen is dan ook niet te achterhalen of deze met goede of kwade bedoelingen was, waardoor Iedereen altijd maar weer vrijuit ging uit onwetendheid. Echter werd het geloof in Iedereen steeds minder nadat Iedereen alle continenten ter wereld bezocht had inclusief bijna alle landen. Iedereen wordt door sommigen vanwege Iedereen's hoge leeftijd, uiterlijk en daden zelfs gezien als een god, terwijl Iedereen ook gecreëerd werd door God, waardoor er twijfel bestaat of God wel bestaat, en of Iedereen niet toevallig een aantal dubbelgangers genomen heeft om zo verder te kunnen leven.

Zie ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
16 mei 2010
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.