Ierland

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Eire?
Vlag
Vlag
Basisgegevens
Talen Klaver
Hoofdstad Klaverstad
Religie Klaverisme
Inwoners 4.156.119 kabouters (KLAVER!)
Overige
Volkslied Het klaverlied
Motto I'm into folk
Munteenheid Klaver
Oppervlakte 70 273 km² klaver
Nationale sport Klaverjassen
Portaal  Portaalicoon Land

Ierland is zowel een land als een eiland. Vroeger was Ierland een continent. Maar door de hervormingen van 1991 kreeg Ierland de status van dwergplaneet en na een nieuwe hervorming in 1992 werd Ierland onderdeel van de Verdeelde Staten van Europa.

Het Eiland van het Ierland van Europa[bewerken]

Deze dus 749.321.532.000.000 keer. Geen ware grote overigens.

Het Eiland van Ierland van Europa is een Eiland waar de volgende landen op zijn gevestigd:

  • Het Groothertogdom van Ierland
  • Schotland
  • Noord-Ierland

De grootte van het Eiland van Ierland van Europa is ongeveer de oppervlakte van 800 voetbalvelden of 749.321.532 miljoen tandenstokers.

Het Groothertogom Ierland[bewerken]

Het Groothertogdom Ierland is, in tegenstelling tot De Verenigde Noord-Ierse Emiraten, een land waar altijd vrede heerst. Er leeft een zeer innovatief volk, dat onder andere zwart bier ofwel Guinness heeft uitgevonden. Dit bier wordt gemaakt van zwart zaad. Ook hebben ze een belangrijk wetsvoorstel doorgevoerd in Europa: De Wet van Murphy. Deze wet geldt als volgt:

  • alles gaat een keer stuk, maar niemand weet wanneer.

Dankzij dit wetsvoorstel worden producten nu van slapper materiaal geproduceerd, waardoor ze niet het eeuwige leven hebben, zodat onze kinderen en kleinkinderen niet met allerlei oude troep zitten opgezadeld, die dan ook nog elk moment kapot kan gaan.

De mensen van de bevolking van het Eiland van het Ierland van Europa[bewerken]

De mensen van de bevolking van het Eiland van het Ierland van Europa zijn daarheen gevlucht tijdens de Grote Beroerte in 12.673 voor Christus. In die beslissende strijd tussen de Neanderthaler en de Homo Sappers was er een kleine groep mensachtigen, (die in de toekomst, als hun botten zullen worden gevonden, de Homo Kwistnix zullen worden genoemd, maar nu zolang De Homo Irritantus), die wist te ontsnappen aan deze moeder aller wereldoorlogen. Op omgehakte bomen bereikten ze het Eiland van Ierland, waar ze zich ingroeven en 200 jaar lang onder de grond leefden.

Taalgebreken[bewerken]

Hoewel de Ierse bevolking vloeiend Australisch en Zwitsers spreekt, is de officiële taal nog steeds Garlic. Het Garlic dient te worden uitgesproken alsof men tegelijkertijd een bierpul leegdrinkt. Daarnaast heeft ieder huisgezin zijn eigen dialect, zodat de mensen het liefst zo ver mogelijk van elkaar gaan wonen.

Geschiedenis[bewerken]

Zoiets ja.

Zolang er mensen wonen is het eiland Ierland een eiland geweest. Voordat het een eiland was:

  • Bestonden er nog geen mensen en stonden er ook geen bomen, en bovendien
  • Als er mensen hadden bestaan, dan had er toch niemand kunnen wonen omdat het immers nog geen eiland was.

Pas nadat het eiland Ierland een eiland geworden was, kwamen er mensen op wonen, en vanaf die tijd tot heden, heeft er altijd wel minstens één mens op gewoond. Meestal waren het er echter meer dan één, en vaak ook heel veel. Soms zelfs té veel en dan begon men onderlinge stammenoorlogen of men nodigde de Vikingen uit om eens even huis te komen houden. Dit deden de Vikingen graag, ondanks dat de Ieren weinig rijkdommen hadden die ze konden plunderen. Ook de Ierse vrouwen behoren traditioneel gezien nou niet tot de mooiste van de wereld, dus de Vikingen moordden de bevolking meer uit beleefdheid uit dan dat ze er zelf veel baat bij hadden.

}