Internet Explorer

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
? Dit artikel kan het beste worden weergeven in Mozilla Firefox
Dit Artikel gaat over een Uitvinding.
Namelijk:
Internet Explorer.
Internet Explorer is uitgevonden door Bill Gates
omdat een marktonderzoek uitgewezen had dat er nood aan was.

Internet Explorer is de standaard internetbrowser error van Windows. Het doel van Internet Explorer was om een browser maken die het voor hackers makkelijker zou maken om in te breken. Helaas is ook dit niet gelukt, Windows crasht voor deze taak uitgevoerd kan worden.

Spyware[bewerken]

Bill Gates en Internet Explorer: Allebei nutteloos

Internet Explorer is de meest gebruikte browser ter wereld. Daarom zijn grote bedrijven (zoals Coca-Cola) bereid veel geld te betalen aan Bill Gates om Internet Explorer zo veel mogelijk vatbaar te maken voor virussen, spy-ware, malware en andere schadelijke programma`s op het internet, waar grote bedrijven hun reclame in kunnen stoppen.

Crash system[bewerken]

Omdat internetten geld kost (vroeger zelfs per minuut) heeft Microsoft een Automatic Crash System ingebouwd. Als u erg lang op het internet zit, zal Internet Explorer zichzelf afsluiten en uw computer vast laten lopen. Omdat er een fout in dit systeem zit is het ook mogelijk dat Internet Explorer zichzelf na 2 seconden afsluit en de computer vast laat lopen.

Meningen[bewerken]

Helemaal waar... aldus Bill
Met ingebouwd Crash System en educatieve reclame is Internet Explorer de meest veilige, goedkope, en educatieve browser in de wereld.
~ Bill Gates over Internet Explorer
Vroeger gebruikte ik Netscape, en mijn internet kosten waren erg hoog. Nu gebruik ik Internet Explorer. Door het ingebouwde crash system hoef ik voor mijn internet rekening nog maar 0.20 eurocent te betalen!
~ Bespaar op uw rekening magazine over Internet Explorer

Kritiek op Internet Explorer[bewerken]

In alle jaren dat Internet Explorer bestaat is er veel kritiek op geweest. Hier zijn een paar punten waar Internet Explorer veel kritiek op krijgt:

  • De standaard startpagina van Internet Explorer is de website van Al Qaida.
  • De enige site waar je met Internet Explorer kan browsen is de website van Microsoft of de website van Al Qaida.
  • De eerste keer dat je Internet Explorer opstart moet je een 5 uur lange rondleiding ingesproken door Bill Gates volgen.
  • Het logo van Internet Explorer teveel lijkt op de profeet Mohammed, die volgens de Islam niet mag worden afgebeeld.

Zie ook[bewerken]