Japan-Frankrijk

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
この記事はかむことができる狭い印を含んでいる.
それの前の操業は食べる!


Japan-Frankrijk (ook wel bekend als Frapan of Jankrijk) is een Land in Azië. Hun vlag weerspiegelt de rijzende zon die uit ligt te rusten aan de mediterrane kust.


Japan-Frankrijk
Jankrijk.png
Basisgegevens
Talen Japan-Frans, Japans en Frans
Hoofdstad メガパリ (Megaparijs)
Regeringsvorm Bananenrepubliek
Religie Liefde
Inwoners 188.309.630
Staatshoofd Jaanu-Pieru Abe
Overige
Volkslied Kimi ga revolutinaire
Motto "Je ne wakaru pas!"
Munteenheid Yen Euro en Yeuro
Traditioneel eten Olifanten-sushi
Portaal  Portaalicoon Land

Geschiedenis van Japan-Frankrijk[bewerken]

Japan-Frankrijk heeft een rijke geschiedenis, hier volgen de belangrijkste gebeurtenissen.

Ontstaan van het land[bewerken]

Japan-Frankrijk ontstond toen Napoleon Bonaparte Japan aanviel met een leger dat geheel uit Afrikaanse negers bestond. Het leger was groot en sterk genoeg om de gehele bevolking van Japan uit te roeien, maar toch sloeg het noodlot toe. Eenmaal aangekomen in Japan raakte het hele leger (op Napoleon zelf na) besmet met de gele griep en had het nog alleen maar belangstelling voor de Japanse vrouwtjes en niet meer voor het knokken. Het Japanse leger had er geen behoefte aan de Fransen te verdrijven omdat hun vrouwen hun handen vol hadden aan de negers en ze dus geen last meer van ze hadden. Waar de Japanners niet op gerekend hadden is dat de Fransen zo weg waren van de Japanse vrouwtjes dat ze de helft van de vrouwelijke Japanse bevolking mee zouden nemen op hun vloot toen Napoleon weer naar huis wilde. Toen de Fransen weer naar huis vertrokken realiseerden de Japanners zich dat zonder hun vrouwen hun hele bevolking naar de maan zou gaan en dat ze toch maar beter konden knokken om hun vrouwen te bevrijden. Ze pakten de boot om de Fransen te achtervolgen. Toen de Japanners de Fransen eindelijk gevonden hadden begonnen ze meteen met hun kanonnen op het schip van de vijand te vuren. Helaas voor de Japanners waren dit helaas niet de Fransen maar de Mongolen onder leiding van Dzjenghis Kahn. Omdat de Japanners de spelregels van oorlog gebroken hadden was Carl gedwongen een heilige storm op te laten steken die zowel de Mongoolse als de Japanse schepen met de grond zee gelijk maakte. Ondertussen hadden de Fransen al lang aangelegd op een groot eilandje dat op dat moment nog bij Indonesië hoorde. Het veroveren van dit eiland ging vrij gemakkelijk omdat de meeste Afrikanen wel weten hoe je met koppensnellers om moet gaan. De negers riepen samen met hun Japanse minnaressen de onafhankelijke republiek Japan-Frankrijk uit, Napoleon werd als president van het nieuwe land benoemd.

Tweede Wereldoorlog[bewerken]

Tijdens de Tweede Wereldoorlog kreeg Japan-Frankrijk net als de meeste Aziatische landen een bezoekje van het Japanse leger met de mededeling dat het land minderwaardig zou zijn en dat het daarom bezet zou worden door Japan. De Japan-Franse bevolking was het hier totaal niet mee eens en gaf hierop het antwoord: Wij Japan-Fransen hebben de zelfde voorouders als jullie en hebben de naam van jullie land zelfs in onze naam zitten. Laat ons dus alstublieft met rust. De Dictator van Japan vond dat de Japan-Fransen een punt hadden en beloofde dat de nazi-landen Japan-Frankrijk met rust zouden laten zolang het land geen Joden binnen zou laten. Deze neutraliteit leidde tot een ongelofelijke immigratiegolf naar het zeer welvarende Japan-Frankrijk. Zoals beloofd werden alle Joden teruggestuurd maar alle Europeanen, Japanners en Koreanen die geen zin hadden om voor hun land te vechten in de oorlog en de Brazilianen en Mexicanen die gewoon armlastig waren mochten gewoon het land in komen. Dit heeft tot gevolg gehad dat Japan-Frankrijk een multiculturele samenleving is waar menig Europees land wat van kan leren.

Geografie van Japan-Frankrijk[bewerken]

Kaart van Japan-Frankrijk

Sinds het koloniseren van het eiland (en de omliggende eilanden) zijn er overal op Japan-Frankrijk nederzettingen gesticht waarvan er sommigen zijn uitgegroeid tot miljoenensteden. Het grootste deel van de bevolking van Japan-Frankrijk woont in de stad omdat er in de hoge bergen moeilijk te wonen valt, tevens is wonen in de bergen erg gevaarlijk omdat er draken wonen. De Japan-Franse steden zijn door een streng Al Gore-beleid erg schoon en groen. Ook is er door de allesoverheersende liefde erg weinig criminaliteit. Ergens in de bergen van Japan-Frankrijk ligt het plaatsje Nouveau-Mekka. Elke inwoner van Japan-Frankrijk met een beetje nationaal gevoel moet minstens een keer in zijn of haar leven een bezoekje brengen aan deze plaats. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar het hoort nou eenmaal bij het land.

Bevolkingsgroepen van Japan-Frankrijk[bewerken]

Japan-Franse vrouw

De oorspronkelijke bewoners van Japan-Frankrijk zijn de koppensnellers. Maar zoals eerder genoemd zijn die uitgeroeid door de Franse kolonisten. De meest Japan-Fransen stammen af van de Japanse en Afro-Franse kolonisten. Ook wonen er veel Koreanen Europeanen en Mexicanen in Japan-Frankrijk. Racisme in Japan-Frankrijk bestaat niet (behalve tegen de Mexicanen maar die tellen niet).

Sport in Japan-Frankrijk[bewerken]

Japan-Frankrijk staat internationaal bekend om hun prestaties is de sportwereld. De populairste Sporten van Japan-Frankrijk zijn Voetbal en Beulles no geeumu.

Voetbal[bewerken]

Bijna alle Japan-Fransen zijn dol op voetbal. Overal waar je komt in Japan-Frankrijk zul je kindertjes op straat zien voetballen. In 1998 werd het Japan-Franse voetbalelftal wereldkampioen, het team van Japan-Frankrijk was (mogelijk) het beste een meest multiculturele voetbalelftal ooit. Hier volgt de spelerslijst:

 1. GK masashiro nakaloukofukkiwabba (Lange keeper met een naam die tegenspelers afleidde)
 2. DF Frank Rijkaard (Verdwaalde genaturaliseerde Nederlander)
 3. DF Markus Julio Tanaka (Mexicaanse Japanner, erg geliefd bij de vrouwtjes)
 4. DF Jerome kalou (De beste van de drie broers)
 5. DF Lul-Gai-Jin (Koreaanse Japan-Fransman, een felle speler)
 6. MF Alain Bonaparte (Afstammeling van nationale held napoleon)
 7. MF Aressandoro Santosu (Middenvelder met Braziliaanse roots, lui maar geniaal)
 8. MF Shunsuke Zidane (De grote held van het team)
 9. FW Kentaro Weah (Verre famillie van George)
 10. FW Salamon Kaoru (Afro-Japanse rechtsbuiten met een zwak voor Koda Kumi)
 11. FW Buradimiru Borofusuki (Poolse Japan-Fransman, dol op honden, chocolademelk en doelpunten)

Beulles no geemu[bewerken]

Als het voetbalseizoen over is spelen Japan-Fransen graag 'beulles no geemu'. De bedoeling van beulles no geemu is dat je een dolfijn doodschiet, hem naar de bodem van de zee laat zinken en het beest vervolgens met konijnen bekogelt. De speler die met zijn konijn het dichtst bij de dolfijn komt heeft gewonnen. Greenpeace heeft een hekel aan dit spelletje, en daarom heeft deze terroristische organisatie meerdere malen bloederige aanslagen op Japan-Franse doelwitten uitgevoerd. Greenpeace denkt dat ze zo voor elkaar kunnen krijgen dat beulles no geemu verboden wordt. Ze zeggen altijd na het plegen van een aanslag dit was jullie eigen schuld, nu hebben jullie ook eens gevoeld wat die arme dieren voelen. Wat Greenpeace helaas niet begrijpt is dat eens mens geen beest is en deze vergelijking nergens op slaat.

Zie ook[bewerken]

 
Azië

Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Assadië · Bahrein · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Egypte · Filipijnen · Gazastrook · Georgië · Indië
Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Japan-Frankrijk · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kha-Boem · Khyonesia · Kirgizië · Koerdistan · Koeweit · Goed-Korea · Slecht-Korea · Laos
Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Pakistan · Palestina · Perzië · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Siberië
Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tzatzikistan · Taiwan · Thailand · Toeva · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten · Vietnam · VerweggistanVlag Gallie.jpg
Hon hon hon, l’article hier est geschreven door een Francement!
Vlag Gallie.jpg

}