Jim Bakkum

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Jim)
Ga naar: navigatie, zoeken
Gump.png Dit artikel is wat zwak of matig tot slecht. Vroeger vond men dit blijkbaar niet (daarom mocht het ook blijven), maar de ontwikkeling van Oncyclopedia valt niet te stuiten en daarom is dit artikel niet vies van een grondige schoonmaak. Sterker: dit artikel moet dringend een grote beurt krijgen met honderden gommetjes en eventueel bijtend zuur, zodat de tekst inhoudsvollere en zeker niet te vergeten grappigere tekst krijgt.
Een begin zou al zeer mooi zijn, maar een afgerond geheel zou de ultieme wens zijn voor de hardwerkende admins alhier, dus stroop de mouwen op, HELP DIT ARTIKEL uit de put met uitwerpselen en andere kwalijkheden en SCHROB!
Jim is nog maar een schaduw van wat hij nooit was

Jim Bakkum is geboren rond 1990. Hij is beroemd geworden door het programma Idols, waardoor hij niet door de voorrondes kwam, maar zijn carrière maakte als lootjesverkoper. Tijdens een Paaldansoptreden was Jamie Oliver gestorven door de giftige appel van de boze heks, dus moest Jim zingen. De manier waarop hij kon playbacken was geweldig, en daarom was hij uitgenodigd voor de musical Grease! Zijn dagelijkse ritueel bestaat uit het opendoen van zijn slaapkamerraam en de hele buurt aan gruizelen zingen met weer één van zijn Grease-liedjes.

Jim Bakkum is in het bezit van 2 limousines, 1 chocoladebusje en een driewieler. Zijn kamer is in de linker hoek aan de achterkant van het ronde huis, lekker in de richting van de achtertuin. Met wijd openslaande rolluiken. Nu kunnen alle buurtjes die lekker zitten te zonnen in hun tuin ook meegenieten.Jim heeft ook geen rijbewijs en heeft daardoor ooit een aanvaring gehad met een orkestbak.

[bewerken] Gordon

Jim heeft één huisdier, een hond genaamd Gordon. Gordon is een Chinese Keeshond, daarom een echte rashond. Hij deed mee aan diverse Hondenshows. Gordons hobby’s zijn:

  • Buiten zijn;
  • Blaffen naar buurjongens die de poort opendoen omdat ze naar school moeten;
  • Blaffen naar spelende kinderen;
  • Blaffen met het andere Chinese Keeshondje dat 10 meter verderop woont;
  • Naar binnen geroepen worden door het baasje vanwege zijn geblaf;
  • Blaffen naar willekeurige voorbijgangers;
  • Blaffen naar Gerard Joling;
  • Toneelspelen.

[bewerken] Citaten

Wie z'n moeder?
~ Buurman over Jim Bakkum
De zoon van zijn moeder.
~ Andere Buurman over Jim Bakkum
JIMMEH! JIMMEH! JIMMEH! The honky-tonk man!
~ Rolling Stones over Jim Bakkum
Hij is een zanger
~ Kapitein Overduidelijk over Jim Bakkum
Wie is mijn moeder? huh?
~ Jim Bakkum over Jim Bakkum
Jim Bak 'm
~ Fanatieke supporter bij een kookwedstrijd
I wanna feel your love!
~ Jim Bakkum over The honky-tonk man!

[bewerken] Uitspraak van zijn naam

Men spreekt de naam Jim niet uit als Dzjim. Ook Sjim is uit den boze! Bij Koninklijk Besluit is vastgelegd dat je zijn moet uitspreken als Jim. Yim dus.

Gebruiker
Naamruimtes

Varianten
Handelingen
Navigatie
Informatie
Projecten
Hulpmiddelen
Delen
In andere talen