Kabouter Plop

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Kabouterplop1a.jpg

Kwebbeldekweb! Maar Plop, ge zijt een held!
~ Kwebbel over Kabouter Plop

Plopperdeplopperdeplop!
~ Kabouter Plop

Plop!
~ Johan Cruijff over het geluid wat hij graag met zijn vinger en mond maakt

In Sovjet-Rusland, Kabouter plopt JOU!
~ Sovjet Rusland over kabouters

Ik ben benieuwd of het in zijn broek net zo snel plopt als zijn mutsje!
~ Kim Holland over Kabouter Plop

Kabouter Plop is een kabouter met de naam 'Plop' uit de gelijknamige televisieserie, gebaseerd op het leven van de Markies de Sade. Hij was tevens de leider van België.

Puntmuts[bewerken]

Kabouter Plop draagt een duivelse puntmuts, waarvan de punt 90 graden omhoog gaat staan wanneer er sprake is van verbazing of opwinding. Dat komt omdat hij niet zoals alle andere kabouters is, elke keer wanneer hij 'plop' zegt wordt zijn muts langer en stijver. Wetenschappers zijn het echter niet eens over de oorzaak van dit verschijnsel. Sommige wetenschappers vermoeden dat het om Puntmuts of Viagra Mutsie, voor de met Latijn bekenden onder ons, gaat. Andere wetenschappers vermoeden dat er door een genetische fout twee tentakels aan het hoofd van de kabouter groeiden, die opzwellen wanneer er adrenaline wordt aangemaakt. Bij andere kabouters komt dit verschijnsel nooit of zelden voor.

Heldendaden[bewerken]

Kabouter Plop wordt gezien als de één van de meest verbazingwekkende figuren uit de 20ste eeuw. Samen met de Furby, zijn maniakale alter-ego, bepaalde hij het straatbeeld in de jaren '90 en het volkomen tot stilstand komen van de menselijke evolutie aan het begin van het derde millennium na Christus.

Trendzetter was Kabouter Plop vooral door slechte en buitengewoon onsmakelijke grappen te spuien. Hij beschikte hierbij over bijzondere hypnotische gaven en wist zo hele generaties kinderen te laten spijbelen, aangezien het programma vooral tijdens schooltijd werd uitgezonden. Vanwege een chronisch tekort aan (geld voor) leraren, bedacht de regering dat dit een buitenkansje was. De zendtijden werden uitgebreid, zodat er nog minder geld voor leraren nodig was.

Kabouter Plop runde ook een succesvolle (illegale) coffeeshop (vermomd als melkherberg) waar hij en zijn vrienden graag een jointje rookten. Hier verkocht hij een speciaal soort melk (het recept is nooit achterhaald) en Plopkoeken. Dit tot ergernis van de Colombianen . Die zagen ook wel brood in die verslavend lekkere Plopkoeken. Ook was Plop en de peppers in Colombia razend populair. Het format was wel enigszins aangepast aan de lokale markt . Zo liep Pol de Mol standaard rond met een kettingzaag, produceerden de Peppers heerlijke cocaïne en vraten.ze Indianen ( die niet van echt te onderscheiden waren ) .


Verder was Kabouter Plop ook een van de grote breinen achter de Lufthansa overval. Behalve Henry Hill ( die op t nippertje wist te ontsnappen uit het piratenschip ,naar verluidt door een list met een tray Bavaria , waar Berend Brokkenpap dagenlang ziek door was) zijn de overige daders opgejaagd en opgespoord door Piet Piraat . Dit in verband met losse eindjes . Waarschijnlijk zijn ze door Berend Brokkenpap tot soep verwerkt .

Levensavond[bewerken]

Lang mocht Kabouter Plop niet van zijn pensioen genieten. Op vrijdag 13 oktober 2012 stierf hij aan een overdosis Plopkoeken, een lekkernij. Deze lekkernij werd overigens in 2007 getest, het was ook prima te basen en daaruit bleek dat de koeken aidsverwekkend zijn en bovendien veel te veel geur-, kleur-, smaak- en geluidsstoffen bevatten. Ook bevatten plopkoeken een hoge waarde aan heroïne waardoor men er verslaafd aan raakt en sterft bij overmatig gebruik. Daar kwam dan ook nog het probleem bij van hordes Surinamers die plop daarop probeerden te ontdoen van zn verslavende koeken. Gelukkig was er nog altijd Piet Piraat Sindsdien worden ze met een nieuw recept gemaakt.

Kabouter Plop's stoffelijke resten vonden hun laatste rustplaats in De Efteling, maar zijn geest dwaalt 's nachts nog rond door de straten van Madurodam, waar hij zijn ziel verkocht aan John de Mol.