Kanker

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
    
Esculaap4.png
Esculaap4.png
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!
 
 
In het begin schiep God de hemel en de aarde. Dit verveelde hem al gauw dus schiep God verdriet. Om dit te kunnen uitbuiten als een vastgoedhandelaar zijn klanten zou uitbuiten schiep God het laatste wat hij ooit nog zou doen voor de wereld, kanker.
 

 

Bijbel, genesis passage 1

Kanker (ook K+ genoemd) is de oplossing op overbevolking, hongersnood, te oude organismes en God zijn oplossing voor alles wat hij haat. Het eerste geval van kanker was die van Eva. Nadat God vond dat er genoeg mensen op de wereld waren besloot hij haar een ziekte te geven waar (destijds) geen genezing voor mogelijk was. Later toen God genoeg had van het geven van kanker aan mensen en overging op het geven van AIDS, bleven er mensen sterven aan kanker. Hierdoor trokken wetenschappers de conclusie dat God niet de oorzaak was voor al het kanker in de wereld. Pas na veel heidens onderzoek bleek het antwoord te vinden in de Radioactieve kip-theorie.

Ontstaan van kanker[bewerken]

Kanker kan men op meerdere manieren krijgen. De meest voorkomende is het eten van een week lang oude pizza gevonden onder de waterkoker.

God haat je[bewerken]

God is een akelig persoon die niets heeft gedaan de afgelopen 80 miljoen jaar. Het grootste bewijs hiervoor zijn belastingen en kanker. Beiden zijn zeer vervelend, alleen is belasting een product van de mens en kanker niet.

Pizza gevonden onder de waterkoker[bewerken]

In een week lang oude pizza gevonden onder de waterkoker zitten veel gevaarlijke stoffen. Het gevaarlijkst hiervan zijn de stoffen Stratopipedia en Vitamine C. De combinatie van deze op zich al gevaarlijke stoffen zorgt ervoor dat een lichaam zich vult met kwaadaardige gezwellen. Deze groeien met name in het spijsverteringsstelsel. Het grote gevaar hiervan is dat voedsel besluit om niet naar de maag te gaan maar de nieuw aangelegde countryclub. Hierdoor zal de patiënt een langzame dood krijgen in de vorm van uithongering waardoor de hele familie en vriendenkring in puur wanhoop wordt achtergelaten.

Straling van de radioactieve kip-theorie[bewerken]

Snel, bukken en dekking zoeken! Het is straling!

Volgens de Radioactieve kip theorie is de zon een radioactieve kip in een supersonische magnetron. Als deze aanstaat zou er licht zijn waardoor men kan zien. Bij het aanstaan van deze supersonische magnetron komt er een grote hoeveelheid straling vrij die in staat zijn dierlijke cellen over te halen om de Man te negeren en zelf te bepalen tot wat ze willen groeien. Indien dit lukt besluiten dierlijke cellen vaak kernwapens te fabriceren en andere cellen te saboteren. Dit kan leiden tot het stil komen te liggen van een lichaam wat resulteert in een dood die maar met één woord kan worden beschreven: "Pluh".

Genezing[bewerken]

Genezing van kanker is moeilijk maar het valt te doen. De genezing zelf varieert echter aan de hand van hoe iemand aan kanker is gekomen.

Kotsen[bewerken]

Kanker van pizza gevonden onder de waterkoker is het makkelijkst te genezen al zal er nooit sprake zijn van een volledige genezing. Hiervoor hoeft men alleen maar zijn vinger achter in zijn keel te leggen en de oude pizza uitkotsen. Indien er geen pizza uit wordt gekotst dient men naar het toilet te gaan, de WC Eend te begroeten en een grote boodschap achter te laten. Als iemand die oude pizza gegeten dit bijtijds doet zal de constructie aan de country club worden stilgelegd waardoor voedsel geen andere keuze heeft dan te worden verteerd door brandende sappen die hun uit elkaar willen halen tot op de laatste atoom.

God vergeeft je[bewerken]

Als God je haat kan je alleen maar genezen van kanker door hem te smeken je te vergeven voor het feit dat je bestaat. Dit kan je doen door zelfmoord te plegen of door 10 nieuwe leden voor het christendom te werven. dan zal god je vergeven en misschien zelfs uit zijn rust van 80 miljoen jaar opstaan om je te genezen (wat echter zeer onwaarschijnlijk is).

Straling[bewerken]

Ondanks dat men van straling juist kanker krijgt bestaat er ook de kans dat dezelfde straling cellen overhaalt goed te zijn en de Man te volgen. Deze vorm van straling wordt vooral gewonnen uit verrijkt uranium. Het brainwashed de cellen met teksten als "Oorlog is Vrede; Vrijheid is Slavernij; Onwetendheid is Macht" zodat ze in de toekomst nooit meer de Man zullen tegenwerken.

Zie ook[bewerken]