Kenny McCormick

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Kenny)
Ga naar: navigatie, zoeken
Fout bij het aanmaken van de miniatuurafbeelding: Het was niet mogelijk het miniatuurbestand op de doellocatie op te slaan.
Kenny, toen nog in levende lijve.

mmmhmmmhh mppfpppp mfhphfpmfpppm mmmmmpf mpmfhmpmmm mmhfpmmpmp mfpmp mpmmhmhmpfpfpmpfmm mmmmmmpf
~ Kenny over zichzelf

mmmhmmmmmpf mpmfhmpmmm mmhfpmmpmp mmmmmmpf mpmmhmhmpfpfpmpfmm mfpmp mmmnmfffpfffmnf
~ Kenny over de dood

mmhmmf mmmhmmmmmpf mpmfhmpmmm mmhfpmmpmp mmmmmmpf mppfpppp mfhphfpmfpppm mmmmmpf mpmfhmpmmm
~ Kenny over vrouwen

Kenny McCormick (ook wel gewoon Kenny, 28 mei 2000 - 20 februari 2019) is een persoon afkomstig uit South Park. Hij staat bekend om zijn onverstaanbaarheid en door zijn eeuwige ongeluk. Kenny wordt constant vermoord, maar hij wist tot op de dag van vandaag in leven te blijven. Uiteindelijk is hij toch door iemand vermoord.

Leven[bewerken]

Fout bij het aanmaken van de miniatuurafbeelding: Het was niet mogelijk het miniatuurbestand op de doellocatie op te slaan.
Kenny, maar dan rondhangend.

Kenny heeft een niet erg lang leven gehad, maar dat wil niet zeggen dat er niet veel is gebeurd. Kenny heeft namelijk 4/6e deel van zijn leven in het ziekenhuis doorgebracht. Dit komt allemaal omdat de duivel namelijk achter hem aan zit en telkens probeert te vermoorden met allerlei ongelukken die per ongeluk veroorzaakt worden door personen die in de buurt staan. Door alle ongelukken is het niet mogelijk meer geworden om normaal te praten. Dat wil niet zeggen dat hij helemaal niet meer kan praten, maar enkel en alleen maar in mmmhmmmhh mppfpppp mfhphfpmfpppm mmmmmpf mpmfhmpmmm mmhfpmmpmp mfpmp mpmmhmhmpfpfpmpfmm mmmmmmpf.

Vrienden[bewerken]

Vrienden heeft Kenny niet, wel een aantal personen die zich als vrienden voordoen. Deze zijn 'mede verantwoordelijk' voor de dood van Kenny omdat een aantal van hun deels ook aantal moordpogingen op hun geweten hebben. Kenny heeft dit nooit echter kunnen bespreken met deze 'vrienden' omdat hij alleen maar mmm mpmpfpmgfm mfmpm mpf mmmmmmpmfp mpmmf mfmpf mmmfpmfp mpfpmpf kan praten. Schrijven kan hij ook niet, vanwege zijn regelmatige bezoekjes aan het ziekenhuis die eigenlijk bijna al heimwee naar het ziekenhuis genoemd kan worden.

Lot[bewerken]

Fout bij het aanmaken van de miniatuurafbeelding: Het was niet mogelijk het miniatuurbestand op de doellocatie op te slaan.

Dood[bewerken]

Toen Kenny voor de eerste keren dood was, kwam hij in de hel, wat al te verwachten was. Toen hij zichzelf opofferde voor de vrede om de oorlog in South Park te stoppen, ging hij tegen ieders verwachting naar de hemel waar al die lek...ahum, wolken op hem zaten te wachten.

Zie ook[bewerken]