Knuppel

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Knuppels? Dat zijn toch van die hippe, gespierde, aantrekkelijke gasten?
~ Gerard Joling over Knuppel

Knuppel, een wezen, zo hip en trendy, dat men ze verstoten heeft.

De gewone Knuppel

Wat is een knuppel?[bewerken]

Een knuppel is een soort van achterlijk mensachtig wezen. De knuppel is over het algemeen niet erg popie jopie. Je kunt ze herkennen aan hun manier van kleden. Vaak hebben ze, ondanks de vele modeblaadjes tegenwoordig, niet de neiging om hedendaagse kleding te kopen. Daardoor worden ze gezien als de hipste personen van deze aardkloot. Meestal komt dat door hun mannelijke, hippe uiterlijk dat ze krijgen van hun veel te grote hippe brillen met jampotglazen. Ze zijn erg aantrekkelijk voor het vrouwelijke geslacht onder de Orang-Oetans en de Gorilla's. Dit zorgde voor problemen onder de normale mensen rondom hen. Vanwege deze problemen hebben de omwonenden van knuppelwoningen democratisch besloten knuppels te verstoten uit de maatschappij, en om die reden zijn de meesten vertrokken naar het oerwoud om daar gemuteerde apenkinderen te maken.

Soorten knuppels[bewerken]

Er zijn verschillende soorten knuppels, zoals bij de meeste diersoorten.

Je hebt uiteraard de mutaties onder de Orang-Oetans en de Gorillas. Een opsomming:

Normale Knuppel[bewerken]

Deze soort kent maar één ondersoort:

 • De Knuppel (Knuplus knuplus)

Deze soort is de eerst ontdekte en meest voorkomende soort knuppels. Ze komen in grote getalen voor in alle westerse derdewereldlanden, zoals de VS. Ze zijn verslocht aan vechten, mits ze hun luie lendenen niet bezeren. Dit vanwege hun hoge pijngrens (in vergelijking met Balkenendeman).

Orang-Knuppel[bewerken]

Deze soort kent verscheidene ondersoorten:

 • Gewone Orang-Knuppel (Knuplus-orangus)

Soort knuppel van de eerste kruisingen met een Orang-Oetan. Deze soort heeft een betrekkelijk oranje huid, een oranje vacht en een dikke kop. De karakteristieke slappe lichaamshouding en hippe bril zijn bewaard gebleven.

 • Haarloze Orang-Knuppel (Knuplus orangus-haarlozus)

Zoals de naam al doet vermoeden is deze soort Knuppel kaal. Hij heeft geen haar, maar wel dezelfde lichaamsbouw als de gewone Orang-Knuppel. Het grote verschil (behalve het tekort aan haar) is dat de bril groter is dan bij de voorgenoemde soort.

 • Knuppel-Orang (Knuplus orangus-knuplus)

Deze soort is weer het omgekeerde van de gewone Orang-Knuppel. Deze heeft krullig haar, een blanke huid en een dik lijf. Vooral de logheid van deze knuppel zorgt ervoor dat ze nog luier zijn dan normale knuppels.

Gore Knuppel[bewerken]

Schedel van Niet-luie Gore Knuppel

Er zijn bij deze soort twee ondersoorten te onderscheiden:

 • Gewone Gore Knuppel (Knuplus gorillus)

Deze knuppelsoort is ontstaan uit paringen met Gorilla's. Die hebben ervoor gezorgd dat er een ras van ongelooflijk sterke knuppels is ontstaan, die voornamelijk bananen eten. Ze wachten meestal tot die uit de bomen komen vallen, omdat ze (ondanks hun verkregen kracht) nog steeds zo lui als de pest zijn. Ze komen alleen in beweging als je ze slaat met een kipknots. Dit vanwege het feit dat kippen hun natuurlijke geïmporteerde vijanden zijn.

 • Niet-luie Gore Knuppel (Knuplus gorillus actus)

De enige knuppelsoort die niet lui is. Deze soort eet voornamelijk planten, waar hij dus achteraan moet rennen. Planten zijn de snelste wezens van hun habitat en andere wezens lusten ze niet. Ze hebben zoals gewoonlijk wel een bril, het enige onderscheid met de gewone gorrila.

Habitats[bewerken]

Knuppels wonen gewoonlijk in steden. Maar door alle mutaties en ondersoorten zijn de habitats vrij uiteenlopend.

 • De Gewone Knuppel: Steden en dorpen.
 • Gewone Orang-Knuppel: Woestijnen.
 • Haarloze Orang-Knuppel: Dierentuinen, ze scheren zichzelf niet!
 • Knuppel-Orang: Holen in duinen.
 • Gewone Gore Knuppel: Overal waar bananen zijn.
 • Niet-luie Gore Knuppel: Loofbossen en toendra's.