Hoofd

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Kop)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het woord hoofd oftewel ordinair als "kop" is iets wat waarschijnlijk iedereen wel heeft, buiten Juan dan.

Wiedewiedewied van wie is dit?

Locatie[bewerken]

Ons hoofd ligt, zoals u waarschijnlijk wel weet, helemaal bovenaan ons geweldig ingewikkeld lichaam. Aan je hoofd zitten je oren, neus en je overweldigend dikke nek je mond (voor meer informatie, zie "Onderdelen van je hoofd"). Men zegt dat de hersens in je kop zitten, maar dat is puur onzin. Eigenlijk zitten ze in je grote teen. In de plaats daarvan zit er een liter grenadine op de plaats waarvan wetenschappers zeggen dat daar de hersens liggen (meer hier over zie je in "de binnenkant van je hoofd").

Onderdelen van je hoofd[bewerken]

Oren[bewerken]

Je oren zijn een perfecte opslagplaats voor oorsmeer, kleine verwondingen en flauwekul van politici die absoluut in de regering willen komen. Het eerste valt te bestrijden met wattenstaafjes, het tweede met ontsmettingsmiddel en het laatste valt gewoon niet te bestrijden. Maar uiteindelijk dienen je oren gewoon om te horen.

Onbeschoft! Zo gluren!

Ogen[bewerken]

Je ogen dienen om: porno te kijken, naar mooie meisjes in bikini begluren op het strand en je buurvrouw geil aan te kijken terwijl ze met open raam zich aan het omkleden is. Hier een paar onderdelen:

Iris[bewerken]

Het mooie meisje twee huizen verder.

PuppiyL[bewerken]

Een jong speels hondje.

Glasachtige lichaam[bewerken]

Ik heb toch maar één lichaam?

Lens[bewerken]

Ben ik nu een fototoestel geworden?

Neus[bewerken]

De hoofdzaak van je neus is: 1. om te zien of dat er een frietkot in de buurt is, 2. zo ja, dan om te zien of dat het er een goede is. Voor de rest is de neus gewoon een lelijk uitsteeksel van het gezicht. Het ambeteert ons gewoon bij verkoudheden en wilt per se zuurstof gebruiken om er bloedlichaampjes mee te maken.

Mond[bewerken]

Je mond is de ingang tot het Rijk Der Darmen. Het is de enige doorgang tot de provincie Slokdarm. Je moet gewoon een goede curryworst in je mond gooien en pakweg vier uur later komt het er als nutteloze bruine materie uit. Ingenieus hé? Waarschijnlijk is het om je te ambeteren, maar elke keer als je knoflook of uien eet dan gaat je adem enorm stinken. En als je bitterballen of bonen eet, dan gebeurt er iets anders...

De plek van de hersenen.
De teen van de heer A. Einstein.
De doorsnede van een écht hoofd.

De binnenkant van je hoofd[bewerken]

Binnen het platina omhulsel van je hoofd, ook wel schedel genoemd, zit een gotsende liter grenadine. Voor de mensen die denken dat je hersens in je hoofd liggen zou ik graag willen zeggen dat ze er gewoon geen hebben. Je hersens liggen (bij linkshandigen dan toch) in je grote linker teen (en bij rechtshandigen in de rechter). Een lekking van je grenadine kan zeer ernstige gevolgen hebben, dus daarom vinden wij de uitspraak "een leeghoofd zijn" zeer erg. Maar meestal overleef je een val wel, want het platina omhulsel vangt alles op.

Waarom paarden een hoofd hebben[bewerken]

Paarden hebben totaal geen hoofd, ze hebben gewoon een kop. Een fucking debiele kop. Waarom zouden ze een hoofd hebben? Paarden zijn idiote beesten. Ze trekken vliegen aan! Je moet ze verzorgen en ze lusten geen nick nackjes! Als je naar hen toeloopt dan stappen ze abrupt weg en op ze rijden kan je je leven kosten! Kortom, paarden verdienen het niet om een hoofd te hebben (en mensen trouwens ook niet maar anders zou deze pagina nooit hebben bestaan).

Een foto van Juan.

Juan de kip zonder kop[bewerken]

Juan is een kip (of liever nog een haan) die al twee jaar zonder kop leeft... Proficiat Juan! Hij mocht de kaarsjes van zijn taart uitblazen, wat niet zo een goed idee was, na een uur wachten was de eigenaar het beu om te wachten op zijn haan en blies hij zelf de kaarsjes uit. De eigenaar had zijn haan willen onthoofden voor besparingen te doen (zonder te weten dat hij daarna een wekker moest gaan kopen) maar nu maakt hij enorm veel winst met hem. Alleen is Juan nu niet minder intelligent geworden zoals de eigenaar had gehoopt, want de hersens zitten ook bij kippen in hun poot.

Ik weet niet wat u denkt maar ik vind de taart er wat overgaan.