Man

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Mannen)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Mannen kunnen beter voetballen dan vrouwen, das logisch.
~ Johan Cruijff over de man voordat hij werd toegetakeld door een bal

Mannen zijn gewoon beter. Klaar!
~ God over feminisme.

Man1a.jpg

Mannen zijn de beste poging van het scheppen van de mens. Nu is het natuurlijk logisch dat een eerste poging helemaal gelukt is, maar God moest die mooie wereld meer verpesten door een vrouw te maken.

Tegenwoordig weten we allemaal dat God vroeger de toekomst voorzag en daarom vrouwen heeft gemaakt.

Gebruik[bewerken]

Omdat de schepper niet van weggooien hield, heeft men de man zodanig aangepast dat God er toch nog iets aan heeft. Meer spierkracht bijvoorbeeld, om anderen goed te kunnen te vermoorden. In den beginne deed de eerste vrouw wat de man zei, en heeft daarmee zijn kennis van goed en kwaad verkregen.

Tegenwoordig zijn de hersenen en spieren van de mannen vloeibaar geworden door het overmatige gebruik van bier. De spieren zijn zodanig dronken dat het gist van de bier spieren heeft opgelost waardoor er alleen vet overblijft. Het enige echt gespierde deel is de vinger waarmee ze de afstandbediening besturen en ook om een blikje bier te kunnen openen. Om de flessen bier te kunnen openen wordt het toegewezen aan de vrouw en de vrouw ondersteund ook de man met het proces met het ademen van lucht.

Kenmerken[bewerken]

Typisch kenmerk van de man is dat hij niet moeilijk doet. Het leven is mooi, en daar moet je van genieten. Met voldoende bier en voetbal is hij tevreden, mits er geen zeurende vrouw in de omgeving te bekennen is. Om ervoor te zorgen dat een eventuele vrouw zo min mogelijk zeurt geeft de man haar meestal maar gewoon gelijk, en gunt hij haar de illusie dat ze beter is. Aangezien de vrouw hier blij mee is, is het gevolg een win-win-situatie.

Tegenwoordig is de typisch kenmerk van de man efficiëntie. De evolutie heeft ervoor gezorgd dat mannen uitdijen rond hun middel zodat ze het bier op hun buik neer kunnen zetten in plaats van de tafel. De illusie die de vrouwen nu kunnen krijgen is "Ik kan beter krijgen".

Verder gaf de Schepper de man maar net genoeg bloed voor òf de hersenen, òf de penis. Dit leidt tot vervelende zedenincidenten, omdat mannen gewend zijn om hun hersens te gebruiken.

Tegenwoordig zijn de mannen toegetakeld met voetbal, waardoor ze de helft van de bloed hebben verloren en nu maar één ding tegelijk kunnen.

Homo's ende Homoae Homoachtigen

Homo Sapiens · Homo Erectus · Homo Depresium · Homo WhatsApp · Homo Nerdicus · Homofielus Homo · Homo Nazicus · Homo Autismus
Homo Dummus · Homo Takasiniensis · Homo Augustinus · Homo Massalus · Homo Nauticus · Homo Intellectualis · Homo Picantus Croquettia
Homo Plusintellectualis · Homo Sapiens Sapiens · Homo Smartphonicus · Homo Studiosus · Homo Gymnasiticalis · Homo Neanderthalus