MegaMark

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
OnNieuws OnNieuws heeft een nieuwsartikel over dit onderwerp: MegaMark seizoen 3 aangekondigd


MegaMark strak in pak
Een waardig opvolger
~ Balkenendeman over MegaMark
MegaMark lacht veel, Maar das logisch
~ Johan Cruijf over MegaMark
Jezus,weer zo'n mongool...
~ Het Nederlandse volk over MegaMark
No Wikipedia.png
De zogenaamde experts van Wikipedia hebben zelf geen artikel over MegaMark. Gelukkig hebben wij er wel een.

MegaMark: MegaMark (geboren als Marcus Johannes Ruttanus, op 14 februari 1967 in Den Haag) Is de opvolger van de wereldberoemde Balkenendeman. MegaMark is vooral bekend van zijn TV show MegaMark en de strijdt tegen alles. Hij is tevens de minister en Koning van Nederland en Fasistisch leider van de VVD.

De TV show[bewerken]

Nadat de films van Balkenendeman tot eind waren gekomen, doordat Balkenendeman was verslagen door MegaMark zelf, ontstond er een gat in de markt van films over Superhelden. MegaMark zag dit en dacht na, waarom zou ik zelf films gaan maken? Er valt veel meer geld te verdienen in eindeloze cliffhangers en reclameblokken van 12 uur lang. Daarom begon Mark met zijn eigen serie. De Serie Megamark en de strijd tegen alles werd een enorm succes. De serie heeft nu al drie seizoenen. Hieronder volgt een samenvatting:

Seizoen 1: Samen met de clown[bewerken]

In seizoen 1: MegaMark moet de handen ineen slaan met het CDA en met de PVV van Geert Wilders, ofwel de Clown. MegaMark ziet zijn land kapot gaan en moet alles doen om ervoor te zorgen dat het iets beter wordt. Dit doet hij door te bezuinigen op alles. Na twee jaar en oneindig veel cliffhangers wil MegaMark gaan bezuinigen op blonde haarverf. De clown is woest en begint een gevecht met MegaMark. MegaMark wint dit gevecht maar de Clown vertrekt uit het samenwerkingsverband. Geen enkele andere partij wil meer samenwerken met MegaMark omdat alle partijen bang zijn dat zij ook verslagen te worden door de sterke MegaMark. Verkiezingen volgen.

Seizoen 2: Paars ++[bewerken]

Na de verkiezingen is MegaMark weer de grootste. Maar het communistische PvdA werd tweede. MegaMark wist wat hij moet doen na het bingewatchen van alle Balkenendemanfilms en begon samen met de PvdA aan Paars++. Dit was een enorm succes voor MegaMark. Er kon namelijk weer verder worden bezuinigd en nu ook op de Blonde haarverf. Paars++ was zelfs zo’n succes dat het het de volle 4 jaar in de kamer volhield zonder verkiezingen. Toch moest er na 4 jaar weer gestemd worden. Maar zou MegaMark weer de Grootste worden?

Seizoen 3[bewerken]

Dit seizoen is net aangekondigd en zal binnen kort op uw TV te zien zijn.

Superkrachten van MegaMark[bewerken]

  • Kapot bezuinigen
  • Altijd blijven lachen
  • Liegen om bestwil
  • Problemen Weglachen

zie ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
20 maart 2017
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.


Superlogo.JPG
Superhelden en handelsreizigers

Ab Klinkman · Alvaman · Antic Cafe · Badman · Balkenendeman · Brugman · Bulk · Clovis · Columbus · De Cock · El Cid · Frans Bauer
Groene Baron · Hoe: word je een superheld? · Jan · Koksmutsman · Marco Polo · MegaMark · Montignac · Baron von Münchhausen · Napoleon Bonaparte
Nederlands · Piet Huysentruyt · Qwop · Robin van Persie · Sherlock Holmes · Sonic X · Spider-Woman · Superman · Tijd · Übermensch · Willem Wever

Kapiteins: Brazil · Iglo · Onduidelijk · Onzinnig · Overduidelijk · Oxymoron · Paradox · Zeppos