Melk

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

In Sovjet Rusland, koe melkt JOU!!

Melk is goed voor elk.
~ Kapitein Overduidelijk over melk

Melk is altijd wit.
~ iemand die niet opgroeide met chocolademelk en Fristi over melk

Molk.
~ De verleden tijd over melk

Malk.
~ Julian Smith over melk

Melk, ook lekker in cornflakes!

Melk is een gebroken witte afscheiding die wordt afgescheiden uit borsten van de meeste zoogdieren.

Hoe maakt men melk??[bewerken]

Ook het idee is best eenvoudig, zoogdieren geven melk en melk is goed voor baby-zoogdiertjes.
Om nu de melk uit een nietsvermoedend zoogdier te zuigen moet het vrouwtje bezwangerd worden, helaas voor de boeren is het bezwangeren van zoogdieren een dure zaak. Vroeger kon je een perverseling uit het dorp vragen je geiten te neuken of je kon het zelf doen. Tegenwoordig met al die regelgeving is het niet zo eenvoudig meer, het is aan regels gebonden en niet de minste:

  • Men wordt verwacht dat hij/zij 2 zoogdieren van het zelfde ras en verschillend geslacht bij elkaar brengt.
  • Alsof deze opgave nog niet het randje van de reële mogelijkheden bereikt moet men de zoogdieren er ook nog eens van te overtuigen gemeenschap te hebben met elkaar.
  • Dus nu heb je 2 dieren die geslachtsgemeenschap hebben gehad. Wat nu?
  • Het lastigste deel moet nog komen. Het vrouwtje zal, maar het is nog niet eens zeker, na verloop van tijd dikker worden. Nadat het vrouwtje een parasiet die enige tijd in haar buik heeft genesteld uitgestoten heeft (en dat is niet zonder gevaren, ook is niet te zeggen hoelang de draagtijd van de parasiet is bij verschillende zoogdieren) is het de taak van de machine de melk te extraheren uit het door parasiet(en) geteisterde vrouwtje. de vloeistof die ze uit het vrouwtje zuigen noemt men melk.
  • Dacht je dat dat het was? Nee hoor, nadat de vloeistof/melk uit het vrouwtje is gehaald moet het overtollige vet verwijderd worden, daarna moet het bijna aan de kook gebracht worden omdat de kans op infectie van de ranzige vloeistof ernstig groot is wanneer geconsumeerd.
  • Na dit proces heb je melk, en daarmee een zwaar toxische vloeistof.

Recapituleren[bewerken]

Recapitulatie: De melk wordt geproduceerd door:

  • Zoogdieren van hetzelfde ras en verschillend geslacht te laten neuken.
  • Het vrouwtje met parasitaire infectie te laten creperen tot de parasiet uitgescheiden is.
  • Machines aan de borsten van vrouwtje vast te haken en dan pompend vloeistof te onttrekken.
  • De vloeistof van overtollig vet ontdoen en bacteriën doden door het te verhitten.

Koeien en Melk[bewerken]

Koeien zijn hedendaags het meest gebruikt bij het verkrijgen van melk.
Het woordenboek zegt:
Een koe is een machine die melk maakt. Een koe heeft vier magen. Een voor het klein huishoudelijk afval, een voor P.M.D. (Plastic flessen, Metalen verpakkingen en Drankkartons), een voor papier en karton en een voor het klein chemisch afval. Dit alles wordt dan gerecycled tot melk en vla. Koeien zijn tot nu toe ook de enige machines die verkeersborden kunnen lezen.

Het Merk[bewerken]

Maffenkoei.jpg
Maffenkoei2.gif

Melk De Witte Motor
Het is relatief eenvoudig om koeien melk te laten produceren dus werd de koe gepatenteerd tot melkmachine bij uitstek. De geiten en andere dieren zoals honden en schapen probeerden melk te verkopen maar zonder succes. Geit had een ander idee: geitenmelk - in samenwerking met Melk™, en omdat het een gepatenteerd product is wordt de Melk™ „geitenmelk“ genoemd. Dit is nochtans mislukt en is slechts populair bij Country muzikanten. Alle eer ging naar merk van de de koeien het Melk™, vandaar is de koe het rijkste dier van 1598 tot 2008 (gebaseerd op cijfers Forbes); vóór dat was het rijkste dier de dodo met zijn wijdverspreide populaire komediereeks. Omdat de melk impopulair werd in de jaren '90, had de koe een groot idee voor een advertentiecampagne: Melk De Witte Motor! . Het idee was voorbeeld gevers als Urbanus in te zetten, op billboards en binnen pop-ups van pornografie te plaatsen met de Melk De Witte Motor! slogan. Droevig, niemand geeft meer iets om melk na die rampzalige advertentie campagne.

Geschiedenis van melk[bewerken]

de oorsprong van wanneer, hoe, en wie melk ontdekte blijft grotendeels een raadsel. Nochtans is een populaire theorie, die op onlangs ontdekte grotschilderingen in Persingen, een dorp in de gemeente Ubbergen, dat een primitieve mens met een geestelijke wanorde zachtjes in een lichtroze penisachtige uitstulping onder de koekneep, ontspande en weer kneep, sneller en harder tot op het moment hij een kleverige witte substantie met hoge viscositeit verkreeg de theorie met de meeste aanhangers.

Wat de man bezielde dit te proeven is een van de grootste raadsels van de moderne tijd. Uiteindelijk, ging het concept "het strelen van spenen" rond de wereld, mensen probeerden dit op allerlei dieren zoals geiten, wormen, varkens, paarden, zee-egels en schapen en gebruikend deze wetenschappelijk bewezen methode.

Enkele andere natuurlijke bronnen van melk die later werden ontdekt zijn supermarkten en yaks. Ook werden vele niet succesvolle experimenten geprobeerd op andere dieren, zoals op schildpadden, haaien, leeuwen, en mensen.

Kort na het uitbreken van de tweede wereld oorlog en jaren van speculatie bevestigde men dat de melk beter is dan hout, hoofdzakelijk omdat het kan worden gebruikt bij het maken van vanillevla.

Zie ook[bewerken]

Ssslurp.JPG
Zonder drank geen klank!

Alcohol · Appelsap · Bier · Coca-Cola · Dr Pepper · Cocktail · Energiedrank · Jägermeister · Melk · Mountain Dew · Water · Whisky · Wijn