Lijst van mensen die lachend stierven

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Mensen die lachend stierven)
Ga naar: navigatie, zoeken
Crazy Smiley.gif: Gordon in zijn jonge jaren. Lachte toen al heel veel

Veel mensen sterven lachend, sterker nog: eigenlijk sterft iedereen. Als er ergens dan ook veel om Crazy Smiley.gif gelachen wordt is het om de dood, en dan vooral door ons stervelingen!

Sommige lachers sterven echter Crazy Smiley.gif vrolijker dan anderen, en hebben daardoor een plek in deze lijst van eeuwige roem verdiend. We noemen:

Crazy Smiley.gif De lachend gestorvenen[bewerken]

  • Crazy Smiley.gif: Heel lang geleden - De uitvinder van de hamer stierf tijdens een satanische lach, toen hij er achter kwam dat hij de spijkers was vergeten uit te vinden. (zie: spijker)
  • Crazy Smiley.gif: Ongeveer 30 na zichzelf - (Dialoog van het jaar, opgenomen in de Jerusalem Tempora van 31 december van dat jaar):
Jezus (aan het kruis): Johannes, Johannes!
Johannes: Ik kom, meester!
Johannes tracht door het cordon Romeinse soldaten te komen, maar wordt teruggeknuppeld.
Jezus: Johannes, Johannes!
Johannes: Ik kom, meester!
Johannes tracht weer door het cordon te geraken, en wordt met nog meer geweld teruggeslagen.
Jezus: Johannes, Johannes!
Johannes: Ik kom, meester!
Deze keer laat Johannes zich niet doen, en bereikt meer dood dan levend het kruis.
Johannes: Meester, wat hebt gij mij te zeggen?
Jezus: Johannes, ik zie van hier uw huis staan!

En zo stierf Jezus lachend aan zijn kruis.

  • Crazy Smiley.gif: 1987 - Toen de 36-jarige Boris Brezjnev in een krant een artikel las over de op sterven liggende Reginald Sheraton, kinderloze eigenaar van de beroemde hotelketen, stapte hij in zijn body suit, spendeerde vijf uur aan een prachtige make-up, en presenteerde zich als Paris Brezjnev, vijftienjarig weesje, gevlucht voor de machtige pooiers van het sombere Azerbeidzjan, en probeerde hem tot adoptie te overhalen. De oude man, versleten maar niet seniel, stierf al schaterlachend. Vier jaar later probeerde Boris dezelfde combine bij de oude Conrad Hilton, concurrent en aartsvijand van Sheraton, en die tuinde er wél in.
  • Crazy Smiley.gif: 2006 - Gordon, relnicht. Lachte gedurende 3 kwartier om een "Plette Grep van Gheeeer", en brak hierbij zijn laatst overgebleven ribben. Volgens medici ging het om een uiterste vorm van flauwegrapperitus.
  • Crazy Smiley.gif: 2006 - Jan Paparazzi, meeloper. Lachte gedurende 8 minuten om een flauwe "grap" van Robert Jensen over Viola Holt, vermoedelijk om zijn blunder van een paar minuten terug goed te maken toen hij vergat te lachen om een andere flauwe grap. Volgens medici ging het om een zeer zeer zeer uiterste vorm van meeloperij.
  • Crazy Smiley.gif: 2006 - Koen Krucke, "operazanger". Lachte gedurende een halve uitzending van Gherts schnabbelshow waarin geen "Ik" gezegd mocht worden, aangezien hij dit woord slim dacht te omzeilen door te zeggen "Eeeeen Koen Kruuuuuckeneeee, waaaaniiiiiiga da woooooord niiiii nogges zegguh... Volgens medici ging het om een uiterste vorm van meeschnabbelarij.
  • Crazy Smiley.gif: juli 1789 - Napoleon, "Klein Manneke", besefte zich dat hij te vroeg was op komen dagen in een geschiedenisboek. volgens vele was hij biseksueel.

Zie ook[bewerken]

Lijsten.jpg Lijsten

25 racistische dingen die we heel normaal vinden - 100 beste dingen om te zeggen in een rechtbank - 100 slechtste manieren om slecht nieuws te vertellen - 50 voorwerpen om een olifant mee dood te gooien - Alfabet - Hoe bespaar je geld? - Kindertelefoon - Lijst van dingen die de overheid je liever niet vertelt - Lijst van getallen met een speciale betekenis - IJssel - Lijst van mensen die lachend stierven - Lijst van Belgische steden en gehuchten - Lijst van dingen die je niet op een schoolcomputer moet doen - Lijst van grote getallen - Lijst van TV programma’s die nog niet bestaan maar wel een succes zouden worden - Lijst van Nederlandse steden en gehuchten - Lijst van Nederlandse uitdrukkingen en gezegden - Lijst van niet bestaande dingen - Lijst van slechte versiertrucs - Lijst van veelgestelde vragen - Lijst van verkeersborden - Vragen des levens - Lijst van wapens die niet bestaan maar wel zouden moeten bestaan - Lijst van wereldrecords