Miley Cyrus

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Miley Cyrus is een mythologisch figuur, vooral bekend door haar gevecht met Geert Wilders. De legende gaat dat ze is geboren uit het hoofd van een schaap, nadat deze een relatie heeft gehad met Zeus. Dit is helaas niet waar, Miley Cyrus' moeder was een hermaphrodiet die zichzelf per ongeluk bezwangerd heeft.

Gevecht met Geert Wilders[bewerken]

Een beeld van het gevecht van Miley en Geert.

Miley stond bekend als de God van de minder intelligente mensen die ervan houden om mensen te irriteren met hun gezang. Op 16 augustus (of 17, dat zou ook best kunnen) 1985, liep de beruchte Miley Cyrus door een vallei. De mensen die in deze vallei wonen werden al jaren geteisterd door Miley maar nu vonden ze het genoeg. Ze hadden besloten om te verhuizen naar Duitsland. Vandaar dat de vallei helemaal leeg stond, en behalve Miley was er niemand. Dus besloot Miley te zingen. Haar afgrijselijke gezang zorgde ervoor dat Geert Wilders haar hoorde. Hij had al jaren gehoord van de Miley Cyrus-legende, en besloot nu iets goeds te doen voor zijn volk, de Nazi's. Dus pakte hij een gouden zwaard en hakte hij erop los. Maar Miley at zijn zwaard op, dus moest hij het proberen met zijn handen. Hierna transformeerde hij naar King-Kong (ook wel Geert-Kong of King-Geert genoemd) en begon hij te vechten. Het was een ruig gevecht dat wel 5 varkens en een kat het leven kostte. Dit vond Miley zo zielig, dat ze voor eeuwig de vallei verliet en een show begon op Disney Channel, genaamd Hannah Montana.

Opvolgers[bewerken]

Miley Cyrus is geen God meer nadat ze per ongeluk met de Jonas Brothers is uitgegaan. Daarom is haar opvolger Ashley Tisdale (of haar Godennaam, Ashleyinucus Tisdalicus) geworden. Dit is gekozen door een talentenjacht. Ook bekend is Seleneus Gomeus, de opvolger van Ashleyinucus Tisdalicus. Miley vertelde zelf in een interview als Hannah Montana (wat ook Sarah Kentucky kon zijn.) dat Seleneus Gomeus niet moest meedoen aan die ontroerende competitie, want Vanesseus Hudgeus is volgens velen een betere Seleneus,