Montenegro en Kosovo

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Montenegro en Kosovo
Kosonegro.PNG
Basisgegevens
Talen MonteneGRIJNS, Gigoloaans
Hoofdstad Pristina of Podgorica, daar zijn ze het nog niet over uit
Regeringsvorm Ruziöcratie
Religie Schijnheiligdom, Sekslam
Inwoners 2 miljoen2 miljoen plus één.
Staatshoofd Zwarte Berg & Miss Gigolo
Overige
Volkslied De-Dans-Weg-Van-Servië-Dans
Motto Bestaat nog niet (telkens als ze het op willen schrijven sluit Servië de stroom af)
Munteenheid Euro, breezers, zonnebrillen
Traditioneel eten Anti-Servië Cake
Portaal  Portaalicoon Land
BalkanTranskaart.png
De Balkanlanden
Joegoslavië

Slovenië

Kroatië

Bosnië of Herzegovina

Servië

Montenegro en Kosovo

VJRntvmeGpoM


Bordurië
Hongarije

Transnistrië

Moldavië

Roemenië

Vulgarije

Alsanië

Griekenland


Syldavië

Montenegro en Kosovo is het enige land waar het Red Light District het Knipperlichtdistrict heet.
~ Floortje Dessing over haar reis naar Montenegro en Kosovo.

Montenegro en Kosovo, ook wel bekend als De Achterlijke Zwarte Berg (vooral in Servië) en Gigololand (vooral in Albanië), is een land wat bestaat uit twee landen. Ze kwamen bij elkaar omdat ze allebei niet meer bij Servië wilden horen. Hun presidenten Zwarte Berg en Miss Gigolo sloten een pact, maar willen nu eigenlijk allebei zelfstandig worden. Alleen kan dit niet meer, want Servië sluit om de halve seconde stroom af en door dat geknipper kan er geen letter op papier worden gezet.

Geschiedenis[bewerken]

Montenegro was al jaren het land waar vrolijke mensen woonden op een grote zwarte berg. Ze waren heel gelukkig, omdat ze een andere taal spraken dan de Serviërs en daarom noemden ze zich de Zwartebergen, oftewel de Crnagoras, maar dat was niet uit te spreken dus werd het de Montenegrijnzen. Ondertussen waren de mensen in Albanië allemaal failliet, omdat hun handel in prostituees op z'n gat lag. Daarom namen ze de Servische provincie Kosovo in als centraal punt om een mensenhandel in gigolo's te beginnen, onder leiding van de ooit vroom islamitische dame Miss Gigolo (ze hangt nu het sekslamisme aan: dat is hetzelfde als de islam, alleen mag seks en overspel er tussendoor piepen. Het is de staatsgodsdienst van Kosovo.). Servië vond het allemaal niet zo leuk, die mensen op die stomme zwarte berg met hun stomme Montenegrijns (een taal waarbij je de hele tijd een stomme grijns moet opzetten) en die stomme gigolo's in Kosovo. Dus begonnen ze in Montenegro en Kosovo de stroom te saboteren en zorgden ze ervoor dat hij om de halve seconde uitviel en weer aanging. Daardoor kon niemand in Kosovo of Montenegro nog iets zien. Miss Gigolo belde toen de leider van de mensen op de zwarte berg, Meneer Zwarte Berg. Berg en Miss Gigolo kwamen in Albanië tot een overeenkomst en verklaarden zich onafhankelijk. Later kregen ze een enorme hekel aan elkaar omdat ze niet dezelfde taal spraken en de Montenegrijnzen niet hielden van ronddansende gigolo's. Alleen konden ze nooit meer uit elkaar, want steeds als ze de contracten wilden tekenen deed Servië het licht uit. En aangezien Miss Gigolo en Zwarte Berg te dom waren om in het donker dingen te tekenen, zijn ze nu al drie jaar samen een land.

De onafhankelijkheidsverklaring van Kosovo[bewerken]

Miss Gigolo heeft ooit iets tegen haar butler gezegd over een onafhankelijk Kosovo, en deze man heeft dat diezelfde avond aan al zijn vaste klanten in de gigolobar vertelt. Daardoor ruist nu in Kosovo het gerucht dat ze onafhankelijk zijn verklaard. In de blijdschap daarom vernielen ze Servische kerken of maken er nieuwe gigolobars in, maar in werkelijkheid is er nooit iets gebeurd en Servië wordt niet echt blij van de kapotte kerken. Daarom besloten ze de knipperende lichten nog harder te laten knipperen.

De vlag[bewerken]

Dat de vlag er zo vaag uit ziet, is de schuld van Zwarte Berg en Miss Gigolo. Ze maakten samen de vlag met een rood vlak en daarna stempelden ze er Kosovo en de MonteneGRIJNSe vogel op, alleen schoten ze uit door het knipperende licht en daarom ziet hij er heel vaag uit.

}