Moslimjongeren

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Halal-logo.gif هذا مادة هلل

Deesje artikel isj Halal


Moslimjongeren geloven in Allah.
~ Kapitein Overduidelijk over Moslimjongeren.

Terug. Allemaal.
~ Geert Wilders over moslimjongeren

Moslimjongeren worden vooral gevonden op de bus, de tram of de trein. Uiteraard gekleed in het zwart, een buzzypazz, wie heeft dat nu nodig, wat betekent legaal? Ze lopen meestal in groepen en vechten tegen kleinere jongere tegenstanders, waartegen ze zich kunnen weren. Hun droom is later werkloos te zijn en tegelijkertijd in het zwart zwart te werken. Wat ze ook vaak doen, is de volledige bus te laten meegenieten van hun muziek. Hiervoor zetten ze dan hun muziek volledig aan. Hun muziek is praktisch altijd R&B, elke uitzondering die je tegenkomt mag je feliciteren. Niet alleen hun muziek is hetzelfde maar ook hun kapsel. Er zijn 2 soorten kapsels.

 • Diegenen die met gel zijn besmeurd;
 • Diegenen die hun zijkanten korter doen en de bovenkant laten langer groeien. Indien u hier een uitzondering op ziet mag u die ook feliciteren.

Ook hun namen zijn praktisch hetzelfde, ze plaatsen altijd graag een "h" in hun naam, bijvoorbeeld Abdullah en Mohammed.

Percentage namen moslims

 • Mohammed 60%
 • Ahmed 30%
 • Hassan, Abdullah, Ali (let op, zonder "h"!), Hakin, Hakim (jazeker, die uit Sesamstraat!), Fatih 9%
 • 0.9% andere namen met een H.
 • 0.1% andere namen maar dan zonder "H"

Kijk, iedereen verbindt z'n eigen conseclusies aan zo'n onderzoek
~ Johan Cruijff over dit onderzoek

Tijdspassering

Zoiets proberen ze worden.

Moslimjongeren doen altijd aan een sport, ze voelen zich dan extra macho. Hun meeste favoriete machosporten zijn voetbal en boksen. Een ploeg met 99% moslims is bijvoorbeeld "White Star Sint Amandsberg". De White in white star is hier eigenlijk niet meer van toepassing. Niet alleen de mannen zijn macho, maar ook de vrouwen. Ze staan hun mannetje door ook een snor te laten groeien. Ze zijn dol op mannelijke eigenschappen, als het aan hen lag, lieten ze een baard staan. Maar de mannen vinden dit niet altijd zo leuk, en daarom is de burqa ingesteld, die uit de hemel gevallen komt, om de lelijke vrouw te verbergen! Moslimjongeren houden er dan ook van om blanke, kleine jongeren lastig te vallen in een groep. Ze wachten tot deze iets terugzegt, zodat ze hem kunnen pakken wegens racisme en slaan dan hevig toe. De blanken blijven niet bij de pakken zitten en er ontstaan in de jaren '80 de Skinheads. Letterlijk eigen schuld dikke bult

Educatie

De educatie van een moslimjongeling houdt meestal op bij het Technisch Onderwijs, maar men vindt ze echt in massa's op beroepsscholen. Of ze later zullen slagen in het leven? Ga gewoon eens naar een sociale woning, in 9/10 woont een islamitische familie. Een bekend voorbeeld in Gent is de Sleepstraat. Ook op school vallen ze de Belgen lastig en zullen ze diegene slaan die zegt: "Hou ermee op!" Over racisme gesproken! Dit is een typisch voorbeeld van dergelijke situaties.

Vocabularium

De top 5 woorden

 1. Racist!
 2. Diefstal
 3. Afslaan
 4. Je moeder!
 5. Wat? Wat? Wat?

De rest is een een Onomatopee. Zij noemen het een professionele en intellectuele taal: het Arabisch.