Negerzoen

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Kijkwijzer discriminatie.png
Dit artikel discrimineert negers!

Dit hoort natuurlijk niet!
Dit is dan ook een schandalige uitvinding!
Dit artikel is reeds aangekaart bij Meldpunt Discriminatie
Negerzoenen op een rij, met een wit zwart schaap, dat in het algemeen gezien wordt als een discriminerend en racistisch iets ten opzichte van de rest, namelijk een blanke zoen.

Niggerkiss?!
~ Een verwarde Britse neger over de negerzoenen.

Negerinnentet?!
~ Een verwarde Belg over de negerzoen.

Tetten??
~ Een oversekste puber over tetten.

De negerzoen is slecht! Wij moeten ons ras puur houden
~ Adolf Hitler over negerzoenen

De negerzoen is een etenswaar dat een tijd geleden volledig geboycot is in Nederland. Niet omdat ze zo lekker waren, maar omdat ze konden ontploffen en omdat vooral negers zich door deze negerzoenen gediscrimineerd werden. In tegenstelling tot de blanke vla, welke wel een tijd langer mocht blijven omdat de blanken zich minder snel gediscrimineerd voelen dan negers vanwege het zelfde oude liedje dat zij 'altijd' slecht in het nieuws staan.

Ontstaan[bewerken]

De zogenaamd politiek correcte versie van de negerzoenen.

De negerzoen is ontstaan in een fabriek van een totaal onbekende chocolademaker onder de naam "Buys", onder de naam Buys zoen. De Buys zoenen werden gepatenteerd door hetzelfde bedrijf en in den beginne waren de Buys zoenen al een succes onder de consumenten. De met chocolade overgegoten schuimvulling boven op een koekje [1] kregen pas 4 jaar later hun naam waarmee ze zouden doorbreken, namelijk negerzoen.

De negerzoen werd opgenomen in het woordenboek en deze kreeg over Benelux in het geheel bekendheid. Niet-Beneluxse landen kregen ook aandacht, maar deze werd als snel verworpen vanwege de torenhoge prijzen die zij voor de negerzoenen moesten betalen.

Opschudding[bewerken]

De negerzoen kwam naast alle positieve nieuwtjes omtrent de verkoopcijfers ook negatief in het nieuws omdat er een groep mensen was opgestaan die de negerzoen nogal discriminerend en racistisch vonden. Het nog milde Nederland keek het eerst aan, maar toen deed men snel een plas, en alles bleef zoals het was. Echter, een jaar later kwamen er nog meer klachten, en het iets minder milder geworden Nederland keek het nog eens aan, en probeerde aan te dringen om de naam te veranderen om zo alles politiek correct te houden. Deze politieke correctheid was controversieel bevonden, en de Tweede Kamer moest hier hard voor in de discussie duiken. Resultaat: de naam negerzoen moest verbannen worden. Hier was de maker van de negerzoenen, Buys, het niet bepaald mee eens. Zij weigerden, en gingen hiervoor in beroep, maar helaas voor hen, negerzoen moest eraf. Later gebeurde dit ook in België. Een vervangende naam werd uiteindelijk Buys zoenen, een veel zwakkere naam, aldus de consument en de fabrikant. Na de negerzoen werd later ook nog de blanke vla verbannen, tot grote opluchting van het volk.

Gevaar[bewerken]

De negerzoen kent, naast het gevaar van oververhitting van de zwarte bevolking ook nog oververhitting in de magnetron dat kan leiden tot ene explosie. Allereerst gaat de negerzoen uitzetten, totdat het schuim dat in het chocolade omhulsel zo groot wordt dat deze uit elkaar klapt. Dit geeft als resultaat een vieze magnetron vol plakkerige troep, een kapotte magnetron, en een half weggeblazen keuken.

Zie ook[bewerken]


Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
27 mei 2012
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.