Artikelen genomineerd voor de Irratiopedia

Uit Oncyclopedia
< Gebruiker:CartoonistHenning(Doorverwezen vanaf ON:IR)
Ga naar: navigatie, zoeken


Beste, deze pagina is bedoeld voor teksten die verwijderd worden van Oncyclopedia, maar die toch een hoog potentieel bezitten voor de Irratiopedia, de ultieme nonsens site. Deze teksten krijgen daar dus een mooie plaats.

Het wil zeggen dat ook jij die teksten mag plaatsen. Gelieve de betreffende tekst hieronder te plaatsen met de volgende structuur:=Titel van het werk=
Plaats onder de titel de bontekst van het werk en dus inclusief wikicodering als die er mocht zijn.

----
Hieronder zal/zullen Cartoonist en/of Roy de teksten beoordelen en al dan niet exporteren. Wanneer de tekst geëxporteerd is, zal er een "uitgevoerd"-vikje verschijnen, deze blijft staan tot de auteur op de hoogte is gesteld van het verplaatsen van zijn werk. Als de tekst niet wordt geëxporteerd, zullen we kenbaar maken dat het niet wordt geaccepteerd (wat zelden is) en zal er onder een verklaring in het rood staan waarom de tekst afgekeurd wordt.
Poepseks[bewerken]

plaats om zieke ideetjes achter te laten[bewerken]

Poepsex[bewerken]

Poepsex, is sex met poep. het houd in dat je een drol penetreert, of je laat penetreren door een drol. de drol hoeft niet per se menselijk te zijn. Voor je dit kunt doen moet je dus eerst de drol verleiden. Dit kan heel makkelijk door ze een vis te geven die is gekookt in water van 200 graden Kelvin. Das dus -73 Celsius.

Drolverkrachtingen[bewerken]

een drol kun je ook gewoon meteen pakken, want ze doen toch niets terug.


Het zijn stupiede nonsens en voor de oncy zie ik zo dat dit niks wordt. Cartoonist | Contact | World | 4 sep 2009 16:36 (UTC)

Op de Irratiopedia! Uitgevoerd Uitgevoerd Cartoonist | Contact | World | 4 sep 2009 17:13 (UTC)

Nutteloosch[bewerken]

Dit dus


Nope. Je kan het ook gewoon zelf op de irra zetten, je hebt toch een account? Deze pagina is gewoon bedoeld voor mensen die niets met de irra te maken hebben en liever dit als doorgeefluik willen | Cartoonist | Contact | World | 13 aug 2009 21:06 (UTC)

Voorstel niet aanvaard Uitgevoerd Uitgevoerd

Artikel in wacht[bewerken]

De stad Kokosnoot is de hoofdstad van OMG. Hier geldt If you are here, you probably are not anywhere else!

wat betekent


Als je hier bent, ben je waarschijnlijk niet ergens anders
~ Kapitein Overduidelijk over De stad Kokosnoot

Voorbeeld: Als je in De stad Kokosnoot bent, dan zal je hoogstwaarschijnlijk overal ter wereld niet kunnen zijn .

Beschrijving[bewerken]

De stad Kokosnoot ziet eruit... als een grote bruine kokosnoot, met een pschychopatische Ap Pel ge Bak die deze kokosnoot beschermt. Om voorbij deze Ap Pel ge Bak te komen moet je de vragen van zijn I-vet des Appels eerlijk beantwoorden, anders wordt je ge-electrocuteert aan een van de 3585 punten van zijn appeltaart van Star Trek. Dit gebeurt ook als je A.A.P.J.E. bent of een verdachte neusklem hebt, maar ook als je over de magische truuk beschikt om op beide oren te kunnen slapen, kun je wel naar binnen. Tip: één van de vragen is: "Waar werd ik opgegeten?", en het juiste antwoord vind je ongeveer hier. Nog een tip: hij stelt ook een vraag over Eurazistaanse en Afrikozalstaanse pingzwalugers, en deze is een instinker. De bewaker in kwestie beschikt over bovennatuurlijke krachten, waarmee hij koffiezetapparaten op kan blazen.

Ontstaan[bewerken]

Er wordt menige discussie gevoerd over hoe De stad kokosnoot nu eigenlijk is ontstaan. Belangrijke (vinden ze zelf) geleerden scharen zich naast omhooggevallen bedscheters, allen tezamen in één groot onscheten. Geen wonder dat over zo'n heet onderwerp zo'n populaire liedjes worden geschreven. Wel, ééntje toch.

Wat Ap Pel ge Bak ervan zegt[bewerken]

Toen Ap Pel ge Bak hoorde over het complot van de JFC'ers(zie: Groevenbeek) besloot hij dat deze stad Kokosnoot een vruchtbare bodem zou kunnen zijn voor zijn limonade industrie, omdat de stad Kokosnoot zelf is ontstaan door schetende walvisvaarders. Ap Pel kwam toen met de uitspraak "If you are here, you can't be anywhere else!", waar miljoemiljarden Wasmiddelhoofdigen op af kwamen omdat ze deze zin verkeerd begrepen hadden en dachten dat het iets betekende als "Als je hier voor bent, heb je het goed!". Deze Wasmiddelhoofden werden toen in zijn limonadefabrieken gezet en gebruikt om nog meer hersenloze koffiezetapparaten te creëren.

Zie ook[bewerken]

Koeienvlaai[bewerken]

"koeienvlaai is geen stierenvlaai."

  ~kapitein Overduidelijk over koeienvlaaien.


"Haal geen ouwe koeienvlaai uit de sloot!"

  ~Aldus een dronken Nederbelg tegen grote teen.


Koeienvlaai


Een koeienvlaai is een geliefd zuivelproduct, dat vooral wordt genuttigd in gebieden rond Chemie-Pack. De vlaaien zien eruit als een gesmolten, damperige Patty Brard. Als een landkoe een knappe zeekoe waarneemd, wordt deze zo warm dat de landkoe intern uitbrand. Door dit proces wordt de landkoe een bak haver, en als de zeekoe dit opeet en uitscheid, resulteert dit in een authentieke koeienvlaai.


Het lijflied der Koeienvlaaien[bewerken]

Het lijflied van de koeienvlaaien is het koeienvlaaienlied. Deze inspirerende doch provocerende tranentrekker is inmiddels verboden, gezien de vele discriminerende opmerkingen het lied bevatte. Het koeienvlaaienlied is in samenwerking tussen Marianne Thieme en Bram Moscovitch.


Geschiedenis der Koeienvlaaien[bewerken]

Koeienvlaaien worden al vele eeuwen gegeten in Nederland, vooral door de arme Nederbelgen. In de loop van de tijd steeg de prijs fors door een gebrek aan zeekoeien tijdens de grote Zeekoeiencrisis van 1958. Als gevolg daarvan werd het voedsel exclusiever, en steeg de prijs van twee cent in 1900 naar 5,6 bitcoins in 2001.

Na de introductie van de Euro, en vooral het Eurovisiesongfestival werden er vele aanslagen gepleegd in de naam van de Heilige Koeienvlaai. Deze koeienvlaai zou alle antwoorden bevatten op vragen als "zijn er in de hemel echt 51 maagdelijke zeekoeien op je aan het wachten, zoals Mozes Kriebel voorspelde?" (antwoord:nee, maar wel als je een zelfmoordaanslag pleegt in naam van de Heilige Zeekoe.

Zoals Ghandi al zei: beter een koeienvlaai in de mond, dan dertig in de lucht. Amen.