Bush merkt New Orleans op

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.SwastikaUS.jpg !!!OPGELET!!!

Dit is AMERIKAANS NIEUWS
en daarom de enige echte waarheid.
Let op: dit is GEEN propaganda.

Het betwijfelen van onderstaande informatie gebeurt geheel op eigen risico.

28 augustus 2007

Hoe Bush New Orleans waarschijnlijk zag
Uh... Desas... treu.. treuze?


De Ruines van New Orleans - We kunnen ons allemaal 2005 nog wel herinneren: toen de orkaan Katrina heel New Orleans verwoestte. Er was toen veel commotie in het nieuws over het feit dat duizenden mensen dood waren, en een paar miljoen ontheemd. Er werd erg veel geld ingezameld, en iedereen droeg een steentje bij om New Orleans weer op te bouwen.

2 jaar lang heerste er Anarchie, armoede en wanhoop in New Orleans. De orkaan liet zijn sporen na. Vele mensen vertrokken uit de stad naar vrienden en familie die de ramp overleefd hadden. De mensen gingen op eigen houtje de stad maar opbouwen. Ondanks de vernietigde stad, kwam er Langzaam maar zeker weer structuur terug in hun leven. Er kwam weer hoop in de zielen van de mensen

Gisteren, toen Bush, president van the USA, naar Mexico vloog, viel hem opeens iets op langs de kustlijn. New Orleans was helemaal kapot! Hij schrok een beetje. Vandaar dat al die hippies bij hem om geld kwamen zeiken. Hij keerde meteen terug naar Washington en keek in de krantenarchieven. Met een beetje hulp van zijn vrouw kon hij de meeste krantenkoppen wel lezen. Hij schrok nog meer! Vandaar dat iedereen hem een eikel vond. Hij had miljoenen mensen laten creperen.

Op een Persconferentie, deze ochtend, waar ondergetekende bij was, verkondigde President Bush het volgende:

"Het is tot mij gekomen dat New Orleans meer hulp nodig heeft. Na wat advies van Dick Cheney heb ik besloten om 5,6 $ hiervoor vrij te maken. Het spijt me erg dat ik deze ..."((fluisterend) "Laura wat staat hier? Ok, bedankt) desastreuze gebeurtenissen niet eerder heb opgemerkt. Ik zal nu een minimum loon uitkeren om ze in New Orleans te helpen. Het blijven natuurlijk voornamelijk Negers."


Bronnen[bewerken]